Запитання щодо звільнення з роботи

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K
Просто я, ще один нюанс з центром зайнятості - щоб мати виплату, потрібно мати мінімум пів року ( 182дні) стажу. Вам до звільнення з роботи добре було б проконсультуватись з ЦЗ хоча б в телефонному режимі.
Це на одному місці ,чи загальний.....?

Пока Кзот не поменяли, закон очень хорошо защищает права беременных. Дочь на каком сроке? Если еще не видно, что действительно беременна, то берите справку об этом и смело идите на разборки. Просите посмотреть договор о мат. ответственности, подписанный вашей дочерью, просите акт инвентаризации, подписанный комиссионно, просите акт о недостаче, тоже комисионно подписанный. Пугайие их судом и звонком на горячую линию. После звонка их обязательно ждет проверка держпраци. Думаю все разрешится весьма быстро и безпроблемно!!!

Пока Кзот не поменяли, закон очень хорошо защищает права беременных. Дочь на каком сроке? Если еще не видно, что действительно беременна, то берите справку об этом и смело идите на разборки. Просите посмотреть договор о мат. ответственности, подписанный вашей дочерью, просите акт инвентаризации, подписанный комиссионно, просите акт о недостаче, тоже комисионно подписанный. Пугайие их судом и звонком на горячую линию. После звонка их обязательно ждет проверка держпраци. Думаю все разрешится весьма быстро и безпроблемно!!!
Нам 10тижнів>)))))
На обліку стоїть,на роботі вже є довідка.
Сьогодні вона зранку працювала. Коли почався треш,вона порахувала касу, адміністратор +старший касир зафіксували у журналах суму з каси. Ще був надлишок 1,90коп))))
Пройшло десь біля 3год як дзвінок
.Її викликали, бо у касі не хватало 100грн. Не інша сума,не з копійками.... Кругленька.....
Я сказала,щоб вона записала розмову на диктофон,щоб вона повідомила їм,що буде звертатись до адвоката....
Недостачі враз не стало!!!! Помилилися!!!!((((((

.

Ну я на 100 процентов уверена, что у них никаких документов и близко нет. Пусть дочка спокойно увольняется, а если зп не выплатят в тот же день, можно смело звонить на горячую линию. Ей нервничать ни к чему))))

Ну я на 100 процентов уверена, что у них никаких документов и близко нет. Пусть дочка спокойно увольняется, а если зп не выплатят в тот же день, можно смело звонить на горячую линию. Ей нервничать ни к чему))))
На 1545????

Назад
Угорі