Запропонували проплачувати частинами.

• Автор теми Автор теми Valerija39
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 6K

Valerija39

Only read
Дописи
20
Реакції
8
Бали
3
Valerija39 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, сьогодні зателефонували з Кредит Каса, запропонували оплатити до 14.00 2 тис.грн, і тоді сплачувати частинами, 76 днів прострочки, тіло було 11 тис, лонгацій багато було, з залишка тіла 6 тис зараз борг трохи більше 9 тис...незнаю чи можна їм вірити, згідна навіть частинами платити, щоб забути про них як страшний сон.

Доброго дня, сьогодні зателефонували з Кредит Каса, запропонували оплатити до 14.00 2 тис.грн, і тоді сплачувати частинами, 76 днів прострочки, тіло було 11 тис, лонгацій багато було, з залишка тіла 6 тис зараз борг трохи більше 9 тис...незнаю чи можна їм вірити, згідна навіть частинами платити, щоб забути про них як страшний сон.
Они Вам гарантийное письмо высылали?

Они Вам гарантийное письмо высылали?
Я казала за лист, сказали , що немає сформованого графіка платежів, що закидую 2 тис грн, а тоді можна платити скільки хочу, навіть по 300 грн, головне щоб були платежі і за скільки часу я це маю проплатити теж не уточнили, вірніше я задала питання- відповіді не отримала От мене це і напрягло.

Я казала за лист, сказали , що немає сформованого графіка платежів, що закидую 2 тис грн, а тоді можна платити скільки хочу, навіть по 300 грн, головне щоб були платежі і за скільки часу я це маю проплатити теж не уточнили, вірніше я задала питання- відповіді не отримала От мене це і напрягло.
Це найо
Ви лонгувати платежами будете
А 2 к просто так внесете

Т.е.нет конечной даты для Вас к закрытию?да.как то не то что то

Можливо порозумнішали, але мені за півтора року такої щедрої пропозиції не було
меня вон за 1 год и 3 месяца уже наверное раз пятый кому то продают, долго молчали, сейчас опять смс если до 22 не решу вопрос, то 25 продают факторинговому агенству
и не устали ещё продавать, лучше б что то внятное предложили
вопрос только в том как быстро сделают ИНН....... а то я к ней не готова ни морально, ни материально....
уже одна есть, так и висит пока, денег решать вопрос нет...

Т.е.нет конечной даты для Вас к закрытию?да.как то не то что то
Ні, головне щоб 2 тис заплатила, а тоді платити скільки захочу.Брєд якийсь!!
Скажіть, що по гривні вносити будете
?

Ви скільки вже працюєте в Кредит Касі?
Як працюю?Кредит не один брала в них, о цей пролонговувала майже рік, в серпні вийшла на прострочку, на контакт не виходила, більше 2ох місяців була за кордоном, дзвінки оточенню були, але незнаю чи від них саме, в мене коло 10 МФО, вчора закрила за кредит + за тіло, але вони мені вислали на вайбер повідомлення+ гарантійку, а тут якісь дивні пропозиції?

Як працюю?Кредит не один брала в них, о цей пролонговувала майже рік, в серпні вийшла на прострочку, на контакт не виходила, більше 2ох місяців була за кордоном, дзвінки оточенню були, але незнаю чи від них саме, в мене коло 10 МФО, вчора закрила за кредит + за тіло, але вони мені вислали на вайбер повідомлення+ гарантійку, а тут якісь дивні пропозиції?
Дивне те, що нікому з форуму ніколи! нн пропонували частинами платити.
Філ зе рітм оф Кредіт Каса

а тут ви така
Мені частинами пропонують

Дивне те, що нікому з форуму ніколи! нн пропонували частинами платити.
Філ зе рітм оф Кредіт Каса

а тут ви така
Мені частинами пропонують
От я і написала, чи комусь пропонували, вірніше спитала, а Ви мені пишете якусь фігню!!! Я через ці МФО в борговій ямі і мені 2 тис.викидувати на вітер немає ніякого бажання!!!
А якщо я скажу, що касу за тіло закривав, що ти тоді скажеш?
За скільки часу Вам запропонували за тіло?

За скільки часу Вам запропонували за тіло?
Трохи повезло - запропонували десь на 9 місяць. А в цілому, я чув що треба більше 1,5 року морозити, але там не гарантовано, тут знову - як повезе

А якщо я скажу, що касу за тіло закривав, що ти тоді скажеш?
Знов тебе десь ображу ще
Чого читаючи форум не натикався на Морфіуса повідомлення
Штибу
«люди, я закрив за тіло»
Чого?

Мабуть біленька...
Неуважно читав
Чесно послати б тебе, ти так зариваєшся в кожному повідомленні
Тебе в дитинстві ображали?
Мабуть біленька...
Неуважно читав
Дай своє повідомлення