Кредит Каса запропонувала закрити кредит за тіло. Можна вірити?

• Автор теми Автор теми Миша83
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 8K
мне тоже предлагали!сплатить до 25 числа!ще 2 мфо просили хоть щось сплатити до 25 числа!интерєсно чого всі до 25?

Можете как-то подтвердить что вы отплатили 12к а остальную сумму вам списали и закрыли кредит ?

Сьогодні відправили гарантійку тільки з підписом без печатки. Тіло 3 300 грн,нарахували 23 000. Пропонують закрити за 2 000. Ризикну все таки оплатити

Сьогодні відправили гарантійку тільки з підписом без печатки. Тіло 3 300 грн,нарахували 23 000. Пропонують закрити за 2 000. Ризикну все таки оплатити
В особистому кабінеті закрили кредит. Через 5 днів обіцяли вислати довідку про закриття

Прислали на електронну пошту. Тіло 7000. Разом з процентами 37000
Проценти дуті. Краще з такими "пральними машинками" переговорів не вести, щоб не визнати борг дією (рвзом з процентами). Нехай ідуть в суд. При грамотному захисті їм такі проценти не світять.

ага, то Вам повезло
Можу сказати, що і мені повезло. Брала 10000 грн ще майже 3 роки тому. Навесні 2020. Потім жодного разу не платила, бо не могла. Що цікаво, вони нарахували лише 15400 грн і далі відсотки не збільшувалися взагалі, ніби про мене забули. Навіть не дзвонили. А перед Новим Роком надіслали смс, що я можу закрити за 9000 грн (навіть менше, ніж тіло), а залишок спишуть. І те саме було написано у кабінеті. Тобто, не просто смс, а саме у кабінеті була виправлена сума. Спершу подзвонила їм, спитала, чи це так. Вони сказали, що так, залишок спишуть. Заплатила 30 грудня. І, дійсно, 3 січня списали залишок и закрили кредит.

Назад
Угорі