MARTA
Форумчанин
- Дописи
- 1751
- Реакції
- 2639
- Бали
- 5480
MARTA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зачем таким письмом подтверждать, что вы им должны???Образец письма, которое я направила на все МФО
Директору
ТОВ "МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА"
Андроніковій О.О.
01015, м.Київ, вул. Лейпцизька, будинок 15Б
Заявник:
Заява
про реструктуризацію та зменшення кредитної заборгованості
Між мною, ____________________________ та ТОВ "МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА"був укладений Договір № ____________ від ______________ року (надалі – Договір), відповідно до якого мені було надано кредит у розмірі ___________(______________) гривень. Кредит був взят на споживчі цілі.
До ______________ року я сумлінно виконувала свої зобов’язання за договором та вносила чергові платежі, розмір суми яких значно перевищує розмір отриманого кредиту.
Станом на сьогоднішній день я тимчасово не маю можливості здійснювати оплату по кредиту у зв’язку з тим, що в мене наявна заборгованість ще по 10 (десяти) кредитах, окрім, того, що я брала у Вас, що підтверджується документами, доданими до цієї заяви. У зв’язку з об’єктивними обставинами моє фінансове становище погіршилось та я наразі не маю майна(рухомого, нерухомого)та достатнього заробітку для виконання кредитних зобов’язань у повному обсязі відповідно до раніше обумовленого Договору.
Положення ст.17 Закону України «Про споживче кредитування» передбачає, щокредитодавець має право проводитиза погодженням із споживачем реструктуризацію зобов’язань за договором про споживчий кредит.Реструктуризація зобов’язань за договором про споживчий кредит - це зміна істотних умов договору про споживчий кредит, що здійснюється кредитодавцем на договірних умовах із споживачем і впливає на умови та/або порядок повернення такого кредиту.
- На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 17 Закону України «Про захист прав споживачів», п.3.3. Постанови Правління Національного банку України від 06.08.2009 № 461 «Про заходи щодо забезпечення погашення кредитів», ЗУ «Про звернення громадян»,
- ПРОШУ:
- Розглянути дану заяву у встановленому законодавством порядку.
- Надати договір про надання кредиту та виписки про його погашення завірені та підписанні належним чином.
- Провести реструктуризацію та зменшення заборгованості за Договором № _________ від __________ року, для оплати суми по кредиту у такому розмірі – тело кредита гривень.
- Про результати розгляду мого звернення прошу проінформувати мене письмово, надіславши лист за адресою:______________________________ у строк, що не перевищує встановленого у ЗУ «Про звернення громадян».
Додатки:
«____» _________2019 р.
- Витяг з кредитної історії Українського Бюро Кредитних Історій.
Post automatically merged:
Так посчитайте свои пролонгации, Вам нужно письмо составлять, что они вам должныВот текст сообщения, которое я получила после звонка:
Досягнута домовленість щодо внесення платежу в розмірі 6000,00 грн за кредитом у Moneyveo. Після здійснення оплати зателефонуйте за тел.: 0 800 21 9393
просто віддати їм 6к. за смс, без гарантійного листа...я б на таке не повелась, і взагалі - цим шарагам ні копійки
Я думаю для тс саме час зiзнатись що працюе тут на замовлення,або визнати що ii розвели.Це не той випадок,коли потрiбно переймати досвiд...