Ptashechka
✩ Premium ✩
- Дописи
- 351
- Реакції
- 396
- Бали
- 3725
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Через чоловіка в ямі і опиниласяОт був би чоловік то в яму б не вїхав![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Через чоловіка в ямі і опиниласяОт був би чоловік то в яму б не вїхав![]()
ну треба простро трошки акуратніше їздити по бездоріжжю)Дарма я раділа. Сьогодні поїхала в село. Після зими ями страшні. Пробила колесо, погнула диски. Короче, мушу знову просити в хто-дасть на нові шини і диски. Орієнтовно потрібно 15к. Просити у фін х, якого вчора закрила?
Что может быть лучше мужика, который поможет оказаться в долгах? По-моему, ничего.Через чоловіка в ямі і опинилася![]()
ми завжди шукаємо виправдання нашим проблемам, будь то мужик чи жінка чи ще якісь фактори, але факт в тому що винні в цьому тільки ми) ніхто ж за нас не брав ті кредити, ніхто ж за нас не вїхав в яму на швидкості і погнув диск? треба просто вміти брати відповідальність за свої пройобиЧто может быть лучше мужика, который поможет оказаться в долгах? По-моему, ничего.
В мене авто меньше 50 не їде, глохнену треба простро трошки акуратніше їздити по бездоріжжю)
щоб погнути диски то ще треба постаратись) я їздив по такій сраці де можна їхати тільки 5-10 км/год але доїхав якось з цілими шинами та дисками)))
щаслива ви жіночка))))В мене авто меньше 50 не їде, глохне![]()
Добре що нагадали, треба після цьої лютої зими поміняти гальмівну систему. Диски точно поржавіли, по звуку чутно. На тижні поїду на сто. Тож "привітайте" мене, я взяла новий кредит. Бізнеспозика погодила 15тис. +3тис комісія. Під 0.01% на перші 2 платежі.щаслива ви жіночка))))
певно на парковку в супермаркет у вітрини заїжджаєте))
Це як?В мене авто меньше 50 не їде, глохне![]()
ну тож майже тіло, збирайте гроші і морозьте їх далі, нащо вам ті реобйобизації?хочу з квітня почати закривати кредит касу. Тіло 25к, хочуть 52к. Просрочка десь місяць. Готова закрити за 32к з реструктуризацією на 7 місяців. Або 28к на 6 місяців.
Менеджер в телеграм мене не чує і хоче 27к сьогодні до 18:00. Другий день пише одне і теж. Чи варто чекати пропозиції чи з зп віддати більш лояльніші мфо?
А они беспокоят 3 лиц?UPD: на 46 день просрочки Ранок запропонував тіло. Гроші були і я оплатила. А за 2 години вони почали спамити смс![]()
Ніхто нічого не казавА они беспокоят 3 лиц?
Не коліть ботокс, це проблема?Ну то ви ж пишете що жінка життям ризикує. То від ботоксу більша вірогідність скопититися чим від пологів.
Красою ви ризикуєте коли з себе опудала робите.
Ну я і не колю.Не коліть ботокс, це проблема?
И вроде рожать не собирался..Ну я і не колю.
Если нет аллергии и не увеличивать дозировку, то риска для жизни нет. Ботокс не так страшен, его даже используют при лечении мигрени. Ботокс сам по себе не делает из женщин опудала, если его правильно колоть. Его не кодят в губы и скулы. Туда колят филеры. А вот эта хрень как раз и портит внешность. Так как она не выводится полностью, в отличие от ботокса, которые через 3-6 месяцев выводится с организма. А филеры могут мигрировать, и портить лицо. Так ботокс просто парализирует нервные окончания, расслабляет мышцы и морщинки не появляются.Ну то ви ж пишете що жінка життям ризикує. То від ботоксу більша вірогідність скопититися чим від пологів.
Красою ви ризикуєте коли з себе опудала робите.