Ptashechka
✩ Premium ✩
- Дописи
- 337
- Реакції
- 372
- Бали
- 3725
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Через чоловіка в ямі і опиниласяОт був би чоловік то в яму б не вїхав![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Через чоловіка в ямі і опиниласяОт був би чоловік то в яму б не вїхав![]()
ну треба простро трошки акуратніше їздити по бездоріжжю)Дарма я раділа. Сьогодні поїхала в село. Після зими ями страшні. Пробила колесо, погнула диски. Короче, мушу знову просити в хто-дасть на нові шини і диски. Орієнтовно потрібно 15к. Просити у фін х, якого вчора закрила?
Что может быть лучше мужика, который поможет оказаться в долгах? По-моему, ничего.Через чоловіка в ямі і опинилася![]()
ми завжди шукаємо виправдання нашим проблемам, будь то мужик чи жінка чи ще якісь фактори, але факт в тому що винні в цьому тільки ми) ніхто ж за нас не брав ті кредити, ніхто ж за нас не вїхав в яму на швидкості і погнув диск? треба просто вміти брати відповідальність за свої пройобиЧто может быть лучше мужика, который поможет оказаться в долгах? По-моему, ничего.
В мене авто меньше 50 не їде, глохнену треба простро трошки акуратніше їздити по бездоріжжю)
щоб погнути диски то ще треба постаратись) я їздив по такій сраці де можна їхати тільки 5-10 км/год але доїхав якось з цілими шинами та дисками)))
щаслива ви жіночка))))В мене авто меньше 50 не їде, глохне![]()
Добре що нагадали, треба після цьої лютої зими поміняти гальмівну систему. Диски точно поржавіли, по звуку чутно. На тижні поїду на сто. Тож "привітайте" мене, я взяла новий кредит. Бізнеспозика погодила 15тис. +3тис комісія. Під 0.01% на перші 2 платежі.щаслива ви жіночка))))
певно на парковку в супермаркет у вітрини заїжджаєте))
Це як?В мене авто меньше 50 не їде, глохне![]()
ну тож майже тіло, збирайте гроші і морозьте їх далі, нащо вам ті реобйобизації?хочу з квітня почати закривати кредит касу. Тіло 25к, хочуть 52к. Просрочка десь місяць. Готова закрити за 32к з реструктуризацією на 7 місяців. Або 28к на 6 місяців.
Менеджер в телеграм мене не чує і хоче 27к сьогодні до 18:00. Другий день пише одне і теж. Чи варто чекати пропозиції чи з зп віддати більш лояльніші мфо?