Щоденник Заміжжя - шлях до боргової ями

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 176
  • Перегляди Перегляди 5K
Банки - то серйозно. Просрочиш платіж і одразу в суд подають. А мфо - це напівлегальні шарашкі Тігіпко. В суд не підуть (принаймні тоді вони боялися судів).
Хрен редька не слаще.

Останнє редагування:
Дефолт буде висіти поки не закрите останню гривню боргу
Там кал капітал наскуповув такого мотлоху, навіть не збираюсь, онлі суд.Всіх проблемних закрив. І ще діджи з 5к за дінеро, хочуть ,хай теж подають.

Там кал капітал наскуповув такого мотлоху, навіть не збираюсь, онлі суд.Всіх проблемних закрив. І ще діджи з 5к за дінеро, хочуть ,хай теж подають.
Я повністю розділяю вашу позицію

А после закрытия сразу меняется или сколько примерно времени должно пройти?
Не маю такої інформації, мабуть відразу як останній кредитор подасть в убкі інформацію про те шо боргу більше немає

Почну з того, що Боргова яма - на сьогодні це визначення не актуальне. Його придумали ще до нашої ери, коли боржника садили у яму. І поки його родичі не віддадуть борги, він там сидітиме. Дружина буде приносити йому води і поїсти. В цілому, життя нормальне.

Сьогодні, в час засилля онлайн позик "лише паспорт і код", доречніше називати: "боргове болото, трясина". Чим сильніше ти намагаєшся боротися з боргами - тим глибше тебе засмоктує. А якщо хтось спробує тебе витягнути, то ти з великою ймовірністю потягнеш на дно цього добродія.

У січні у мене було 8 просрочок 2021 року і діюча кредитка Укргазбанку. Я вийшла на роботу у грудні. З першої зп у січні віддала Прімоколект
- Качай гроші - 4000 тіло - 4000 закрила
- Credit7 - 10 000 тіло - 10 000 закрила

Була така щаслива! А тут Укргаз знімає мені ліміт через борги на суму більше 50 тис грн у КІ.

Я вирішила віддавати далі. д*pa дурна!!! Могла би жити і не тужити. Ну зняли ліміт і фіг з ним.

В червні взяла під заставу авто кредит у Галаксі фінанс на суму 35 тис грн. Оплата 2275 грн в місяць відсотки. Суму можна виплатити в останній місяць (грудень 2025), щоб одним махом закрити ще 3 кредита (нагадую, у мене було 8, 2 віддала у січні і у травні Факторинг партнерс Moneyforyou 12 тис - закрила за 20 тис (ну кажу, дурепа!))

В минулому місяці вирішила оновити меблі в квартирі (їм вже по 15+ років) Оформила картку Вигода Епіцентр від А-банку. А банк сказав, що надасть кредитну лінію, якщо закрию просрочки. На цей момент в мене лишаються 2 платежі по реструктуризації Укрфінстандарт
- дінеро - 3500 в місяць
- укрпозика - 3300 в місяць

Та єапб:
- ZeCredit - 4500 - 6000
- MyCredit - 10000 - 11000

І що я роблю? Беру кредит у кредиткасі на суму 25 тис грн🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Сплата - 6 листопада 25тис тіло і 6 тис комісія та %

щоб віддати кредиткасу, я взяла 5 нових кредитів:
- FinX - 15тис (на карту прийшло 12 тис)
- Starfin - 9 тис
- ЛегкоКредит - 4500
- ТребаКредит - 4000
- Каштан - 4000

Я 10 місяців в усьому собі і дитині відмовляла, віддавала 90% від зп колекторам. І що я маю? - 5 нових кредитів і авто під заставою. *****! Я там, звідки почала. Хіба що, в мене нема дефолту. Але це тим часово.

А а-банк кредитну лінію так і не відкрив. Сказав, покрашувати КІ. І укргазбанк теж не відновив лінію.

Зараз в планах відключити фінансову сім (накой я взагалі її вставила у телефон і полізла дивитися що твориться в УБКІ???), і віддавати з зп по 5 тис галаксі. Там 35 ти. Це півроку. Через півроку включити сім і віддавати лише по одному (по одному, трясця, а не по 4 одразу!) кредиту в місяць і на суму до 5 тис грн.

І хай та убкі, висер привату, горить синім полум'ям!!!
P.S. в мене в убкі ще висить чуже виконавче провадження. Вона його підтягнула з "відкритих джерел", бо збіглося ПІБ і дата народження. Зв'язувалася з виконавцем, то сказав, що по цьому провадженню інший ідентифікаційний код, ніж в мене. І до мене ніякого відношення провадження немає.

Вирішила таки поділитися своїм досвідом...

...Почала брати кредити на їжу для нас...

Ті, кого згадала:
Credit7 - 10 000 -> Primocollect 10 000
Money4you - 12 000 -> Факторинг Партнерс 20 000
Є гроші - 6000
Качай гроші - 4000 -> Primocollect 4000
Moneyveo - 9500 -> Таліон+ 9500
Дінеро - 18 000 -> Укрфінстандарт 20 000
Укрпозика - 16 000 -> Укрфінстандарт 19 000
Бистрозайм - 2500
Creditkasa - 6000
Smartiway - 3000
Zecredit - 4000 -> ЄАПБ 6000
MyCredit - 10 000 -> ЄАПБ 11 000

Нормально так вы любите покушать))))

Это конечно сарказм, жизнь нас учит вы сделали ошибку что сошлись с ним, и где-то не хотели её исправить и вот... теперь последствия, но они же разгребаются... долги эти, последствия, а холоп ваш ушёл в небытие, значит свернули в правильном направлении!

А с ребёнком то что? Холоп теперь алименты платит?

А с ребёнком то что? Холоп теперь алименты платит?
"Ти для себе народжувала!" - ні. Навіть знатися недається. Маю надію, що тцк забрало. Але знаючи його єврейську натуру, в нього бронь напевно є.

на этом моменте вы должны были уже и попрощаться) хороший вам урок чтобы начать уважать себя
Адже справжній МужиГ повинен повністю забезпечувати свою неповторну принцесу.
/sarcasm

/sarcasm
Ну і щоб твоя дитина росла сиротою.... та не мала засобів до існування, то на мою особисту думку є занадто. Після розлучення то є зовсім інша справа...бажаєш підтримувати зв'язок з дитиною чи ні то твоя особиста справа.... сплачуй аліменти і все...до іншого тебе змусити ніхто не може. Хоча в кожного свої особливі обставини.

Ну і щоб твоя дитина росла сиротою.... та не мала засобів до існування, то на мою особисту думку є занадто. Після розлучення то є зовсім інша справа...бажаєш підтримувати зв'язок з дитиною чи ні то твоя особиста справа.... сплачуй аліменти і все...до іншого тебе змусити ніхто не може. Хоча в кожного свої особливі обставини.
Жінки вважають по іншому. Якщо ти платиш 5 000 грн аліментів то вони репетують що на 5000 грн дитину не одягти і не прогодувати. Хоча якщо чоловік платить 5000 то і вона має давати 5000, а це вже 10000 грн. Нерідко бабети і живуть за рахунок цих аліментів.

Я відповів на конкретне повідомлення про 50/50.

Ви не одинокі .тут на одні й ті ж граблі наступають часто всі дописувачі. Кредит, це ти множиш кпд свого життя на 0,х. Доходить заднім числом.

А що не так в 50/50?
все супер, когда:
1. мужчина и женщина наравне. а не мужик себе олениху нашел, и в итоге 80/20 не в пользу женщины есессеннооо)))))

2. Когда в семье реально царит уважение, любовь, поддержка. И в случае когда кто-то из партнеров попадет в задницу и не сможет временно обеспечить свои 50 - ему помогут, поймут, поддержат.

3. Когда оба развиваются одинаково, когда нет паразитизма.
4. и в декрете тогда сидят оба😏 ну и опять же в данном случае больше всего страдает женщина, рискуя своим здоровьем, жизнью и красотой. тут о никаких 50/50 и речи не пойдет у адекватной здравомыслящей женщины.

/sarcasm
ну точно не на трассу отправлять и ребенка бросать))))

все супер, когда:
1. мужчина и женщина наравне. а не мужик себе олениху нашел, и в итоге 80/20 не в пользу женщины есессеннооо)))))

2. Когда в семье реально царит уважение, любовь, поддержка. И в случае когда кто-то из партнеров попадет в задницу и не сможет временно обеспечить свои 50 - ему помогут, поймут, поддержат.

3. Когда оба развиваются одинаково, когда нет паразитизма.
4. и в декрете тогда сидят оба😏 ну и опять же в данном случае больше всего страдает женщина, рискуя своим здоровьем, жизнью и красотой. тут о никаких 50/50 и речи не пойдет у адекватной здравомыслящей женщины.
ФЕміністка? Життям ризикує це коли? Під час пологів? А красою це коли? Коли в с*ськи силікон і в губи? Чи життям коли ботокс в морду і в дупу?

Назад
Угорі