Закриття Bit capital і crypsee перед банкрутством

• Автор теми Автор теми Mellissa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 7K
Дорого. 430 доларів хочуть зверху. Скажіть, що маєте лише 350 і все. Ні, так ні, до побачення
Я вообще в режиме ❄️,они пытаются через маму, а она честно говоря позлеще коллекторов

Моя така сама. Але я її «виховую» не вестись на маніпуляції подібних товаріщєй
Та я тоже,говорю не накручивай себя,они ничего не могу сделать кроме психологического давления,но как об стенку горохом

Вы давно закрыли? Не беспокоят вас сейчас?
У меня ещё есть не закрытые МФО и я по этому не беру трубку,кто звонит не понятно. Кабинет так и не закрыли, смс поступают постоянно с предложениями. Написали уже на вайбер с предложением о выгодном кредите, ответила: желаю чтобы вы все попали в тюрьму. Пока не пишут больше.

Ні, вони ж у мене вкрали кошти. Нічого я платити не буду більше. Хоч армією на мене йдуть. Лафа закінчилась. Нехай шукають ✊🏻
Як вкрали кошти? Ви не брали кредит у них? Нічого не зрозуміло.

Як вкрали кошти? Ви не брали кредит у них? Нічого не зрозуміло.
Надіслала їм оплату за позику, вони її не врахували. І понеслось 🫣 27 тис.на секунду 🤡
При тому, що розмовляла з ними, вони запевняли, що не шахраї та все вирішать. Ага, да.

Надіслала їм оплату за позику, вони її не врахували. І понеслось 🫣 27 тис.на секунду 🤡
При тому, що розмовляла з ними, вони запевняли, що не шахраї та все вирішать. Ага, да.
А як же ви їх закрили?

Ніяк. Висить все. То нехай висить, доки гроші мої не знайдуть. Вже 200 тис.грн. нарахували за півтора місяця 🤡
До речі, є-гроші , коли 1йраз брав, збрили гроші за позику з картки, а я потреквізитам платив, позвонив їм. Сказали на пошту їм написати, щоб повернули переплату. І як не дивно, реально повернули гроші!

Видаліть у них кабінет, якщо є. Навічно 👍
А я не памятаю, чи робив у бітів кабінет..хз.. лізти на сайт до них, палитися, ну на фіг.

До речі, є-гроші , коли 1йраз брав, збрили гроші за позику з картки, а я потреквізитам платив, позвонив їм. Сказали на пошту їм написати, щоб повернули переплату. І як не дивно, реально повернули гроші!
Бо ці хоч мають ліцензію. А Біти та Кріпсуни творять, що душа забажає 😬

Да, треш! А як же вони в Україні видають без ліцензії? Де вони взагалі зареєстровані?
Я так розумію, вони «дитя» Єґрошей, але «дитя» без документів. На сайті написано, що вони зареєстровані у Великій Британії.
Тобто, усі спори мають вирішуватися через Лондон. Абсурд же.
Напишу лист королю, нехай шукає мої гроші 🤣

Я так розумію, вони «дитя» Єґрошей, але «дитя» без документів. На сайті написано, що вони зареєстровані у Великій Британії.
Тобто, усі спори мають вирішуватися через Лондон. Абсурд же.
Напишу лист королю, нехай шукає мої гроші 🤣
Ну то якщо вони без ліцензії, то значить поза законом! Слати їх за руським кораблем!😅

Да, треш! А як же вони в Україні видають без ліцензії? Де вони взагалі зареєстровані?
По факту вони в Україні не мают ніяких прав, окрім як дзвонити родичам/знайомим.

У мене бабці дзвонять, вона блокує постійно та і все.
Але мені мозок виносить)
Брав 500 - назад хотіли 3200, а взагалі то сьогодні вже просять 750

Є ті, хто їх закрив? Ваш досвід і поради. Закрити треба перед банкрутством, як безпечніше це зробити, щоб вони відстали (якщо це взагалі можливо)
Як ви оформили банкротство???

Назад
Угорі