Важливо! Закрыть раздел "Взаимопомощь"?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 316
  • Перегляди Перегляди 10K

Закрыть раздел "Взаимопомощь"?

• Закрыть

Голосів: 110 62.9%
  • Не закрывать

Голосів: 65 37.1%

• Усього проголосувало
    175
  • Опитування закрите .
Я голосовала не закрывать. Но я за помощь тем,у кого вопрос стоит остро. Вопрос жизни и смерти. Где идёт борьба за жизнь. Есть подтверждающие документы

Импонирует первоначальная специфика форума, и только она:кофе:
Ви ж пам'ятаєте, як було спочатку?)))
Толерантність, взаємопідтримка, взаємодопомога(наголошую!!!), яка не абстрагувалась фінансами...
Мені допомогли підтримкою, добрими словами, порадами, консультаціями.

Ви ж пам'ятаєте, як було спочатку?)))
Толерантність, взаємопідтримка, взаємодопомога(наголошую!!!), яка не абстрагувалась фінансами...
Мені допомогли підтримкою, добрими словами, порадами, консультаціями.
Саме це і малось на увазі?

:facepalm:

Наразі, в жінок є допомога на дітей від держави.
Потрібно розпоряджатись нею на користь дітей, а не власних потреб.
Не хочу никого оправдывать и т.д., конечно помощь есть. 860 гривен, в нынешних реалиях, на ребёнка это не хватит. А мне не жалко было бы отправить пачку памперсов или смеси

Не хочу никого оправдывать и т.д., конечно помощь есть. 860 гривен, в нынешних реалиях, на ребёнка это не хватит. А мне не жалко было бы отправить пачку памперсов или смеси
У вас скільки дітей?

Пока одна дочка, но в скором времени будет две)
А я маю більший досвід і маю повне право висловити думку, що ми народжуємо для себе і ніхто не забов'язаний забезпечувати наших нащадків памперсами, окрім нас самих! Презервативи дешевші памперсів!!!!

Я конечно не очень в этом разбираюсь.
Но у меня соседка получает около 2000 грн в месяц на ребёнка.
Там вроде как до трёх лет и малозабезпечена.
Или как там , я не знаю точно.
Плюс субсидию и ещё что то.
Если эти деньги тратить на ребёнка, то вполне норм.

А я маю більший досвід і маю повне право висловити думку, що ми народжуємо для себе і ніхто не забов'язаний забезпечувати наших нащадків памперсами, окрім нас самих! Презервативи дешевші памперсів!!!!
Ситуації бувають різні і люди різні. Тому потрібно до кожної ситуації підходити по різному. Моя бабуся завжди говорила - діти це велике щастя, але і великі трати. Звичайно краще мати одну дитину, але коли їх наприклад троє і немає допомоги. Раніше можливо коли народжувались дітки все було добре, а потім пішли граблі. То що, лишніх дітей приспати. Може одній мамочці можна допомогти юридичними порадами, куди піти, до кого звернутись, але є і інші, котрі будуть мовчати про проблеми до останього.

Я не хочу никого обидеть,но.. моему сыну 24. Памперсы у меня были,но на экстренные вылазки в основном зимой . В гости,долгие прогулки,поездки. Посещение больницы. Декретных я получала 8гривен 16 копеек. Этого и на молоко не хватало. Памперсы были не в приоритете. Вот не понимаю я теперешних мам. Нет на памперсы и горе? Или тема с гипсом. Неделю!!!!ждать :dash1:. Я понимаю,что цены везде разные,но в дежурном травмпункте снимок копеешный . В прошлый вторник муж делал . Палец 20грн. Женщина была с ногой. 35 обошолся ей. Не хватает ,сделай дешевле,обязанны не оказать . Главное убедить... Такие темы не вызывают желания помочь. Это мое мнение.

Ситуації бувають різні і люди різні. Тому потрібно до кожної ситуації підходити по різному. Моя бабуся завжди говорила - діти це велике щастя, але і великі трати. Звичайно краще мати одну дитину, але коли їх наприклад троє і немає допомоги. Раніше можливо коли народжувались дітки все було добре, а потім пішли граблі. То що лишніх дітей приспати. Може одній мамочці можна допомогти юридичними порадами, куди піти, до кого звернутись, але є і інші, котрі будуть мовчати про проблеми до останього.
Перепрошую, моя точка зору доволі прагматична- я народжувала собі. Не для держави, не для батьків, не для допомог, а для того, щоб дати життя( достойне, забезпечене, те, якого діти заслуговують)...
Усі мої сили, наснага, приорітети вкладені в дану місію.
Що ще???
Я сама шукаю куди піти, де знайти і т.д., бо маю відповідальність перед шедеврами своєї самодіяльності.

Ситуації бувають різні і люди різні. Тому потрібно до кожної ситуації підходити по різному. Моя бабуся завжди говорила - діти це велике щастя, але і великі трати. Звичайно краще мати одну дитину, але коли їх наприклад троє і немає допомоги. Раніше можливо коли народжувались дітки все було добре, а потім пішли граблі. То що, лишніх дітей приспати. Може одній мамочці можна допомогти юридичними порадами, куди піти, до кого звернутись, але є і інші, котрі будуть мовчати про проблеми до останього.
?
Мама залишилась з трьома дітьми, один з яких грудний, втративши годувальника ... от і ситуація.

Перепрошую, моя точка зору доволі прагматична- я народжувала собі. Не для держави, не для батьків, не для допомог, а для того, щоб дати життя( достойне, забезпечене, те, якого діти заслуговують)...
Усі мої сили, наснага, приорітети вкладені в дану місію.
Що ще???
Я сама шукаю куди піти, де знайти і т.д., бо маю відповідальність перед шедеврами своєї самодіяльності.
Ви розумна, прагматична жінка, але нажаль не всі такі.
У мене є сусідка, в неї вже четверта дитина народилась. Робить любу роботу, копає городи, поле грядки, діти чисті, доглянуті, ходять в школу. Але люблять вони з чоловіком і чарку заглянути. В третьої дитини вовча паща, збирали на операцію, їм постійно збирають і сусіди і в церкві. Не можу сказати, що зовсім пропащі, але але... І таких багато.
Відібрати дітей? Не допомагати?

Я не хочу никого обидеть,но.. моему сыну 24. Памперсы у меня были,но на экстренные вылазки в основном зимой . В гости,долгие прогулки,поездки. Посещение больницы. Декретных я получала 8гривен 16 копеек. Этого и на молоко не хватало. Памперсы были не в приоритете. Вот не понимаю я теперешних мам. Нет на памперсы и горе? Или тема с гипсом. Неделю!!!!ждать :dash1:. Я понимаю,что цены везде разные,но в дежурном травмпункте снимок копеешный . В прошлый вторник муж делал . Палец 20грн. Женщина была с ногой. 35 обошолся ей. Не хватает ,сделай дешевле,обязанны не оказать . Главное убедить... Такие темы не вызывают желания помочь. Это мое мнение.
Ой да. Я помню эти времена...
Стирали с мамой пелёнки, гладили.
Хотя уже были памперсы в продаже.
Но мы их одевали только когда гулять шли или в больницу на осмотр.
И сейчас можно без памперсов прожить.

Я проголосовал...
Дальше что ???
:попкорн::попкорн::попкорн:
Я проголосовала за не закрывать.
Вы про меня " никогада" не слышали?
Sorry, камрады. При всем уважении к вашему выбору.
Следует читать "и те, о ком мы никогда не слышали"

Ой да. Я помню эти времена...
Стирали с мамой пелёнки, гладили.
Хотя уже были памперсы в продаже.
Но мы их одевали только когда гулять шли или в больницу на осмотр.
И сейчас можно без памперсов прожить.
В теме, где просят памперсы, мальчику 2 года и 3 мес. Ответственно заявляю, к этому возрасту без памперсов можно прожить.

Назад
Угорі