Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви ж пам'ятаєте, як було спочатку?)))Импонирует первоначальная специфика форума, и только она![]()
Саме це і малось на увазі?Ви ж пам'ятаєте, як було спочатку?)))
Толерантність, взаємопідтримка, взаємодопомога(наголошую!!!), яка не абстрагувалась фінансами...
Мені допомогли підтримкою, добрими словами, порадами, консультаціями.
Дуже приємно мати однодумців!))Саме це і малось на увазі?
Не хочу никого оправдывать и т.д., конечно помощь есть. 860 гривен, в нынешних реалиях, на ребёнка это не хватит. А мне не жалко было бы отправить пачку памперсов или смеси
Наразі, в жінок є допомога на дітей від держави.
Потрібно розпоряджатись нею на користь дітей, а не власних потреб.
У вас скільки дітей?Не хочу никого оправдывать и т.д., конечно помощь есть. 860 гривен, в нынешних реалиях, на ребёнка это не хватит. А мне не жалко было бы отправить пачку памперсов или смеси
Пока одна дочка, но в скором времени будет две)У вас скільки дітей?
А я маю більший досвід і маю повне право висловити думку, що ми народжуємо для себе і ніхто не забов'язаний забезпечувати наших нащадків памперсами, окрім нас самих! Презервативи дешевші памперсів!!!!Пока одна дочка, но в скором времени будет две)
Я конечно не очень в этом разбираюсь.Не хочу никого оправдывать и т.д., конечно помощь есть. 860 гривен, в нынешних реалиях, на ребёнка это не хватит. А мне не жалко было бы отправить пачку памперсов или смеси
Ситуації бувають різні і люди різні. Тому потрібно до кожної ситуації підходити по різному. Моя бабуся завжди говорила - діти це велике щастя, але і великі трати. Звичайно краще мати одну дитину, але коли їх наприклад троє і немає допомоги. Раніше можливо коли народжувались дітки все було добре, а потім пішли граблі. То що, лишніх дітей приспати. Може одній мамочці можна допомогти юридичними порадами, куди піти, до кого звернутись, але є і інші, котрі будуть мовчати про проблеми до останього.А я маю більший досвід і маю повне право висловити думку, що ми народжуємо для себе і ніхто не забов'язаний забезпечувати наших нащадків памперсами, окрім нас самих! Презервативи дешевші памперсів!!!!
. Я понимаю,что цены везде разные,но в дежурном травмпункте снимок копеешный . В прошлый вторник муж делал . Палец 20грн. Женщина была с ногой. 35 обошолся ей. Не хватает ,сделай дешевле,обязанны не оказать . Главное убедить... Такие темы не вызывают желания помочь. Это мое мнение.Перепрошую, моя точка зору доволі прагматична- я народжувала собі. Не для держави, не для батьків, не для допомог, а для того, щоб дати життя( достойне, забезпечене, те, якого діти заслуговують)...Ситуації бувають різні і люди різні. Тому потрібно до кожної ситуації підходити по різному. Моя бабуся завжди говорила - діти це велике щастя, але і великі трати. Звичайно краще мати одну дитину, але коли їх наприклад троє і немає допомоги. Раніше можливо коли народжувались дітки все було добре, а потім пішли граблі. То що лишніх дітей приспати. Може одній мамочці можна допомогти юридичними порадами, куди піти, до кого звернутись, але є і інші, котрі будуть мовчати про проблеми до останього.
?Ситуації бувають різні і люди різні. Тому потрібно до кожної ситуації підходити по різному. Моя бабуся завжди говорила - діти це велике щастя, але і великі трати. Звичайно краще мати одну дитину, але коли їх наприклад троє і немає допомоги. Раніше можливо коли народжувались дітки все було добре, а потім пішли граблі. То що, лишніх дітей приспати. Може одній мамочці можна допомогти юридичними порадами, куди піти, до кого звернутись, але є і інші, котрі будуть мовчати про проблеми до останього.
Ви розумна, прагматична жінка, але нажаль не всі такі.Перепрошую, моя точка зору доволі прагматична- я народжувала собі. Не для держави, не для батьків, не для допомог, а для того, щоб дати життя( достойне, забезпечене, те, якого діти заслуговують)...
Усі мої сили, наснага, приорітети вкладені в дану місію.
Що ще???
Я сама шукаю куди піти, де знайти і т.д., бо маю відповідальність перед шедеврами своєї самодіяльності.
Ой да. Я помню эти времена...Я не хочу никого обидеть,но.. моему сыну 24. Памперсы у меня были,но на экстренные вылазки в основном зимой . В гости,долгие прогулки,поездки. Посещение больницы. Декретных я получала 8гривен 16 копеек. Этого и на молоко не хватало. Памперсы были не в приоритете. Вот не понимаю я теперешних мам. Нет на памперсы и горе? Или тема с гипсом. Неделю!!!!ждать. Я понимаю,что цены везде разные,но в дежурном травмпункте снимок копеешный . В прошлый вторник муж делал . Палец 20грн. Женщина была с ногой. 35 обошолся ей. Не хватает ,сделай дешевле,обязанны не оказать . Главное убедить... Такие темы не вызывают желания помочь. Это мое мнение.
Я проголосовал...
Дальше что ???
![]()
Sorry, камрады. При всем уважении к вашему выбору.Я проголосовала за не закрывать.
Вы про меня " никогада" не слышали?
Sorry, камрады
Следует читать "и те, о ком мы никогда не слышали"
Вообще то я шутила....Sorry, камрады. При всем уважении к вашему выбору.
Следует читать "и те, о ком мы никогда не слышали"
В теме, где просят памперсы, мальчику 2 года и 3 мес. Ответственно заявляю, к этому возрасту без памперсов можно прожить.Ой да. Я помню эти времена...
Стирали с мамой пелёнки, гладили.
Хотя уже были памперсы в продаже.
Но мы их одевали только когда гулять шли или в больницу на осмотр.
И сейчас можно без памперсов прожить.
Это есть недруги только наоборотВообще то я шутила....
А кто эти , как их там камрады?
Это норм, или вы нас обозвали?
?