ZYK
Форумчанин
- Дописи
- 100
- Реакції
- 56
- Бали
- 68
ZYK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Може ,мене сильно задовбали ШГ після 14 дня прострочення,дзвонили всім кого знайшли і на роботу і в сільську раду(але я там вже давно не живу) і колишній сусідці якої не бачила вже 15 років,потім Топкредит -це взагалі кончені (написала на них в поліцію ,3 скарги на гарячу лінію,і звичайно далі тільки суд ,нікопійки їм не дам ,хай хоть цілий світ перевернуть), ще є готівочка , бистрозайм,є гроші,мані бум,гофіндо,кф,грошик і закрила кешбері ,бо реально в них не було пролонгацій і вони мене не пресували ,моя позиція ,така що я не мала наміру брати гроші і не віддавати ,але не такі захмарні відсотки і не такі штрафи і не таким чином як вони вибивають ,тому і віддала кешбері те що взяла +відсотокКешбері не дзвонили???!! Вау!!! То ви везунчик!!!!
Post automatically merged:
Ну і не вірте тоді ,чи я маю вам щось доказувати ??? Мені дзвонив робот кешбері і все !!! Я не збираюсь нікому доводити що так було,вже надоїло то вірю не вірю ,напевно я сиджу на форуму щоб вам неправду писати ,чи як думаєте?Я тоже не верю, что они не звонили. У нас у всех телефоны садились от их робота с первого дня. Даже у соседей по прописке с которыми я не общаюсь. А Вам не звонили? Прям сказка какая-то
На след платеж денег не было,забила.Недавно позвонил очень вежливый парень начал просить оплатить, я говорю издеваетесь3 тела ? Ну это много Да я с вами согласен( я издеваясь над ним т.к слышу что вежлив может за тело ? Говорит минутку пойду узнаю, слышу что куда то идет на ходу потом говорит нет простите но согласны на тело плюс процент)))) Говорю извините нету денег ( жалко парня стало) Но они мне так насорили в душу.Ну их....