ЗАГАЛЬНО ПРО МФО. Що буде, якщо не повертати позику чи кредит?

• Автор теми Автор теми allllina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 115
  • Перегляди Перегляди 7K
Дякую, ще не дуже розбираюсь як тут і де що прочитати
На основній сторінці на початку можете читати нові теми. Трішки нижче розділи по різних мфо, знаходьте ваші і читайте. Багато інформації можна знайти і заспокоїтись ?

А вони звернуться?)
Можуть звернутися. Ті, в кого знаходили сусідів знають, якими бувають ці самі сусіди. Можуть поцікавитись ким та де працюєте, о котрій годині повертаєтесь додому, чи є авто, в яку школу ходять діти. Потім з цією інформацією далі продовжувати вас залякувати.
Тому всі ми і радимо не читати смс та не спілкуватися з ними до тих пір, поки не буде суми і бажання на погашення боргу

Можуть звернутися. Ті, в кого знаходили сусідів знають, якими бувають ці самі сусіди. Можуть поцікавитись ким та де працюєте, о котрій годині повертаєтесь додому, чи є авто, в яку школу ходять діти. Потім з цією інформацією далі продовжувати вас залякувати.
Тому всі ми і радимо не читати смс та не спілкуватися з ними до тих пір, поки не буде суми і бажання на погашення боргу
Та я дома сижу в декреті). І нічого нема в мене. То ж удачі

Я як згадаю як судорожно шукала ще шараг, які дадуть, щоб пролонгувати чи закрити ті, що вже є ? це якийсь писхоз. Спочатку звертала увагу на відсотки, а потім вже і на відсотки було пофіг. Пам‘ятаю, брала швидко гроші з шаленими відсотками. І свято вірила, що знайду спосіб це все заплатити ?‍♀️ і тільки коли вже ніхто не давав, шукала, що з цим всім робити і знайшла форум.
Та в мене було все аналогічно. Я брав, поки давали :)

Хз… кредит капитал 2 надписи сделал
Кредит Капитал выкупил 3 кредита у МФО. Еврогроши, Гоуфингоу и кого то еще. По Еврогрошам тело предложили, закрыл. По остальным думают.

Доброго вечора, можна мені теж подробиці будь ласка
Доброго вечора. В мене склалася дуже складна ситуація по мікрозаймам. Знаю сама вина, але прошу не судіть строго потрібна порада. Брала раніше коли працювала, гасила, дуже виручали ці кредити. Потім так сталось що 14 років не було діток, і тут вирішили усиновити хлопчика. І з цього майже все почалось. Ще поки були маленькі кредити брала, гасила, потім перекредитація і пішло поїхало. Потім війна і все. Трішки є підробіток на роботі, але сама в дикреті . 18 мікропощтк, вже пішли просрочки почали телефонувати, грошей в мене віддати не має зараз. Що мені робити в даній ситуації? Будуть дзвонити на роботу? Була в адвоката, адвокат сказав чекати, вони потім самі будуть пропонувати вернути тільки тіло кредиту. Я у відчаї, вже погані думки в голові, тільки син і тримає бо так довго чекала його.
Прислухайтесь до поради адвоката.

Привіт друзі. Заліз у боргову яму з мфо маю їх десь 10. Брав практично всі цього року. Захожу на сайт реєстр судових засідань і бачу що вони дуже часто дають до суду і є ухвала. Незнаю що робити. Чекати якіст нор умови нічого не помінялося на 2024 рік???
Привіт друзі. Заліз у боргову яму з мфо маю їх десь 10. Брав практично всі цього року. Захожу на сайт реєстр судових засідань і бачу що вони дуже часто дають до суду і є ухвала. Незнаю що робити. Чекати якіст нор умови нічого не помінялося на 2024 рік???
Майна у мене нема на собі ніякого. Одружений. Що мені грозить навіть якщо виконавча прийме рішення про стягнення

Я розумію що буду винен але якщо майна немає офіційної роботи також. Які подальші їхні дії будуть
Всбжизнь будете должником вплоть до того, что с пенсии по возрасту будут снимать

Чекати. Хоч до вашого скону.
Ви плануєте все життя бути "голий босий"?
Так там же є термін давності?
Що порадите робити?
Банкрутство???
Чи домовлятися якось з ними і поетапно гасити????

Останнє редагування:
Так там же є термін давності?
Термінів давності у відкритого виконавчого провадження немає.
Що порадите робити?
Читати форум і обирати свій шлях.
Мені не відомі ваші можливості, бажання, пріорітети і все інше разом з ісходними даними по кредитам.
Навряд. З 10 мфо як на мене, легше поступово закрити ніж лізти в процедуру...
Але з цим питанням до арбітражника а не до мене.
У вас є 80-100тис на банкрутство?
Чи домовлятися якось з ними і поетапно гасити????
На початках протермінування це практично нереально.
Пізніше можливо, а можливо і в суд підуть. Це напевно нікому не відомо.
При однакових приблизно розкладах, вони у одних нічого не роблять, а в інших і суд і все решта.

Назад
Угорі