ЗАГАЛЬНО ПРО МФО. Що буде, якщо не повертати позику чи кредит?

• Автор теми Автор теми allllina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 115
  • Перегляди Перегляди 7K
Хто ж вас так налякав? Не посадять
Вони всі дзвонять, і мені і чоловіку і мамі, сестрі, бабусі . Родина злиться , А в мене вже нервів немає, я сиджу і думаю який стиль і позор як це все пережити

Вони всі дзвонять, і мені і чоловіку і мамі, сестрі, бабусі . Родина злиться , А в мене вже нервів немає, я сиджу і думаю який стиль і позор як це все пережити
Розкажіть правду, один раз. Поясніть щоб не спілкувалися з операторами і все.

Розкажіть правду рідним. Краще нехай вони почують від вас. Версії для сусідів, роботи і т.д. можете придумати, їх це не стосується. Так, неприємно, нерви. Все це мине з часом. В чому позор і що подумають люди? Змінюйте відношення до ситуації, переключіть свою увагу на щось інше

Розкажіть правду рідним. Краще нехай вони почують від вас. Версії для сусідів, роботи і т.д. можете придумати, їх це не стосується. Так, неприємно, нерви. Все це мине з часом. В чому позор і що подумають люди? Змінюйте відношення до ситуації, переключіть свою увагу на щось інше
Дякую. Рідні знають правду, я їм сказала як це не було страшно, але вони знають.

І будуть дзвонити поки рідні не заб'ють або не пошлють в правильному напрямку.
І додому не хочеться йти, бо буде моральна давка ще від рідні ???що робити не знаю. І позичити немає в кого щоб віддати.

І додому не хочеться йти, бо буде моральна давка ще від рідні ???що робити не знаю. І позичити немає в кого щоб віддати.
Йдіть додому. Поясніть дома що Вам важко. Ні в кого не беріть в борг. Ну поображаються певний час. Все минеться.

Шукати нові борги на заміну старим така собі забавка. Рідня перебіситься,але не все зразу

Йдіть додому. Поясніть дома що Вам важко. Ні в кого не беріть в борг. Ну поображаються певний час. Все минеться.
Дякую Вам, Ви всі мене дуже підтримали, такої підтримки я не від кого дома не отримала , А зовсім невідомі люди так підтримали. Дякую

Онлайн финанс, КФ.юа , кр.капитал и центрокркдит
Для себя понимаю, что самые страшные в моей ситуации- КФ.юа
Только у них я ставил свою подпись в отделении
КФ и Центрокредит сделали ИН? Они этим не баловались вроде. А кто 5й

Рідні перебісяться, а боргів не робіть. Бо якби я боргів не набрала, то рідні простіше б пережили наявність кредитів, а так: два в одному!)

Назад
Угорі