Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кого? За що?Переживаю що можуть посадить
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кого? За що?Переживаю що можуть посадить
Ніхто Вас не посадить. Це залякують.Переживаю що можуть посадить
Мене за те що немає чим поки віддати? І ще питання, А що ви друзям казали коли їм почали дзвонити?Кого? За що?
Хто ж вас так налякав? Не посадятьПереживаю що можуть посадить
За що ?))Переживаю що можуть посадить
Вони всі дзвонять, і мені і чоловіку і мамі, сестрі, бабусі . Родина злиться , А в мене вже нервів немає, я сиджу і думаю який стиль і позор як це все пережитиХто ж вас так налякав? Не посадять
Розкажіть правду, один раз. Поясніть щоб не спілкувалися з операторами і все.Вони всі дзвонять, і мені і чоловіку і мамі, сестрі, бабусі . Родина злиться , А в мене вже нервів немає, я сиджу і думаю який стиль і позор як це все пережити
Моїм не дзвонили, а якщо й дзвонили то я про це не знаюМене за те що немає чим поки віддати? І ще питання, А що ви друзям казали коли їм почали дзвонити?
Розкажіть правду рідним. Краще нехай вони почують від вас. Версії для сусідів, роботи і т.д. можете придумати, їх це не стосується. Так, неприємно, нерви. Все це мине з часом. В чому позор і що подумають люди? Змінюйте відношення до ситуації, переключіть свою увагу на щось іншеВони всі дзвонять, і мені і чоловіку і мамі, сестрі, бабусі . Родина злиться , А в мене вже нервів немає, я сиджу і думаю який стиль і позор як це все пережити
Дякую. Рідні знають правду, я їм сказала як це не було страшно, але вони знають.Розкажіть правду рідним. Краще нехай вони почують від вас. Версії для сусідів, роботи і т.д. можете придумати, їх це не стосується. Так, неприємно, нерви. Все це мине з часом. В чому позор і що подумають люди? Змінюйте відношення до ситуації, переключіть свою увагу на щось інше
Ну то чому Вам соромно, нехай родичі помекають в слухавку, поржете тай по всьому.Дякую. Рідні знають правду, я їм сказала як це не було страшно, але вони знають.
І будуть дзвонити поки рідні не заб'ють або не пошлють в правильному напрямку.Дякую. Рідні знають правду, я їм сказала як це не було страшно, але вони знають.
І додому не хочеться йти, бо буде моральна давка ще від рідні ???що робити не знаю. І позичити немає в кого щоб віддати.І будуть дзвонити поки рідні не заб'ють або не пошлють в правильному напрямку.
Кто не поймет и не поддержит, то значит не ваши люди вот и всёІ додому не хочеться йти, бо буде моральна давка ще від рідні ???що робити не знаю. І позичити немає в кого щоб віддати.
Йдіть додому. Поясніть дома що Вам важко. Ні в кого не беріть в борг. Ну поображаються певний час. Все минеться.І додому не хочеться йти, бо буде моральна давка ще від рідні ???що робити не знаю. І позичити немає в кого щоб віддати.
Шукати нові борги на заміну старим така собі забавка. Рідня перебіситься,але не все зразуІ додому не хочеться йти, бо буде моральна давка ще від рідні ???що робити не знаю. І позичити немає в кого щоб віддати.
Дякую Вам, Ви всі мене дуже підтримали, такої підтримки я не від кого дома не отримала , А зовсім невідомі люди так підтримали. ДякуюЙдіть додому. Поясніть дома що Вам важко. Ні в кого не беріть в борг. Ну поображаються певний час. Все минеться.
ЗвертайтесьДякую Вам, Ви всі мене дуже підтримали, такої підтримки я не від кого дома не отримала , А зовсім невідомі люди так підтримали. Дякую
КФ и Центрокредит сделали ИН? Они этим не баловались вроде. А кто 5йОнлайн финанс, КФ.юа , кр.капитал и центрокркдит
Для себя понимаю, что самые страшные в моей ситуации- КФ.юа
Только у них я ставил свою подпись в отделении
Рідні перебісяться, а боргів не робіть. Бо якби я боргів не набрала, то рідні простіше б пережили наявність кредитів, а так: два в одному!)І додому не хочеться йти, бо буде моральна давка ще від рідні ???що робити не знаю. І позичити немає в кого щоб віддати.