Інна, як і всі форумчани, я вам скажу, що з часом буде легше. Я теж собі місця не знаходила, не спала ночами, постійно була в стресі. Але, нажаль, такий мій стан ні до чого гарного не привів... По собі бачу, що постаріла на років 10, втратила половину волосся, і це тільки зовнішній вигляд, а що робиться в середині організму боюсь і подумати. Тут всі як сім'я, підтримують краще ніж рідні і друзі. Але, поки ви самі не заспокоїтесь, ніхто вас не переконає в тому, що треба бути спокійною. Ніхто нічого у вас не забере, ніхто не приїде додому. Єдине, що з вами може статися - це матеріальна відповідальність у випадку їх звернення до суду, і то, думаю, це не раніше ніж через рік і взагалі невідомо чи зроблять вони такий крок. В мене рік і два місяці прострочки: більше 40-ка МФО, три кредитки та три готівкових кредити, не знаю, що буде далі, але треба триматися і знаходити побільше позитиву в житті, воно дуже швидкоплинне, а ще крім себе, треба думати і про дітей, час проведений з ними, вам ніхто і ніщо не замінить!!!