ЗАГАЛЬНО ПРО МФО. Що буде, якщо не повертати позику чи кредит?

• Автор теми Автор теми allllina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 115
  • Перегляди Перегляди 7K
Рідні перебісяться, а боргів не робіть. Бо якби я боргів не набрала, то рідні простіше б пережили наявність кредитів, а так: два в одному!)
Як Ви боретесь з своїми почуттями ? В мене дах зносить. На вихідні вони трішки заспокоїлись не телефонують в мені спокійніше, але розумію на носі понеділок і все по новому

Як Ви боретесь з своїми почуттями ? В мене дах зносить. На вихідні вони трішки заспокоїлись не телефонують в мені спокійніше, але розумію на носі понеділок і все по новому
Хто вас заставляє з ними розмовляти чи їх слухати?

Змініть номер. Ви себе до нервового зриву доведете

Якщо не хочете змінювати номер, заблокуйте всі вхідні дзвінки від номерів, яких у вас немає в телефонній книзі. І буде вам легше

Інна, як і всі форумчани, я вам скажу, що з часом буде легше. Я теж собі місця не знаходила, не спала ночами, постійно була в стресі. Але, нажаль, такий мій стан ні до чого гарного не привів... По собі бачу, що постаріла на років 10, втратила половину волосся, і це тільки зовнішній вигляд, а що робиться в середині організму боюсь і подумати. Тут всі як сім'я, підтримують краще ніж рідні і друзі. Але, поки ви самі не заспокоїтесь, ніхто вас не переконає в тому, що треба бути спокійною. Ніхто нічого у вас не забере, ніхто не приїде додому. Єдине, що з вами може статися - це матеріальна відповідальність у випадку їх звернення до суду, і то, думаю, це не раніше ніж через рік і взагалі невідомо чи зроблять вони такий крок. В мене рік і два місяці прострочки: більше 40-ка МФО, три кредитки та три готівкових кредити, не знаю, що буде далі, але треба триматися і знаходити побільше позитиву в житті, воно дуже швидкоплинне, а ще крім себе, треба думати і про дітей, час проведений з ними, вам ніхто і ніщо не замінить!!!

Хто вас заставляє з ними розмовляти чи їх слухати?
Ніхто але тільки подумаю скільки вони дзвонять, і як подумаю що почнуть друзям дзвонити. Ой накоїла справ
Інна, як і всі форумчани, я вам скажу, що з часом буде легше. Я теж собі місця не знаходила, не спала ночами, постійно була в стресі. Але, нажаль, такий мій стан ні до чого гарного не привів... По собі бачу, що постаріла на років 10, втратила половину волосся, і це тільки зовнішній вигляд, а що робиться в середині організму боюсь і подумати. Тут всі як сім'я, підтримують краще ніж рідні і друзі. Але, поки ви самі не заспокоїтесь, ніхто вас не переконає в тому, що треба бути спокійною. Ніхто нічого у вас не забере, ніхто не приїде додому. Єдине, що з вами може статися - це матеріальна відповідальність у випадку їх звернення до суду, і то, думаю, це не раніше ніж через рік і взагалі невідомо чи зроблять вони такий крок. В мене рік і два місяці прострочки: більше 40-ка МФО, три кредитки та три готівкових кредити, не знаю, що буде далі, але треба триматися і знаходити побільше позитиву в житті, воно дуже швидкоплинне, а ще крім себе, треба думати і про дітей, час проведений з ними, вам ніхто і ніщо не замінить!!!
Дякую велике. Мені вже присилають погрози с Фінсфера що моя справа на досудовому розслідуванні, А пройшло два тижні тільки просрочки
Змініть номер. Ви себе до нервового зриву доведете
Вже бачу до цього йде, руки трусяться, ноги відмовляють. Це жах

Ніхто але тільки подумаю скільки вони дзвонять, і як подумаю що почнуть друзям дзвонити. Ой накоїла справ

Дякую велике. Мені вже присилають погрози с Фінсфера що моя справа на досудовому розслідуванні, А пройшло два тижні тільки просрочки

Вже бачу до цього йде, руки трусяться, ноги відмовляють. Це жах
Ви мені вибачте,але скільки Вам років?Сліпо вірите всім погрозам... То лише слова!

Заспокійтесь, нічого ви не накоїли.
Це просто фінансові неприємності і не більше.
Робите з себе якогось "злочинця")

Ви мені вибачте,але скільки Вам років?Сліпо вірите всім погрозам... То лише слова!
Мені 34
Заспокійтесь, нічого ви не накоїли.
Це просто фінансові неприємності і не більше.
Робите з себе якогось "злочинця")
Добре постараюсь.

Вони лякають. Таких смс буде ще багато. Просто видаліть і не звертайте уваги взагалі. Це їх робота - залякувати, щоб швидше отримати гроші.
Ніхто в суд не подасть з такою маленькою просрочкою. А ще почитайте форум і ви зрозумієте, що суд - це взагалі не страшно, але новачків ним легко залякати, звучить серйозно ??

Інночка, знайдіть спосіб абстрагуватись. Займіть себе улюбленою справою чи турботою про родину. Ніякої катастрофи не сталось,в житті є і страшніші речі

Smartiwsy підключив реструктуризацію. На 6 платежів. Повертаю менше тіла кредиту аж на 450 грн.
Як ви за ними на це домовилися? Самі їм запропонували. Бо вони мені вже два тіла нарахували і реструктуризацію не дають.

Як ви за ними на це домовилися? Самі їм запропонували. Бо вони мені вже два тіла нарахували і реструктуризацію не дають.
Та ні. Я з ними ні про що не говорила. Прострочка взагалі була менше 10 днів. В понеділок подзвонила до них, сказала, що оплачу 19-20. 20 прийшло смс про борг. Я передзвонила. Дівчина сказала, що пролонгація вже недоступна. В особистому кабінеті вони самі підключили реструктуризацію. Ще й повідомила мене про те, що зв'язку з тим, що я сплачувала раніше, то частину боргу і тіла вони списали, бо я переплатила. Щось таке сказала. І все

Вони лякають. Таких смс буде ще багато. Просто видаліть і не звертайте уваги взагалі. Це їх робота - залякувати, щоб швидше отримати гроші.
Ніхто в суд не подасть з такою маленькою просрочкою. А ще почитайте форум і ви зрозумієте, що суд - це взагалі не страшно, але новачків ним легко залякати, звучить серйозно ??
Дякую, ще не дуже розбираюсь як тут і де що прочитати

Ось такі смс скидають

Вкладення

• Screenshot_2023-01-23-10-21-32-799_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2023-01-23-10-21-32-799_com.google.android.apps.messaging.webp
    45.3 Кб · Перегляди: 101
Далі "звернуться до сусідів" і ті підтвердять Вашу платоспроможність))) Навіщо Ви то все читаєте?

Назад
Угорі