ЗАГАЛЬНО ПРО МФО. Що буде, якщо не повертати позику чи кредит?

• Автор теми Автор теми allllina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 115
  • Перегляди Перегляди 7K
Smartiwsy підключив реструктуризацію. На 6 платежів. Повертаю менше тіла кредиту аж на 450 грн.
Через скільки вам підключили реструктуризацію на менше тіла? І чи звонили по контактам з телефонної книги? Вони мені скидають знижку по 5 раз на день. Але в мене там вже сумма просто величезна. Я не хочу реструктуризацію з процентами їм платити

Через скільки вам підключили реструктуризацію на менше тіла? І чи звонили по контактам з телефонної книги? Вони мені скидають знижку по 5 раз на день. Але в мене там вже сумма просто величезна. Я не хочу реструктуризацію з процентами їм платити
Та прострочка була менше 10 днів. Ні до кого не дзвонили. Лише до мене і смс слали. Я сьогодні сама передзвонила як отримала смс і дівчина мені сказала, що термін кредиту і пролонгації вичерпано. І сказала, що в зв'язку з тим, що я оплачувала, то списали відсотки і частину тіла. Приємно

Та прострочка була менше 10 днів. Ні до кого не дзвонили. Лише до мене і смс слали. Я сьогодні сама передзвонила як отримала смс і дівчина мені сказала, що термін кредиту і пролонгації вичерпано. І сказала, що в зв'язку з тим, що я оплачувала, то списали відсотки і частину тіла. Приємно
А ви багато пролонгацій робили? І вам прийшла смс що реструктуризація на тіло? В мене просрочка з 1 числа. То роблять тільки знижку 30%. Якщо за тіло і реструктуризацію то я би взяла напевне. Бо в них вся моя телефонна книга в договорі
Бо я в них постійно брала повертала. Вже не один рік. Потім 1 пролонгацію зробила. То напевне тому вони. Мені велику знижку не роблять

А ви багато пролонгацій робили? І вам прийшла смс що реструктуризація на тіло? В мене просрочка з 1 числа. То роблять тільки знижку 30%. Якщо за тіло і реструктуризацію то я би взяла напевне. Бо в них вся моя телефонна книга в договорі
2 рази пролонгувала. Сьогодні прийшло смс, що все, ліміт кредиту вичерпано. Я подзвонила на гарячу лінію. І мені дівчина сказала, що пролонгація мені недоступна. Доступна реструктуризація. Пояснила, все розказала. Приємненько. Почекайте трохи. Можете самі до них подзвонити.

2 рази пролонгувала. Сьогодні прийшло смс, що все, ліміт кредиту вичерпано. Я подзвонила на гарячу лінію. І мені дівчина сказала, що пролонгація мені недоступна. Доступна реструктуризація. Пояснила, все розказала. Приємненько. Почекайте трохи. Можете самі до них подзвонити.
Мені теж таке писали. Що вичерпано. Але я заходила в ЛК там реструктуризації не має. А тіла то й подавно. Тільки знижку прислали
А у вас в ЛК світиться реструктуризація?

Мені теж таке писали. Що вичерпано. Але я заходила в ЛК там реструктуризації не має. А тіла то й подавно. Тільки знижку прислали
Не знаю чому так?. Їх там зрозумієш...

А у вас в ЛК світиться реструктуризація?
Так світиться. І графік платежів

Як на мене сама "робоча схема" - це таки сказати що мав кредит, погасив але шахраї тепер вимагають ще якись відсотки невідомі, тож і можуть трезвонити.
Якщо адекватне керівництво ( як наприклад це було в мене ) - знають що в разі таких дзвінків робити.

Ага)) Канєшн)) В нас же дуже "правова" держава

Не знаю чому так?. Їх там зрозумієш...

Так світиться. І графік платежів
Вони мені вже 15 ти відсотків з 15 тис тіла нарахували. Просто не розумію чого від них чекати взагалі. Якось по темам про них нічого толком не написано. Але 30 тис я їм точно навіть по реструктуризації платити не буду. Не маю стільки ?

Як на мене сама "робоча схема" - це таки сказати що мав кредит, погасив але шахраї тепер вимагають ще якись відсотки невідомі, тож і можуть трезвонити.
Якщо адекватне керівництво ( як наприклад це було в мене ) - знають що в разі таких дзвінків робити.

Ага)) Канєшн)) В нас же дуже "правова" держава ))
Дякую. Постараюсь. Дуже переживаю цих дзвінків уйма. Може порадите якусь програму хто користувався. ? А якщо не робила пролонгацію, може потрібно робити чи як? Боже в мене сил немає. Сама наробила справ розумію, але морально мені так тяжко.

Дякую. Постараюсь. Дуже переживаю цих дзвінків уйма. Може порадите якусь програму хто користувався. ? А якщо не робила пролонгацію, може потрібно робити чи як? Боже в мене сил немає. Сама наробила справ розумію, але морально мені так тяжко.
Заводський антиспам + заборона дзвінків від невідомих номерів

Інночка, в налаштуваннях дзвінків
IMG_20230120_105950.webp

Ой вони дзвонять і дзвонять, що робити, трубку взагалі не брати, телефонують і чоловіку і мамі. І пролонгації підскажіть зараз робити , коштів немає. Адвокат сказав чекайте, на що вони здатні то дзвонити , тероризувати. Будуть кошти заплатите.
Інночка, в налаштуваннях дзвінків
В мене такого немає

Ой вони дзвонять і дзвонять, що робити, трубку взагалі не брати, телефонують і чоловіку і мамі. І пролонгації підскажіть зараз робити , коштів немає. Адвокат сказав чекайте, на що вони здатні то дзвонити , тероризувати. Будуть кошти заплатите.
Адвокат Вам правильно сказав. З часом у них апетити поменшають. А щодо дзвінків - змініть сімки і буде Вам щастя

Заводський антиспам + заборона дзвінків від невідомих номерів
Сама перша і важлива "програма" в нашій голові.
Маючи її сторонній софт накєр не потрібен.
Дуже переживаю цих дзвінків уйма.
Мине, повірте)
Може порадите якусь програму хто користувався. ?
Вище вже вам написали. Ну ще користуються Труколером ( щоб бачити по тегах хто дзвонив... кому це звісно цікаво ).
А якщо не робила пролонгацію, може потрібно робити чи як?
Не варто. Гроші на вітер які нічого не вирішують а лишень годують якогось підвального телефонного чорноротика.
Боже в мене сил немає. Сама наробила справ розумію, але морально мені так тяжко.
Все буде добре.
Це ваша перша реакція, бо не стиклись з таким.
З часом мине. У всіх минає. Основне не робіть подальших глупостей і невиважених вчинків щодо цього.
Маю на увазі щось накшталт рефінансування, пролонгацій, звернення до так званих "помагаторів" і "рішал" що нібито помагають рішити з кредитами.
Все це туфта і відверте кидалово.
Ну і читайте форум - тут багато потрібної інформація для того щоб ви самі визначились як будете вирішувати/невирішувати питання з цими сараями.
Успіхів і терпіння ))

Сама перша і важлива "програма" в нашій голові.
Маючи її сторонній софт накєр не потрібен.

Мине, повірте)

Вище вже вам написали. Ну ще користуються Труколером ( щоб бачити по тегах хто дзвонив... кому це звісно цікаво ).

Не варто. Гроші на вітер які нічого не вирішують а лишень годують якогось підвального телефонного чорноротика.

Все буде добре.
Це ваша перша реакція, бо не стиклись з таким.
З часом мине. У всіх минає. Основне не робіть подальших глупостей і невиважених вчинків щодо цього.
Маю на увазі щось накшталт рефінансування, пролонгацій, звернення до так званих "помагаторів" і "рішал" що нібито помагають рішити з кредитами.
Все це туфта і відверте кидалово.
Ну і читайте форум - тут багато потрібної інформація для того щоб ви самі визначились як будете вирішувати/невирішувати питання з цими сараями.
Успіхів і терпіння ))
Дякую, Ваша підтримка мене втішила, бо я дуже переживаю, і син бачу що теж нервує хоч і маленький, але розуміє що мамі погано.

Дякую, Ваша підтримка мене втішила, бо я дуже переживаю, і син бачу що теж нервує хоч і маленький, але розуміє що мамі погано.
Якщо проблему можна вирішити за гроші, то це не проблема, це витрати))
Тож і будете це робити коли будете мати можливість... і звісно - бажання.
В мене його наприклад відразу не було... бо знатно їх всіх нагодував до цього.
Все буде добре. Ви далеко не одна в цих тимчасових дрібничках

Переживаю що можуть посадить
Якщо проблему можна вирішити за гроші, то це не проблема, це витрати))
Тож і будете це робити коли будете мати можливість... і звісно - бажання.
В мене його наприклад відразу не було... бо знатно їх всіх нагодував до цього.
Все буде добре. Ви далеко не одна в цих тим

Назад
Угорі