ЗАГАЛЬНО ПРО МФО. Що буде, якщо не повертати позику чи кредит?

• Автор теми Автор теми allllina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 115
  • Перегляди Перегляди 7K
Не наркотик, а страх, що дізнається оточення. І більшість форумчан грали в перекредитування в надії ось-ось вилізти з цього
Так, точно. А вилізти не получилося, страх лишився і боргова яма, в яку самі себе ж загнали тими складеними відсотками?

У меня большой опыт с ними их около 20 у меня с каждым по-разному. Кто-то ИП на меня открыл кто то договаривался за тело +небольшой %, егроши например мне за 2года насчитали с 2500 грн которые я брал 240000 грн щас позвонили предлагают чтоб вернул только тело а 240000 спишут. В пятницу по подробнее расскажу
Доброго вечора, можна мені теж подробиці будь ласка
Доброго вечора. В мене склалася дуже складна ситуація по мікрозаймам. Знаю сама вина, але прошу не судіть строго потрібна порада. Брала раніше коли працювала, гасила, дуже виручали ці кредити. Потім так сталось що 14 років не було діток, і тут вирішили усиновити хлопчика. І з цього майже все почалось. Ще поки були маленькі кредити брала, гасила, потім перекредитація і пішло поїхало. Потім війна і все. Трішки є підробіток на роботі, але сама в дикреті . 18 мікропощтк, вже пішли просрочки почали телефонувати, грошей в мене віддати не має зараз. Що мені робити в даній ситуації? Будуть дзвонити на роботу? Була в адвоката, адвокат сказав чекати, вони потім самі будуть пропонувати вернути тільки тіло кредиту. Я у відчаї, вже погані думки в голові, тільки син і тримає бо так довго чекала його.

Останнє редагування:
Якщо вже попали на сайт аферистів, то відповідайте статусу)) За неповних 2 роки маю 8 ВП і 1 суд. Заплатив юристу, відбився, повернув витрати і живу спокійнісенько далі
Підкажіть, будь ласка.Після зносу провадження чи телефонували знову з МФО ,автодозвін, рідним?вже після зносу з ними можно домовитися за тіло? Буду вдячна за інформацію.

Була в адвоката, адвокат сказав чекати, вони потім самі будуть пропонувати вернути тільки тіло кредиту.
Все вірно він вам сказав.
Я у відчаї, вже погані думки в голові, тільки син і тримає бо так довго чекала його.
Викиньте дурню з голови. У вас дитина яка потребує здорової мами і її піклування. А ви фігньою голову забили.
Нічого страшного і невиправного в цьому немає зовсім.
Ваш адвокат вам все сказав. Коли виправите своє матеріальне становище - тоді і будете думати про цих чорноротих.
А зараз зосередьтесь краще на благоустрої і матеріальному забеспеченні дитини.

Доброго вечора, можна мені теж подробиці будь ласка
Доброго вечора. В мене склалася дуже складна ситуація по мікрозаймам. Знаю сама вина, але прошу не судіть строго потрібна порада. Брала раніше коли працювала, гасила, дуже виручали ці кредити. Потім так сталось що 14 років не було діток, і тут вирішили усиновити хлопчика. І з цього майже все почалось. Ще поки були маленькі кредити брала, гасила, потім перекредитація і пішло поїхало. Потім війна і все. Трішки є підробіток на роботі, але сама в дикреті . 18 мікропощтк, вже пішли просрочки почали телефонувати, грошей в мене віддати не має зараз. Що мені робити в даній ситуації? Будуть дзвонити на роботу? Була в адвоката, адвокат сказав чекати, вони потім самі будуть пропонувати вернути тільки тіло кредиту. Я у відчаї, вже погані думки в голові, тільки син і тримає бо так довго чекала його.
Візьміть себе в руки. Прострочки це не саме страшне в житті. Пройде і цей період. Все буде добре.

Я як згадаю як судорожно шукала ще шараг, які дадуть, щоб пролонгувати чи закрити ті, що вже є ? це якийсь писхоз. Спочатку звертала увагу на відсотки, а потім вже і на відсотки було пофіг. Пам‘ятаю, брала швидко гроші з шаленими відсотками. І свято вірила, що знайду спосіб це все заплатити ?‍♀️ і тільки коли вже ніхто не давав, шукала, що з цим всім робити і знайшла форум.
так я у Вас себе згадала...

Викиньте дурню з голови. У вас дитина яка потребує здорової мами і її піклування. А ви фігньою голову забили.
Ваш адвокат вам все сказав. Коли виправите своє матеріальне становище - тоді і будете думати про цих чорноротих.
Дякую Вам за підтримку.

Але вже вчора написали мені в вайбер що заблокують мені рахунки. Лякають.

Дякую Вам за підтримку.

Але вже вчора написали мені в вайбер що заблокують мені рахунки. Лякають.
Лякати - їх робота)) все що можуть ці недолугі?
Ваше завдання - не реагувати!
Живіть спокійно, ростіть свого козака і не зважайте на такі дрібриці, щоб вам не писали у вайбері чи листами))
Читайте форум, тут аналогічних історій тьма. Все з часом вирішите, якщо захочете і будете фінансово спроможні))

А какие МФО влепили ИН? Или коллекторы?
Онлайн финанс, КФ.юа , кр.капитал и центрокркдит
Для себя понимаю, что самые страшные в моей ситуации- КФ.юа
Только у них я ставил свою подпись в отделении

Т
Лякати - їх робота)) все що можуть ці недолугі?
Ваше завдання - не реагувати!
Живіть спокійно, ростіть свого козака і не зважайте на такі дрібриці, щоб вам не писали у вайбері чи листами))
Читайте форум, тут аналогічних історій тьма. Все з часом вирішите, якщо захочете і будете фінансово спроможні))
ОК, дякую але ще страх є що можуть зателефонувати на роботу, А ті можуть звільнити.

Я вірно себе шукаю ??

Вкладення

• Polish_20230120_081641942.webp
    Polish_20230120_081641942.webp
    17.7 Кб · Перегляди: 128
Підкажіть, будь ласка.Після зносу провадження чи телефонували знову з МФО ,автодозвін, рідним?вже після зносу з ними можно домовитися за тіло? Буду вдячна за інформацію.
Я не відслідковую дзвінки, чесно кажучи. Не до них зовсім. Та й пропозицій жодних не було.

На роботі можете спрацювати на випередження - або розповісти керівництву правду і попередити про дзвінки, або не розповідати всю правду, а сказати, що натрапили на шахраїв(злам сторінки в соцмережах, вкрали дані і тд)
А звільнити вас за борги ніхто не має права)) довести до стану, щоб написали з опалу заяву за власним - можуть)) це вже буде залежати від вас. Треба набратись сміливості, не бійтесь відстояти своє)) Чим спокійніші будете ви, тим більше отримаєте підтримки від інших.
Життя - складна штука, тут або ви або вас)) і тільки вам вирішувати, хто ви - жертва чи мисливець?
Т

ОК, дякую але ще страх є що можуть зателефонувати на роботу, А ті можуть звільнити.

На роботі можете спрацювати на випередження - або розповісти керівництву правду і попередити про дзввнки, або не розповідати всю правду, а сказати, що натрапили на шахраїв(злам сторінки в соцмережах, вкрали дані і тд)
Як на мене сама "робоча схема" - це таки сказати що мав кредит, погасив але шахраї тепер вимагають ще якись відсотки невідомі, тож і можуть трезвонити.
Якщо адекватне керівництво ( як наприклад це було в мене ) - знають що в разі таких дзвінків робити.
А зввльнити вас за борги ніхто не має права))
Ага)) Канєшн)) В нас же дуже "правова" держава ))

Smartiwsy підключив реструктуризацію. На 6 платежів. Повертаю менше тіла кредиту аж на 450 грн.

Назад
Угорі