Забрали гроші з карти до кого звертатися?

• Автор теми Автор теми Katherine_
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 116
  • Перегляди Перегляди 4K
Це капец. Крадуть гроші з карточки. Хто з таким стикався. До кого можна звернутися з по цьому питанню
Вернуть никак, установите лимит на операции, либо заблокируйте. А лучше перевыпустить карту

Вернуть никак, установите лимит на операции, либо заблокируйте. А лучше перевыпустить карту
Лимит не спасает, лучше перевыпуск, а в некоторых банках, лучше совсем счёт закрыть и открыть новый,

Всі, хто не змінив засвічену в шарагах картку, стикалися. Тому і рекомендується в першу чергу перевипустити картки. Повернути гроші Ви вже нажаль не зможете, а от заблокувати і перевипустити картку, щоб такого більше не повторилося, можливо.
Подскажите,пожалуйста,а если с одной карты,не моей раз делалась оплата,она тоже считается засвеченой?

факт. робили пролонгації з чужої картки, так мфо потім чужу картку ще й несанкціонований овердрафт загнало...
Ну не знаю, не буду спорить... Но тогда как они номер видят...

Ну не знаю, не буду спорить... Но тогда как они номер видят...
Будь-яку картку, щоб зробити оплату, необхідно верифікувати. От і все. А далі справа техніки. Не один випадок був, коли з чужої засвіченої карти піонерили кошти.

А если там подтверждение нужно через код,который приходит или они это делают как перевод с карты на карту?
Ви коли робили пролонгацію,дали всі дані картки.Просто списуватимуть,як пролонгацію,або просто вгадуватимуть суму поки не вгадають.Проведуть як оплату в інтернеті через будь яку платіжну систему)

Назад
Угорі