Заботливый коллектор))

• Автор теми Автор теми Len4ik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та щось кішки шкребуть, не можу пояснити,відганяю думки, але черв'як ворушиться((((
Травіть цю живність чимось міцним))) А завтра буде новий день і новий настрій... Ляжте поспіть і все минеться)

Тот случай,когда звонок коллектора поднимает настроение)) Он бухой или по жизни такой?Как думаете?))
Мне вообще с Кредит Капитала, когда я не признал что брал деньги, сказал что написать заявление в полицию и они отстанут от меня ибо надоел я им, не серьезный))))))

Травіть цю живність чимось міцним))) А завтра буде новий день і новий настрій... Ляжте поспіть і все минеться)
)))Вже поспала, а міцного не можна,раненько на роботу. Дякую, вже трішки себе перестроїла. )))

Та щось кішки шкребуть, не можу пояснити,відганяю думки, але черв'як ворушиться((((
Травіть цю живність чимось міцним))) А завтра буде новий день і новий настрій ?
)))Вже поспала, а міцного не можна,раненько на роботу. Дякую, вже трішки себе перестроїла. )))

Вкладення

• фото-подбадривание-1-2.gif
    фото-подбадривание-1-2.gif
    72.7 Кб · Перегляди: 55
Мне вообще с Кредит Капитала, когда я не признал что брал деньги, сказал что написать заявление в полицию и они отстанут от меня ибо надоел я им, не серьезный))))))
Я написала,но не отстают)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі