Заблокируют карты или спишут деньги?

• Автор теми Автор теми Fyriya2022
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K
Ага, якщо це не який Печерський)
І не Солом'янський...і не Шевченківський...
Якщо потрібно затягнути справу,то в Київ краще подавати,якщо швидше-то краще за місцем реєстрації.

І не Солом'янський...і не Шевченківський...
Якщо потрібно затягнути справу,то в Київ краще подавати,якщо швидше-то краще за місцем реєстрації.
І не Франківський у Львові (якщо звісно правильно називаю, то Tarass описував)... І в Одесі теж чув в якомусь суді ігнорять забезпечення місяцями
Краще Хацапетівка))

І не Франківський у Львові (якщо звісно правильно називаю, то Tarass описував)... І в Одесі теж чув в якомусь суді ігнорять забезпечення місяцями
Краще Хацапетівка))
ой..не сыпте мне соль на почку, с этим франковским судом((((((
у меня такое чувство, что он в разы хуже киевских

Краще Хацапетівка))
Ну в нас або Київ,або Хацапетівка...онлайн фінанс в Києві зносимо...не спішу нікуди...хочу позитивної судової практики діждатися...

це ж Львів, щирі українці...
так и, я им документы не по русски пишу)))
хз, что там, на западной не так)))) но вот чисто по наблюдениям, самые "ненадежные" клиенты, у меня оттуда))

так и, я им документы не по русски пишу)))
хз, что там, на западной не так)))) но вот чисто по наблюдениям, самые "ненадежные" клиенты, у меня оттуда))
я вам скажу так.. я займаюся тендерами (Прозоро), сам з Львівської області, і всіма можливими методами уникаю учасників/замовників з Львівщини.. дуже корупційний регіон.. бабушка в сраному казначействі не проведе нормально договір чи платіжку, без шоколадки..

я вам скажу так.. я займаюся тендерами (Прозоро), сам з Львівської області, і всіма можливими методами уникаю учасників/замовників з Львівщини.. дуже корупційний регіон.. бабушка в сраному казначействі не проведе нормально договір чи платіжку, без шоколадки..
грустна.....а ведь считают себя, оплотом интелегенции(((

Назад
Угорі