Карты и разблокировка

• Автор теми Автор теми ajmimorendo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 1K
Добрий день, спільното! Є питання, можливо, безглузде, але все ж таки маю спитати. Якщо в мене тільки один рахунок у одному банку (так вже склалося), і прийшла постанова на арешт коштів на цьому рахунку. Я пишу заяву виконавцю на розблокування рахунку на 2 мінімальні зп. І якщо на рахунку буде менше, ніж 14200 гривень, чи можна буде ними користуватися?
Вітаю. Так, можна користуватись до 16000. Але як вже писали, не кожним банком можна користуватись після разблокування як раніше. У багатьох можна знімати тільки готівку.
У мене особисто Моно, там все добре.
То ж ви дізнайтесь у вашого банку, як він себе поведе, та якщо треба відкрийте Моно (не реклама, просто там все працює після разблокування)

Так. Тільки не 14200, а 16000 - дві мінімалки
Дякую за відповідь.

Вітаю. Так, можна користуватись до 16000. Але як вже писали, не кожним банком можна користуватись після разблокування як раніше. У багатьох можна знімати тільки готівку.
У мене особисто Моно, там все добре.
То ж ви дізнайтесь у вашого банку, як він себе поведе, та якщо треба відкрийте Моно (не реклама, просто там все працює після разблокування)
В мене саме Моно і є. Дякую.

В мене саме Моно і є. Дякую.
Самий турботливий банк 😍

2323.webp

В в мене чорна картка. Без кредитного ліміту. Чи варто замовити білу?
Навііщо. Просто у мене на білій усіляки підписки щомісячні, от я її разблокував щоб не змінювати картку на сервісах

Назад
Угорі