Карты и разблокировка

• Автор теми Автор теми ajmimorendo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 1K
Ну, як фіаско... Потрібно виплачувати по виконавчому провадженню.

Так, для ФОП це не працює
Доброго дня. Арешт рахунків ФОП це ще не "вирок". Законом не передбачені норми прямої дії, які б забороняли виконавцю "розблокувати" 2 мін.заробітні плати ФОПу. З 2024р. такі дії ДВС та Пр. виконавців успішно оскаржуються в суді і судова практика дуже позитивна. Інша справа,що самостійно пересічний громадянин (на мою думку цього не зуміє). Для початку потрібно звернутися до пр.вик з ПИСЬМОВОЮ заявою( з обгрунтуванням необхідності,наприклад засобів до існування ) та отримати/не отримати відповідь від виконавця. Після цього звернутися до фахівця з цією відповіддю та матеріалами ВП, довідками з податкової, складу сімї, хто перебуває на утриманні і т.д.(більш детально підкаже людина,яка візьметься за справу) Ця категорія справ не значної складності.

Доброго дня. Арешт рахунків ФОП це ще не "вирок". Законом не передбачені норми прямої дії, які б забороняли виконавцю "розблокувати" 2 мін.заробітні плати ФОПу. З 2024р. такі дії ДВС та Пр. виконавців успішно оскаржуються в суді і судова практика дуже позитивна. Інша справа,що самостійно пересічний громадянин (на мою думку цього не зуміє). Для початку потрібно звернутися до пр.вик з ПИСЬМОВОЮ заявою( з обгрунтуванням необхідності,наприклад засобів до існування ) та отримати/не отримати відповідь від виконавця. Після цього звернутися до фахівця з цією відповіддю та матеріалами ВП, довідками з податкової, складу сімї, хто перебуває на утриманні і т.д.(більш детально підкаже людина,яка візьметься за справу) Ця категорія справ не значної складності.
Тільки мінімум 6 міс. суд, багато витраченого часу і коштів адвокату.

Тільки мінімум 6 міс. суд, багато витраченого часу і коштів адвокату.
Це не позовне провадження. Розглядається в межах з моменту прийняття до розгляду +/- 1-1.5 місяця(хоча за законом 20 днів). Що стосується коштів адвокату... то я не касир АО, думаю,що ціна буде залежати від регіону і не буде "захмарною". Бажаєш того чи ні а якісь кошти на утримання родини все ж потрібні.

У мене заблокований зарплатний рахунок,виконавець повністю не розблокував тільки на 16000 . Як дізнатись про рух коштів на карті,якщо в банкінгу є блокування?

Суд это первый шаг освобождения от долга. То что назначит судья, вы можете выплачивать сколько угодно (но лучше закрыть за 3 года) без обязательных платежей и постоянно растущих процентов.

Так, по різному буває. Якщо людина за кордоном і надішле електронного листа з заявою, більшість виконавців приймають тільки з електронним підписом.
А почему именно за 3 года лучше закрыть?

Всмысле написать от руки на а4, поставить свою подпись и отсканировать телефоном через гугл диск?
В мене взагалі дочка написала сама за мене заяву. Передзвонила до виконавця, ніби я. Сказав написати заяву. Сканкопію на електронку. Може від виконавці залежить

А почему именно за 3 года лучше закрыть?
Как я понял. Если за 3 года исполнитель не взыщет долг, то ВП приостанавливается, но арест не снимается. И чтоб должнику продолжить платить по чуть-чуть, нужно ВП возобновить. Как, я не понял, но нужны лишние телодвижения.

Как я понял. Если за 3 года исполнитель не взыщет долг, то ВП приостанавливается, но арест не снимается. И чтоб должнику продолжить платить по чуть-чуть, нужно ВП возобновить. Как, я не понял, но нужны лишние телодвижения.
Это скорее всего, если совсем не чего не платить, приостанавливают в связи с тем, что стягивать не чего

Здравствуйте,подскажите пожалуйста,нахожусь за границей уже 3й год,заблокировали карту Банка из-за МФО (да,долги есть,не отрицаю,пытаюсь собрать деньги для погашения),была карта в банке,на которую пересылала деньги для оплаты коммуналки в Украине,какие-то покупки для родни и ТД. Теперь ее заблокировали.Знаю,что можно разблокировать,но не более чем на 16 тыс. В месяц!Подскажите как это сделать!?Может к кому-то можно обратиться!?Так как физически находиться не могу в Украине.Всем спасибо
Как я понял, заблочили карту, на которую вы средства отправили?
Так?

Трошки не по темі, але якщо вже є рішення суду то через скільки часу можуть заблокувати картки. Ще чекають поки мине місяць на апеляцію, чи можуть вже на днях?

Трошки не по темі, але якщо вже є рішення суду то через скільки часу можуть заблокувати картки. Ще чекають поки мине місяць на апеляцію, чи можуть вже на днях?
Місяць на апеляцію+місяць або півтора

Апелляция с какой даты считается? У меня был суд, уже месяц по нему решения в еСуд и Дия нет.
Що значить "був суд"? Можливо відбулося чергове "слухання"? Для початку з'ясуйте на якій стадії знаходиться розгляд Вашої справи. Якщо вважаєте, що суд вже ухвалив рішення то зайдіть в ЄДРСР. Знайдіть своє рішення. Погляньте на дату. Приплюсуйте до дати винесення рішення 30 днів. Є деякі нюанси/виключення,але вони Вам не потрібні( на мою думку). Більше за все рішення судом ще не ухвалене.

Останнє редагування:
Що значить "був суд"? Можливо відбулося чергове "слухання"? Для початку з'ясуйте на якій стадії знаходиться розгляд Вашої справи. Якщо вважаєте, що суд вже ухвалив рішення то зайдіть в ЄДРСР. Знайдіть своє рішення. Погляньте на дату. Приплюсуйте до дати винесення рішення 30 днів. Є деякі нюанси/виключення,але вони Вам не потрібні( на мою думку). Більше за все рішення судом ще не ухвалене.
Тобто виконавець може почати блокувати рахунки лише після закінчення строку на апеляцію? Швидше ніж?

Тобто виконавець може почати блокувати рахунки лише після закінчення строку на апеляцію? Швидше ніж?
Тільки так,а не інакше. Всі інші його дії вже на "межі фолу", ніхто з них не ризикне, це може мати для виконавця дуже погані наслідки.

Суд это первый шаг освобождения от долга. То что назначит судья, вы можете выплачивать сколько угодно (но лучше закрыть за 3 года) без обязательных платежей и постоянно растущих процентов.

Так, по різному буває. Якщо людина за кордоном і надішле електронного листа з заявою, більшість виконавців приймають тільки з електронним підписом.
Ну тобі мені повезло з виконавцем.
Апелляция с какой даты считается? У меня был суд, уже месяц по нему решения в еСуд и Дия нет.
скоро буде.

Добрий день, спільното! Є питання, можливо, безглузде, але все ж таки маю спитати. Якщо в мене тільки один рахунок у одному банку (так вже склалося), і прийшла постанова на арешт коштів на цьому рахунку. Я пишу заяву виконавцю на розблокування рахунку на 2 мінімальні зп. І якщо на рахунку буде менше, ніж 14200 гривень, чи можна буде ними користуватися?

Я пишу заяву виконавцю на розблокування рахунку на 2 мінімальні зп. І якщо на рахунку буде менше, ніж 14200 гривень, чи можна буде ними користуватися?
Так. Тільки не 14200, а 16000 - дві мінімалки

Назад
Угорі