В мене є одна думка, стосовно Дорошкевич в Колейчик, хоча я впевнений - їм донесуть все, що тут про них пишуть, але хай вони вкусять себе за *****:
1) Це перші ластівки, котрі перевіряють реакцію людей на такі беззаконні дії і якщо піпл сховає, то таких Дорошкевич буде вагон, особисто вона отримала ліцензію приватного виконавця наприкінці 2019 року (це можна подивитись в інтернеті);
2) окремі люди готові подавати позов на знос ВП і розблокування карт. В такому випадку, максимум, що погрожує цій особі - оплата судових витрат, на фоні сум по 10-20 к. - 800 грн - смішна цифра для неї і я впевнений, що вона з чмфошниками працює 50/50 і все більше звучить питання - як її наказати.
Так ось (прошу юристів форуму прокоментувати, наскільки це реально) - я вважаю, що треба подавати на неї, особисто, позови до прокуратури з проханням відкрити кримінальне впровадження за шахрайські дії, з внесенням заяв до ЄРДР. Якщо в кожному місті, 3-4, або більше людей почнуть подавати колективні заяви в прокуратуру на шахрайство з її боку, то я вважаю, рух почнеться. Водночас можна подати позови до суду з приводу закриття ліцензії приватного виконавця, із-за шахрайства (додати копію заяви до прокуратури) та неможливості більше в житті не займатися діяльністю, яка пов'язана з фінансовими потоками, тобто, поваром, вона може працювати, а бухгалтером - ні. Деталі можна дізнаватися у адвокатів, юристів, можливо юристи з форуму теж допоможуть, зі свого боку, якщо почнуться колективні позови - я спробую залучити Інформатор, до цієї справи, щоб її висвітлювали по радіо та в інтернеті. Можливо, я щось не правильно пишу, але я вважаю, що це для Дорошкевич такі події будуть більш неприємними морально та матеріально, ніж оплата 800 грн судового спору на кожні 50000 заблокованих грошей, а тим паче, може бути уроком для інших таких дорошкевичів.