Заблокировали счет. Но решение суда я не получала. Куда обратиться?

• Автор теми Автор теми Alena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 269
  • Перегляди Перегляди 12K
поняла))
я прост сегодня сидела пару часов штудировала ЗУ «Про исполнительное производство»
и ясно, шо нифига не ясно?
вот единственное, что в законе указано про сроки, но я не уверена, что это именно то

ст.12
1. Виконавчі документи можуть бути пред’явлені до примусового виконання протягом трьох років, крім посвідчень комісій по трудових спорах та виконавчих документів, за якими стягувачем є держава або державний орган, які можуть бути пред’явлені до примусового виконання протягом трьох місяців.

а сроки закрытия ИП по невозможности взыскания вообще не указаны, хотя там об этом тоже есть инфа
сложно??
А недвижимость тоже так же могут забрать????

Никак, если есть на вас имущество наложат арест, если нет то через какое время закроют виконавче провадження и снимут арест со счетов
А если есть имущество. Его описывать будут?

В мене по монетці 3500. Зробили нотаріальний напис. Знесла його. Це самий найменше тіло з усіх кредитів їх в мене 20+
Розкажіть як зносили напис,скільки часу це зайняло?
От суммы не зависит.
Я вот жду звонка адвоката, не знаю какую цену скажет, но в любом случае знаю что даже 2к сейчас одной суммой не потяну, буду договариваться что бы каждый месяц. Или искать дальше. Тут на форуме мне скинули юриста.
Скиньте і мені юриста

Да, если есть на заемщике имущество то накладывают арест
Підкажіть будь ласка, як це розуміти..от у мене є квартира в співвласності з дитиною.. якщо не дай Боже таке зроблять що може бути?! Можуть забрати? Чи якщо їм ту суму заплатити то вони все відмінять? Боюсь бо є Монетка в прострочці (((

Підкажіть будь ласка, як це розуміти..от у мене є квартира в співвласності з дитиною.. якщо не дай Боже таке зроблять що може бути?! Можуть забрати? Чи якщо їм ту суму заплатити то вони все відмінять? Боюсь бо є Монетка в прострочці (((
Даже если вы совладелец имущества, то не одно мфо у вас ничего не заберёт. В случаи исполнительной надписи будет просто арест имущества, при аресте имущества вас никто из него не выселит и не заберёт

Даже если вы совладелец имущества, то не одно мфо у вас ничего не заберёт. В случаи исполнительной надписи будет просто арест имущества, при аресте имущества вас никто из него не выселит и не заберёт
Ну я так розумію буде обмеження наприклад якщо захочу продати?!
Якщо так,то воно і так є,бо тепломережа борг є і я є в реєстрі боржників,а через це ще й сьогодні заблокували рахунки ???

Ну я так розумію буде обмеження наприклад якщо захочу продати?!
Якщо так,то воно і так є,бо тепломережа борг є і я є в реєстрі боржників,а через це ще й сьогодні заблокували рахунки ???
Да при аресте вы не сможете его продать, подарить, переоформить, приватизировать.

тут тоже не все так однозначно))) " У разі якщо сума, що підлягає стягненню за виконавчим провадженням, не перевищує 20 розмірів мінімальної заробітної плати, звернення стягнення на єдине житло боржника та земельну ділянку, на якій розташоване таке житло, не здійснюється. У такому разі виконавець зобов’язаний вжити заходів для виконання рішення за рахунок іншого майна боржника " так, что, если там сумма долга под 100к, то все возможно))) само собой, если нет других источников для погашения задолженности

тут тоже не все так однозначно))) " У разі якщо сума, що підлягає стягненню за виконавчим провадженням, не перевищує 20 розмірів мінімальної заробітної плати, звернення стягнення на єдине житло боржника та земельну ділянку, на якій розташоване таке житло, не здійснюється. У такому разі виконавець зобов’язаний вжити заходів для виконання рішення за рахунок іншого майна боржника " так, что, если там сумма долга под 100к, то все возможно))) само собой, если нет других источников для погашения задолженности
Ну так то да. но ведь эта сумма в 100 тысяч должна быть тело кредита по одному займу. что в принципе в случае с мфо быть не может

Ну так то да. но ведь эта сумма в 100 тысяч должна быть тело кредита по одному займу. что в принципе в случае с мфо быть не может
это сумма котороя подлежит взысканию))) а в сумму которая подлежит взысканию входит не только тело кредита))) но и нездоровые % от шараг))) так, что, теоретически все возможно

это сумма котороя подлежит взысканию))) а в сумму которая подлежит взысканию входит не только тело кредита))) но и нездоровые % от шараг))) так, что, теоретически все возможно
Ну судя по тому как они клепают надписи, я ище не видел что бы суммы доходили до 100 тысяч

Назад
Угорі