Тіло 2600 процент був 900 грн. мала сплатити вчора але аванс отримала сьогодні і хотіла продовжити але вліпили процент 2000 і такої суми немає. Написала їм на вайбер ,пояснила що складна ситуація і можу продовжити тільки за 1000 написали, що передадуть спеціалісту. Підкажіть чи є шанс з ними домовитись і якщо ні то до чого готуватися? Вибачте але за 2600 платити 4800 це занадто..
доброго вечора, я з цими звонілками розмовляв майже завжди, коли встигав підняти слухавку, перші тижні три на уступки не йшли від слова зовсім...
я написав запит на електронку, не відписували, але днів за 5-6 подзвонила якась "ллапочка", видно дівчинка з служби підтримки, запропонувала реструктуризацію, я сказав ок, в той же день, подзвонила одназ звонілок, в скої була "моя справа в папці "дело" останній тиждень і обіженим голосом сказали, що я вам, як ваш спеціаліст маю пояснити умови реструктуризації, на що я на словах знов погодився, коли прийшов термін платити , я не сплатив, чесно, переживав, але місяць не звонили, в кабінет я не заходив, в день оплати наступного платежу набрали, сказав оплачу - сказали добре, поставили... не оплатив...пройшов ще місяць - знов дзвонять, кажуть Ви пропустили кілька платежів, якщо сплатите їх всі сьогодні - реструктуризація відновиться... я сказав добре, поставив слухавку, не заплатив, і в кабінет не заходив... пройшов ще місяць, це була остання дата платежу, я знову не заплатив, думав на наступний день почнеться "інтересне кіно", була тишина, пройшло ще днів 5-6, я отримав змогу закрит за тіло (відносно не маленьке) - написав їм на пошту - години , не пройшло як подзвонив "мега продвинутий спеціаліст" і почав казати, шо я пропустив всі платежі, івін не знає, як це можна вирішити,але він поговорить з керівництвом". в результат наступного дня, зайшов в особоистий побачив тіло + 500 грн, плюнув, заплатив...на наступний день самі довідку прислали....
вибачте за цю "Санта-Барбару" , просто описав хронологоію подій...
P.S. Що саме цікаве, але може мені здалось, що останній їх спеціаліст, з яким я мав бесіду по телефону, мав аналогічний голос до того, з яким "я рєшав діла по маніфою 1-1,5 місяці до цього випадку"