З якого дня просрочки звонят оточенню?

• Автор теми Автор теми Ніка56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Я не хочу цього прозора з обзвонами але зараз уже безвихідна ситуація
И толку с того, что вы делали пролонгации. Вы всеравно пришли к тому, что оказались в безвыходной ситуации. Просто отложили на время, то что должно было случиться.
Так, чем мы помочь можем?
Финансово)) Сделать вместо автора пролонгацию))

Тіло 2600 процент був 900 грн. мала сплатити вчора але аванс отримала сьогодні і хотіла продовжити але вліпили процент 2000 і такої суми немає. Написала їм на вайбер ,пояснила що складна ситуація і можу продовжити тільки за 1000 написали, що передадуть спеціалісту. Підкажіть чи є шанс з ними домовитись і якщо ні то до чого готуватися? Вибачте але за 2600 платити 4800 це занадто..
Мені через 1,5 місяці запропонували закрити за тіло

Тіло 2600 процент був 900 грн. мала сплатити вчора але аванс отримала сьогодні і хотіла продовжити але вліпили процент 2000 і такої суми немає. Написала їм на вайбер ,пояснила що складна ситуація і можу продовжити тільки за 1000 написали, що передадуть спеціалісту. Підкажіть чи є шанс з ними домовитись і якщо ні то до чого готуватися? Вибачте але за 2600 платити 4800 це занадто..
доброго вечора, я з цими звонілками розмовляв майже завжди, коли встигав підняти слухавку, перші тижні три на уступки не йшли від слова зовсім...
я написав запит на електронку, не відписували, але днів за 5-6 подзвонила якась "ллапочка", видно дівчинка з служби підтримки, запропонувала реструктуризацію, я сказав ок, в той же день, подзвонила одназ звонілок, в скої була "моя справа в папці "дело" останній тиждень і обіженим голосом сказали, що я вам, як ваш спеціаліст маю пояснити умови реструктуризації, на що я на словах знов погодився, коли прийшов термін платити , я не сплатив, чесно, переживав, але місяць не звонили, в кабінет я не заходив, в день оплати наступного платежу набрали, сказав оплачу - сказали добре, поставили... не оплатив...пройшов ще місяць - знов дзвонять, кажуть Ви пропустили кілька платежів, якщо сплатите їх всі сьогодні - реструктуризація відновиться... я сказав добре, поставив слухавку, не заплатив, і в кабінет не заходив... пройшов ще місяць, це була остання дата платежу, я знову не заплатив, думав на наступний день почнеться "інтересне кіно", була тишина, пройшло ще днів 5-6, я отримав змогу закрит за тіло (відносно не маленьке) - написав їм на пошту - години , не пройшло як подзвонив "мега продвинутий спеціаліст" і почав казати, шо я пропустив всі платежі, івін не знає, як це можна вирішити,але він поговорить з керівництвом". в результат наступного дня, зайшов в особоистий побачив тіло + 500 грн, плюнув, заплатив...на наступний день самі довідку прислали....

вибачте за цю "Санта-Барбару" , просто описав хронологоію подій...

P.S. Що саме цікаве, але може мені здалось, що останній їх спеціаліст, з яким я мав бесіду по телефону, мав аналогічний голос до того, з яким "я рєшав діла по маніфою 1-1,5 місяці до цього випадку"

Знайшов о таке в одній групі в ФБ 🤣

Вкладення

• Screenshot_20231123-212537.webp
    Screenshot_20231123-212537.webp
    94.5 Кб · Перегляди: 105
Назад
Угорі