Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
Щось не виходить зайти в кабінет старфін...ввожу номер тел, потім дзвінок, тисну 1, і знов введіть номер який використов для банку...і так по колу..що за фігня??
Это блок или чс вы у них

Кредитпромінвест пропонує закрити за тіло, хто підкаже?

Почитав на їх сайті, хто власники, так там походу, Малиновський, а в є-гроші Малиновська Анастасія, як не помиляюсь. Одна банда.😅

Кредитпромінвест пропонує закрити за тіло, хто підкаже?

Почитав на їх сайті, хто власники, так там походу, Малиновський, а в є-гроші Малиновська Анастасія, як не помиляюсь. Одна банда.😅
Это от какой шараги?

Останнє редагування:
Доброго вечора . Ну що ж, час іде, пропозиції від мфо за тіло надходять, а платити немає чим..

Кредит+ непогану пропозицію надіслав, тіло 1633 грн у них:
Пропозиція діє до 17 березня 2025
Внесіть 2037,79 грн замість 5006,95 грн

та заощадьте 2969,16 грн

Термін дії пропозиції спливає через:
3 д. : 02 год. : 09 хв. : 39 сек.
Внести 2037,79 грн

Навіть гарантійку самі надають.. санкредит і старфін то погрожують в смс продажем і т п, то тіло пропонують.. а Лимон кредит Таліону продали, Афк на прозвоні...ехх...

Останнє редагування модератором:
Доброго вечора . Ну що ж, час іде, пропозиції від мфо за тіло надходять, а платити немає чим..

та заощадьте 2969,16 грн

Внести 2037,79 грн

Навіть гарантійку самі надають.. санкредит і старфін то погрожують в смс продажем і т п, то тіло пропонують.. а Лимон кредит Таліону продали, Афк на прозвоні...ехх...
Привіт, напиши мені в особисті

у Вас я так розумію не великі тіла....

в мене що тенго,що панго,амиго по 10 тис((((
Слава Богу хоть Милоан закрила

Блін я якась шалена д*pa, вон люди маленькими сумами брали.....а я бл...на широку ногу ...і куда питається брала ......фіг поймеш
Вы не одна такая)) у меня тела 25тыс. +

Ви така не одна. Теж он нагребла так нагребла . Щоб не мало, блін 🫣
С вами мы вообще в одной лодке🤣

та заощадьте 2969,16 грн

Внести 2037,79 грн

Мне тоже предлагают закрывать за тело, но у меня тела не хилые СтарФин 13500, а другой Аванскредит 14700🤦‍♀️
Но денег нет(( прошу разбить на части, но не в какую....

Вы не одна такая)) у меня тела 25тыс. +

С вами мы вообще в одной лодке🤣

Мне тоже предлагают закрывать за тело, но у меня тела не хилые СтарФин 13500, а другой Аванскредит 14700🤦‍♀️
Но денег нет(( прошу разбить на части, но не в какую....
Мені теж на частини ніхто не пропонує. Крім Майкоедит з їх дурною сумою в 2,5 тіла в кабінеті на 9 частин🫣

Мені теж на частини ніхто не пропонує. Крім Майкоедит з їх дурною сумою в 2,5 тіла в кабінеті на а 9 частин🫣
А де Ваші з Мері задорні історії початкові, так було цікаво. Ніби в деприсняк впали. Такі були грайливі:(

За тело?)) В 2.5😁
Нужно было у них брать больше денег🤣🤣
Я і так по максимуму у всіх взяла🤦‍♀️ тепе чим би віддати 😂
Та ну.. я 2,5 тіла навіть частинами не буду платити.
З моїми тілами навіть якщо людину продати на органи ціляком то не вистачить на такі пропозиції 😆

А де Ваші з Мері задорні історії початкові, так було цікаво. Ніби в деприсняк впали. Такі були грайливі:(
Я днями на роботі. І мене так ті люди задовбують, що мабуть скоро або кусатися почну, або в буддистський храм переїду, щоб нікого не було на сотні кілометрів 😂🫣

Так що з ігр я зараз можу лише садо-мазо практикувати з задоволенням 😂

Я і так по максимуму у всіх взяла🤦‍♀️ тепе чим би віддати 😂
Та ну.. я 2,5 тіла навіть частинами не буду платити.
З моїми тілами навіть якщо людину продати на органи ціляком то не вистачить на такі пропозиції 😆

Я днями на роботі. І мене так ті люди задовбують, що мабуть скоро або кусатися почну, або в буддистський храм переїду, щоб нікого не було на сотні кілометрів 😂🫣

Так що з ігр я зараз можу лише садо-мазо практикувати з задоволенням 😂
Кусай хороша, кусай. Ну давай в монополію. Садо мазо по тв оно є щодня.

Назад
Угорі