Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
Та да, в тебе у них велико тіло позики, в мене було 2к, потім щось платив і залишалося десь 1600 з копійками від тіла. Але навіть це не мав чим погасити .🙁 тепер вже понараховують %ів. До цього був чемним клієнтом у кредит+ платив вчасно.😁
Та нехай вже внесуть нас у «чорний список» 🤣

Почитав ще теми про різні мфошки, і знов накатує безсилля і страх. Кредит каса, майкредіт, старфін і санкредіт, панго і тенго, манівео і лимон, і є-гроші це походу, найбільш проблемні в мене.. з кого починати гасити, і як, якщо немає суми на руках навіть на тіло 1500 грн? Підкажіть, будь-ласка.
В вашем случае Е гроши. 1 в списке. Остальное не важно.... Потои тело закроете

ПАЗЛ, а чому кредит касу першу? Що вони роблять з просрочкою?
Ничего самое безобидное мфо. Первыми е гроши

але він здався і наприкінці цього концерту просить назвати ПІБ, дату народження і... знак зодіаку
Та може то він побачив, що така розумна дівчина, проблем фінансових не буде, та й вирішив, що треба брати) але ще на сумісність перевірити))

Та може то він побачив, що така розумна дівчина, проблем фінансових не буде, та й вирішив, що треба брати) але ще на сумісність перевірити))
😅

вашем случае Е гроши. 1 в списке.
Та ні, не зараз. Платити 2,5 тіла ну на фіг. Краще хай продають факторингу, і тоді за тіло домовлятися.🙃

Маю кредит navse 10 тис і в Швидко гроші на 15 тис. Який краще закрити відразу? Можу внести 20 тис 24.02 чи краще закривати два по 10 тис?

Вкладення

• IMG_6601.webp
    IMG_6601.webp
    103.8 Кб · Перегляди: 46
  • IMG_6608.webp
    IMG_6608.webp
    121.1 Кб · Перегляди: 47
Маю кредит navse 10 тис і в Швидко гроші на 15 тис. Який краще закрити відразу? Можу внести 20 тис 24.02 чи краще закривати два по 10 тис?
Якщо і закривати якийсь краще 1 але повністю,потім наступний ,без пролонгацій.

Санкредит і старфін все нові смс видумують. Таке пишуть :
Pracuyut Yuristi! Vidnosno Dogovoru zadiyani pravovi naslidki. Gotuyemo lista bit.ly/3DCpCQb
Vikonavci vzhe chekayut ! Detali budut zgodom bit.ly/3FkgahX

В месенджері написав кредитпромінвесту, щоб надіслали договір факторингу. Як думаєте, варто це робити??

Через який час кредит каса йде в суд? Щось я не знайшов такої інфи.

Ага, пам'ятаю, Гайтана співала таке.

Що, по адресі додому прислали паперові листи?🤔 це скільки просрочка була?

А, вровтикав, 2 місяця в тебе просрочка в кредит +. А в мене менша, не памятаю точно, десь з кінця січня, і тут смс про листи..не хртів би щоб додому мені слали.
Credit Plus, Бізнес позика і кредит 7 точно шлють листи додому. Мені приходили. Від Кредит плюс взагалі 3-4 листа було за 2 місяці.

Credit Plus, Бізнес позика і кредит 7 точно шлють листи додому. Мені приходили. Від Кредит плюс взагалі 3-4 листа було за 2 місяці.
Це звичайний лист чи заказний? Зоч платити за нього не треба?😅

Назад
Угорі