Kalinka13🍒
Форумчанин
- Дописи
- 58
- Реакції
- 82
- Бали
- 308
Kalinka13🍒 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
сорян, не в ту тему кинула
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я не я і хата не моя. Все як завжди.)Але дієвіше якщо скарги надходять від третіх осіб.Сьогодні прям десь активності якийсь. Чи це тому, що сонце світить)
Писала раніше скаргу в НБУ за ЛовіЛаве. Бо з перших днів буквально почали терор батьків і родичів, яких я й номери не знаю. Скріншоти прикладала, там видно що і мова телефону і інтерфейс різний. Сьогодні прийшла відповідь:Переглянути вкладення 169082Переглянути вкладення 169083
Так якщо вони не інформували третіх осіб і моїм родичам це лише здалось, то може мій борг їм теж лише здався?)
Сорян, не в ту тему кинула, як видалиит?
та я вдячна третім особам, що просто мені на голову не капають, а так ніхто не буде цим займатисяЯ не я і хата не моя. Все як завжди.)Але дієвіше якщо скарги надходять від третіх осіб.
Де це знайти?
А якщо на три крапочки натиснути зверху?В мене ось так в смс
В мене по іншому інтерфейс смс. Може в гугл аккаунт зайти?
Немає . Та й ну нафіг той спам. Тут інше не можу зрозуміти, ніхто толком не пояснив, як же мені зайти в кабінет , якщо не пускає?А якщо на три крапочки натиснути зверху?
Типу, в суд подають, блокують кабінети, та іншеНе розумію, що там страшного в їх смс?
В тебе теж старфін і санкредит заблокували кабінети?(нічого, що на "ти"?)Типу, в суд подають, блокують кабінети, та інше![]()
Ні, я елітний клієнт їх фірмиВ тебе теж старфін і санкредит заблокували кабінети?(нічого, що на "ти"?)![]()
Ні, я елітний клієнт їх фірми![]()
Так, пролонгації та ще були позики, не однаа щось їм платила (пролонгації,платежі) до режиму сніжинки?
Це моє прокляття, ці Кредит+Кредит + теж якийсь дивний, після видалення додатка, не пускає в особист кабінет. Написав в телеграм, пишуть за моїм номером тіки розпочата реєстрація, за 2м ном тел - менеджер відповість завтра.
а я в них 1й раз взяв, і нічого ще не платив, тому вони, певно, шаленіють і наярюють.Так, пролонгації та ще були позики, не однаОто вони мене не дуже чіпають, поки що
![]()
Як ото у пісні: «Бий мене, їж мене, шаленій»а я в них 1й раз взяв, і нічого ще не платив, тому вони, певно, шаленіють і наярюють.![]()
Так, найбільше «тіло» - 30 тис. За 2-місяця намалювали 70 тис. Хочуть всю суму. Впевнені, що у мене є кошти, тільки я їх віддавати не хочуА що з кредит + у тебе? Велике тіло? Що пропонують?
Ага, пам'ятаю, Гайтана співала таке.Як ото у пісні: «Бий мене, їж мене, шаленій
Що, по адресі додому прислали паперові листи?Так, найбільше «тіло» - 30 тис. За 2-місяця намалювали 70 тис. Хочуть всю суму. Впевнені, що у мене є кошти, тільки я їх віддавати не хочу
Пишуть листи, повідомлення, телефонують рідним, листи додому паперові![]()
Так, надсилають, кольорові листиАга, пам'ятаю, Гайтана співала таке.
Що, по адресі додому прислали паперові листи?це скільки просрочка була?
А, вровтикав, 2 місяця в тебе просрочка в кредит +. А в мене менша, не памятаю точно, десь з кінця січня, і тут смс про листи..не хртів би щоб додому мені слали.
Слонів мені заблокували, я їм просто в чаті написала, трішки поморочили голову "а чому а навіщо а ви впевнені" і заблочили. Тепер якщо спробувати зайти, то зверху нічого не відбувається, тільки збоку випливаєУ слонів, до речі, на днях пробував типу взяти позику, написали відмовлено, зверніться через 179 днів!(якщо не помиляюсь)то може іне блокуватись, раз таке діло?
Та да, в тебе у них велико тіло позики, в мене було 2к, потім щось платив і залишалося десь 1600 з копійками від тіла. Але навіть це не мав чим погасити .Так, надсилають, кольорові листиНу такоє, будуть кошти - треба домовлятися. Реструктуризація на всю суму мене не влаштовує
![]()
Знак зодіаку- це да, щось вони загнули занадтоСлонів мені заблокували, я їм просто в чаті написала, трішки поморочили голову "а чому а навіщо а ви впевнені" і заблочили. Тепер якщо спробувати зайти, то зверху нічого не відбувається, тільки збоку випливає
blocked_user.Тому навіть не знаю, чи це Вас заблоковано, якщо можете подати заявку на позику.![]()
Від руки заяву довелось писати у MyCredit і Creditkasa.
А найсмішніші були top1. Такі мені розваги влаштували, що думала помру зі сміху. У чаті морочили голову, нарешті доморочились і сказали "ок, але зараз набере менеджер для підтвердження". І звісно наша пісня гарна й нова.. хвилин 5 я казала, що "ухажу навсєгда", були казки типу "всяке в житті буває, ви не знаєте точно, чи не знадобляться вам наші послуги", але він здався і наприкінці цього концерту просить назвати ПІБ, дату народження і... знак зодіаку. Може у них алгоритм довбонутий такий підтвердження особистості, але думала що реально мене там порве зо сміху.