Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
Сьогодні прям десь активності якийсь. Чи це тому, що сонце світить)
Писала раніше скаргу в НБУ за ЛовіЛаве. Бо з перших днів буквально почали терор батьків і родичів, яких я й номери не знаю. Скріншоти прикладала, там видно що і мова телефону і інтерфейс різний. Сьогодні прийшла відповідь:Переглянути вкладення 169082Переглянути вкладення 169083
Так якщо вони не інформували третіх осіб і моїм родичам це лише здалось, то може мій борг їм теж лише здався?)

Сорян, не в ту тему кинула, як видалиит?
Я не я і хата не моя. Все як завжди.)Але дієвіше якщо скарги надходять від третіх осіб.

Вкладення

• 1000012929.webp
    1000012929.webp
    88.2 Кб · Перегляди: 31
  • 1000012930.webp
    1000012930.webp
    86.8 Кб · Перегляди: 41
В мене ось так в смс

В мене по іншому інтерфейс смс. Може в гугл аккаунт зайти?

Вкладення

• Screenshot_20250211-145209_Messages.webp
    Screenshot_20250211-145209_Messages.webp
    44.3 Кб · Перегляди: 37

Вкладення

• Screenshot_20250211-150238_Messages.webp
    Screenshot_20250211-150238_Messages.webp
    42.2 Кб · Перегляди: 38
Ні, я елітний клієнт їх фірми 🤣
😅 а щось їм платила (пролонгації,платежі) до режиму сніжинки?

Кредит + теж якийсь дивний, після видалення додатка, не пускає в особист кабінет. Написав в телеграм, пишуть за моїм номером тіки розпочата реєстрація, за 2м ном тел - менеджер відповість завтра.

А 10го лютого таке смс від кредит +
Надіслано офіційний лист-вимогу про погашення боргу
хз, лякалка, чи правда по адресі проживання пришлють лист? Хто з таким стикався?

Останнє редагування:
а щось їм платила (пролонгації,платежі) до режиму сніжинки?
Так, пролонгації та ще були позики, не одна 🤣 Ото вони мене не дуже чіпають, поки що 🤣

Кредит + теж якийсь дивний, після видалення додатка, не пускає в особист кабінет. Написав в телеграм, пишуть за моїм номером тіки розпочата реєстрація, за 2м ном тел - менеджер відповість завтра.
Це моє прокляття, ці Кредит+ 😳

А що з кредит + у тебе? Велике тіло? Що пропонують?
Так, найбільше «тіло» - 30 тис. За 2-місяця намалювали 70 тис. Хочуть всю суму. Впевнені, що у мене є кошти, тільки я їх віддавати не хочу 🤣
Пишуть листи, повідомлення, телефонують рідним, листи додому паперові 🤣

Як ото у пісні: «Бий мене, їж мене, шаленій
Ага, пам'ятаю, Гайтана співала таке.

Так, найбільше «тіло» - 30 тис. За 2-місяця намалювали 70 тис. Хочуть всю суму. Впевнені, що у мене є кошти, тільки я їх віддавати не хочу 🤣
Пишуть листи, повідомлення, телефонують рідним, листи додому паперові 🤣
Що, по адресі додому прислали паперові листи?🤔 це скільки просрочка була?

А, вровтикав, 2 місяця в тебе просрочка в кредит +. А в мене менша, не памятаю точно, десь з кінця січня, і тут смс про листи..не хртів би щоб додому мені слали.

Останнє редагування:
Ага, пам'ятаю, Гайтана співала таке.

Що, по адресі додому прислали паперові листи?🤔 це скільки просрочка була?

А, вровтикав, 2 місяця в тебе просрочка в кредит +. А в мене менша, не памятаю точно, десь з кінця січня, і тут смс про листи..не хртів би щоб додому мені слали.
Так, надсилають, кольорові листи 😁 Ну такоє, будуть кошти - треба домовлятися. Реструктуризація на всю суму мене не влаштовує 🤡

У слонів, до речі, на днях пробував типу взяти позику, написали відмовлено, зверніться через 179 днів!(якщо не помиляюсь) 🤣 то може іне блокуватись, раз таке діло?
Слонів мені заблокували, я їм просто в чаті написала, трішки поморочили голову "а чому а навіщо а ви впевнені" і заблочили. Тепер якщо спробувати зайти, то зверху нічого не відбувається, тільки збоку випливає
blocked_user.
1739304615561.webp
Тому навіть не знаю, чи це Вас заблоковано, якщо можете подати заявку на позику.

Від руки заяву довелось писати у MyCredit і Creditkasa.

А найсмішніші були top1. Такі мені розваги влаштували, що думала помру зі сміху. У чаті морочили голову, нарешті доморочились і сказали "ок, але зараз набере менеджер для підтвердження". І звісно наша пісня гарна й нова.. хвилин 5 я казала, що "ухажу навсєгда", були казки типу "всяке в житті буває, ви не знаєте точно, чи не знадобляться вам наші послуги", але він здався і наприкінці цього концерту просить назвати ПІБ, дату народження і... знак зодіаку. Може у них алгоритм довбонутий такий підтвердження особистості, але думала що реально мене там порве зо сміху.

Так, надсилають, кольорові листи 😁 Ну такоє, будуть кошти - треба домовлятися. Реструктуризація на всю суму мене не влаштовує 🤡
Та да, в тебе у них велико тіло позики, в мене було 2к, потім щось платив і залишалося десь 1600 з копійками від тіла. Але навіть це не мав чим погасити .🙁 тепер вже понараховують %ів. До цього був чемним клієнтом у кредит+ платив вчасно.😁

Слонів мені заблокували, я їм просто в чаті написала, трішки поморочили голову "а чому а навіщо а ви впевнені" і заблочили. Тепер якщо спробувати зайти, то зверху нічого не відбувається, тільки збоку випливає
blocked_user.
1739304615561.webp
Тому навіть не знаю, чи це Вас заблоковано, якщо можете подати заявку на позику.

Від руки заяву довелось писати у MyCredit і Creditkasa.

А найсмішніші були top1. Такі мені розваги влаштували, що думала помру зі сміху. У чаті морочили голову, нарешті доморочились і сказали "ок, але зараз набере менеджер для підтвердження". І звісно наша пісня гарна й нова.. хвилин 5 я казала, що "ухажу навсєгда", були казки типу "всяке в житті буває, ви не знаєте точно, чи не знадобляться вам наші послуги", але він здався і наприкінці цього концерту просить назвати ПІБ, дату народження і... знак зодіаку. Може у них алгоритм довбонутий такий підтвердження особистості, але думала що реально мене там порве зо сміху.
Знак зодіаку- це да, щось вони загнули занадто😅 та я поки не переймаюся слонами, тут би віддати решту мфо! ☝️

Останнє редагування:
Назад
Угорі