Блудник
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2623
- Реакції
- 3722
- Бали
- 698
Блудник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Такі гарні слова і для МФО?Люблю и ненавижу одновременно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Такі гарні слова і для МФО?Люблю и ненавижу одновременно
Вот их гашу первыми, читала тут что они вообще тугие и на уступки ни как не идутМоже хоча б невеличкими внесками гасити наприклад кредіт касу, там ще є час до 29го січня, немає зараз просрочки
Читала ваш дневник с самого началДа и пусть себе подают.
Подать в суд не равно выиграть.
Или закрывать полностью, или уходить в просрочки.
Небольшие суммы будут просто сгорать
Вы не одна))) у меня так жеу Вас я так розумію не великі тіла....
в мене що тенго,що панго,амиго по 10 тис((((
Слава Богу хоть Милоан закрила
Блін я якась шалена д*pa, вон люди маленькими сумами брали.....а я бл...на широку ногу ...і куда питається брала ......фіг поймеш
Трум - Трум, мне кажется мы с вами в одной лодке плывем)))Ви така не одна. Теж он нагребла так нагребла . Щоб не мало, блін![]()
Це не лодка) це діряве коритоВот их гашу первыми, читала тут что они вообще тугие и на уступки ни как не идут
Читала ваш дневник с самого начал
Вы не одна))) у меня так же
Трум - Трум, мне кажется мы с вами в одной лодке плывем)))
Не факт, то что написано в смс не означает что так и будет, смс это спам рассылка, могут продать сейчас могут позже, такие смс и в 1е дни просрочки можно получать.Я так зрозумів, що є-воші реально вже продадуть мій договір?
Від мене вони наразі отримають лише словаТакі гарні слова і для МФО?
Та не варто...Від мене вони наразі отримають лише словаНе гроші
![]()
Знаю, але немаю чим їх гасити..хіба матюками!Вот их гашу первыми, читала тут что они вообще тугие и на уступки ни как не идут
Та напевно ЕАПБ продадуть, як будуть гроші, то краще з ними домовлятися. А є воші 41 день підряд пробують списати кошти з картки, це настільки ж тупі і наївні!Не факт, то что написано в смс не означает что так и будет, смс это спам рассылка, могут продать сейчас могут позже, такие смс и в 1е дни просрочки можно получать.
КредитПроминвест продадутТа напевно ЕАПБ продадуть, як будуть гроші, то краще з ними домовлятися.
Схоже на смс - заманушкутіло кредиту хто сплачує bit.ly/3PLrzxH 0800205858
Старфін смс прислав. Це пропозиція за тіло закрити?
Можливо. Але ніяк не виходить зайти в кабінет старфін і санкредит, заблокували може? Як же мені дізнатися, що вони там намутили в кабінеті? Написати на електр пошту щоб відкрили кабінет?Схоже на смс - заманушку![]()
Дивно, наче не блокують. Якщо є бажання, можете з ними поспілкуватися. Вони ж не продавали нікому?Можливо. Але ніяк не виходить зайти в кабінет старфін і санкредит, заблокували може? Як же мені дізнатися, що вони там намутили в кабінеті? Написати на електр пошту щоб відкрили кабінет?
Не знаю, чи продавали, я ж на дзвінки не відповідаю, а в смс за продаж вродє не писали. Може й не чіпати їх, всерівно грошей немає?Дивно, наче не блокують. Якщо є бажання, можете з ними поспілкуватися. Вони ж не продавали нікому?
Так який тоді сенс якщо грошей немає)Не знаю, чи продавали, я ж на дзвінки не відповідаю, а в смс за продаж вродє не писали. Може й не чіпати їх, всерівно грошей немає?
Так просто хотів знати, що вони там реально пропонують і що нарахували.Так який тоді сес якщо грошей немає)
Навіть якщо і продадуть ,все одно можна зайти в кабінет )
Подивіться смс в спамі.А в Фін Х в кабінеті висить пропозиція за 4000 списати борг. Сьогодні 4й платіж мав бути по графіку. 4к - це з комісією, яку вони нарахували при отриманні кредиту. Нехіло так, дали 3к, а 25% комісії взяли!
Так просто хотів знати, що вони там реально пропонують і що нарахували.
В тому й справа, що не можу зайти в кабінет, навіть смс код для входу не приходить мені !
Санкредіт: "хто може сплатити тіло кредиту" так і хочеться написати: ви можете сплатити за мене! В мене немає коштів.![]()
Та там одна контора. Я як тільки старфін закрила, то мені та ж менеджер відразу запропонувала і санкредіт закрити за тіло.)))Старфін, доречі, набагато бикуватіші ніж санкредит. Кожна смс як з пекла. Сани були більш культурними.
Про блокування кабінету жодні не писали
Я розумію. Сан я закрила з мінімальними втратами по психіці та грошах( за тіло). І погроз майже не було. А ці прям насіли, гадиПодивіться смс в спамі.
Але вони відразу після входу в кабінет починають звонити, писати - заходили в кабінет? Готові оплатити?)))
Без грошей не чіпайте їх.
Вони самі напишуть вам в телеграм/вайбер свої пропозиції.
Мені коли тіло запропонували, то в кабінеті вся сума так і висіла. Платила по гарантійному листу.
Та там одна контора. Я як тільки старфін закрила, то мені та ж менеджер відразу запропонувала і санкредіт закрити за тіло.)))
Точно, смс як із пеклаСтарфін, доречі, набагато бикуватіші ніж санкредит. Кожна смс як з пекла. Сани були більш культурними.
Про блокування кабінету жодні не писали
Подивіться смс в спамі.
Не розумію, що там страшного в їх смс?Точно, смс як із пекла![]()