Щоденник Из князи в грязи-2

• Автор теми Автор теми Dimondk27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 19K
А запитання то в чому :rolleyes:
Якщо у вас з ними в минулому все "зрослось", то навіщо щось обмірковувати чи домірковувати...
Напряму з ними зв"яжіться і виясніть
То ощадбанківський борг. Який сплачується напряму Ощаду. І через це я не бачу в кабінеті Прімоколлекта цей борг.

Пробив дзвінок. Дзвонили з КредитКаса. Цікаво, я їм все пргасив, і сателітів їхніх в мене нема. Чи пропонували кредит?

Отримав на електронну пошту якусь Ухвалу від суду по Ощадбанку. Відкрити не можу, треба електронний ключ.

Чи може бути ухвала про відкриття ВИКОНАВЧОГО провадження? Промоніторив, поки ВП немає Слава Богу.

Отримав на електронну пошту якусь Ухвалу від суду по Ощадбанку. Відкрити не можу, треба електронний ключ.

Чи може бути ухвала про відкриття ВИКОНАВЧОГО провадження? Промоніторив, поки ВП немає Слава Богу.
На Судова влада дивились себе?
Там все є... рішення, ухвали... і не потрібно ніякого ключа.
В судовому провадженні немає такого.

На Судова влада дивились себе?
Там все є... рішення, ухвали... і не потрібно ніякого ключа.

В судовому провадженні немає такого.
Та в тому то й справа, що на судовій владі там тільки основна ухвала, яка була ще 22-го року. І більше нічого. А це на пошту прийшло що суд виніс нову ухвалу по цій справі. То і з'явилисьдумки що може виконавче зроблять

Та в тому то й справа, що на судовій владі там тільки основна ухвала, яка була ще 22-го року. І більше нічого. А це на пошту прийшло що суд виніс нову ухвалу по цій справі. То і з'явилисьдумки що може виконавче зроблять
Виконавче відкриває виконавець і дивитись його треба на АСВП https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors
ЕЦП легко зробити через приват24

Будь-яка ухвала має відображатись на Судовій владі. Може не відразу але точно з'явиться

Отримав на пошту виклик до суду по справі з Ощадбанком. Збираюсь йти.

До цього треба заскочити у відділення, і якось почати домовлятись. Бо в свій час відмовили, щоби сплачував поступово. Може зараз вдастся переконати, що краще почати сплачувати поступово, ніж однією сумою гасити заборгованність

Ваші думки.

Отримав на пошту виклик до суду по справі з Ощадбанком. Збираюсь йти.

До цього треба заскочити у відділення, і якось почати домовлятись. Бо в свій час відмовили, щоби сплачував поступово. Може зараз вдастся переконати, що краще почати сплачувати поступово, ніж однією сумою гасити заборгованність

Ваші думки.
Захищатись в суді не варіант?

Захищатись в суді не варіант?
Так а що там захищатись. По Кредиту 15к і по кредитній картці 15к судячи по ухвалі суду. Там вони особо нічого і не нарахували

Мені цікаво нащо ще одне судове засідання

То нормальне явище. Перше засідання зазвичай підготовче,а далі розгляд по суті
Якщо Ви згодні з позовом,то нафіга туди йти?
Так вже маю ухвалу суду про оплату 15+15к. Нащо ще одне? Чи можуть збільшити суму теоретично?

Так вже маю ухвалу суду про оплату 15+15к. Нащо ще одне? Чи можуть збільшити суму теоретично?
Ухвала ,яку Ви маєте,це про відкриття провадження,напевно. А рішення суду виносять на останньому засіданні. І суму не збільшують,вона в позовній заяві вказана.

Ухвала ,яку Ви маєте,це про відкриття провадження,напевно. А рішення суду виносять на останньому засіданні. І суму не збільшують,вона в позовній заяві вказана.
І що в рішенні суду може бути такого? Чи не варто хвилюватись?

Майна, нічого немає

І що в рішенні суду може бути такого? Чи не варто хвилюватись?

Майна, нічого немає
В рішенні суду може бути задовільнити позов повністю,частково чи відмовити. А також про стягнення витрат на правничу,суд збір. Якщо частково задовільнити позов,то стягнути витрати теж не повністю задовільняють,а пропорційно. Але ж це від судді залежить. А як стягнути борг,тобто виконати рішення суду,то вже справа стягувача та виконавця.

В рішенні суду може бути задовільнити позов повністю,частково чи відмовити. А також про стягнення витрат на правничу,суд збір. Якщо частково задовільнити позов,то стягнути витрати теж не повністю задовільняють,а пропорційно. Але ж це від судді залежить. А як стягнути борг,тобто виконати рішення суду,то вже справа стягувача та виконавця.

Тобто я матиму виконавче провадження після суду, якщо нічого не буду робити?

Назад
Угорі