Щоденник Из князи в грязи-2

• Автор теми Автор теми Dimondk27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 19K
В 2022-му не зміг

Хочу піти ще раз спробувати домовитись

Чи краще чекать те виконавче провадження? І платити по факту?
Якщо зможете домовитись і добитись письмової гарантії з печатками і підписами то варто ,а так ,не бачу сенсу

Дзвонив в Ощадбанк. Сказали що в мене заарештований рахунок виконавцем:) Хоча в реєстрі мене нема, всі картки працюють.

Що це за арешт такий?:)

Ходив в ощад, зняли арешт. На відділенні не можуть навіть сказати скільки в мене боргу.

Невеличка перемога. Думаю так можна назвати наступни події.

Поки деякі юристи з форума ігнорять мене, мені довелось і Слава Богу все таки вдалось домовитись з Ощадбанком стосовно поступового закриття боргів. Підписали документи де вказано про строки повернення боргів, з щомісячним платежем. Також в цьому документі вказано, що банк не буде вдаватися до примусового виконання рішення суду. Тобто вберіг себе щодо нових ВП

Але треба сходити ще в суд і показати суду всі платежі, які я встигну зробити до суду, тим самим доказавши, що з банком ми про все мирно домовились.

До кінця січня думаю розібратись з Ощадом повністю

Трохи новин. Ще на початку листопада домовився з Ощадом про поступове закриття перед ними боргів, бо судові засідання були на порозі.

За 2 місяця зумів закрити першу заборгованість, яка становила 15600. З січня починаю погашати наступну заборгованість перед Ощадом (кеш-кредит)

Сьогодні Ощад вже направив листа на відзив позовної заяви, так як борг сплачено.. В електроному суді особисто бачив цей документ.

Думав-думав, все таки закрив сьогодні ПУМБ по прощенню боргу. Тепер впродовж 14 днів банк повинен закрити кредит, в надати всі довідки.

Обновлю список, коли отримаю ці довідки

А так -1

Думав-думав, все таки закрив сьогодні ПУМБ по прощенню боргу. Тепер впродовж 14 днів банк повинен закрити кредит, в надати всі довідки.

Обновлю список, коли отримаю ці довідки

А так -1
Они до тела списали или как?

Отримав довідки, що Пумбу нічого не винен. Закрили два кредити по спрощенню. Зекономив 22к.

Обновляю список. Станом на 20 лютого

Закриті
1.Манібум (не пам'ятаю)
2. Є-гроші (сплачено 14000)
3. Мікрокеш (не пам'ятаю)
4. Нові Кредити (сплачено 2520)
5. Містер Кеш (не пам'ятаю)
6. ЛовиЛаве (сплачено 3000)
7. Маніфою (сплачено 2520)
8. Містер Мані (сплачено 4001)
9. ГоФінГо (сплачено 5000)
10. CreditUp (сплачено 3600)
11. AlexCredit (сплачено 5000)
12. ЕazyCash (сплачено 1500)
13. Тенго (сплачено 10000)
14. Вердикт Капітал (сплачено 16034, ВП)
15. Кредит 7 (сплачено 8000+4800, ВП)
16. Смартівей (сплачено 2763)
17. КредитКаса (сплачено 27425, ВП)
18. CreditPlus (сплачено 19432, ВП)
19 СенсБанк (сплачено 41432, ВП)
20.1 Ощадбанк (сплачено 16700, кредитка)
21. Пумб (сплачено 8800 по спрощенню)

Залишаються
1. Кашинский
2. Форза
3. Ощадбанк (27000 кредит)
4. Качай Гроші
5. Манівео
6. Кредит 1
7. Швидкогроші
8. MyCredit

Зараз в процессі закриття Ощадбанку (другого кредиту)

Ще спробую по Швидкогрошам вибити оплату тіла

Останнє редагування:
Назад
Угорі