Чесно, трохи опускаються руки. Відкрили знов те провадження, яке було закритим по Кредит7.
Я вчора посидів з калькулятором, і порахував, що при моїй зарплаті 3500 в тиждень, і залишаючи собі на життя 1500, і 2000 на закриття шараг, то з такими темпами я розхрахуюсь до літа наступного року, якщо виплачувати по списку, навіть з вигіднимм пропозиціями за тіло, чи тіло +відсоток..
Планував домовитись закрити Кредит7 за тіло, бо було закрите виконавче, то воно знов відкрите, і замість 4500 тепер 18000.
Зносити. Так, можливо. Але це довго. Та і поки я,назбираю на знесення вже 5 ВП, то буде 6-7-8 ВП, і непогашене нічого з контор, які теоретично можуть лупанути їх.
Ось так - маленка слабкість в 2020-му, і зараз в 2023-му я працюю лише на закриття боргів. Ніяких радощів в житті. Працюю, щоби закрити борги, і щоб від них не було нових проблем.
30 років, дівчини/дружини немає. Дітей немає. Навіть друзів особливо немає.. дивуюсь, як я ще за рюмку не взявся. Краще десь вбитися вже, бо я не бачу світла в кінці. Мені лише здалося, що я на фінішній прямій.
Навіть вже нема сил довбити той Приват, щоби розблокували картку з ЗП. Розблокують - добре, ні, і фіг з ними, я,все зрозумів, що я сам зламав собі життя, і до кінця життя буду працювати на кредити..
Чесно, вже нема сил, я як та риба яка задихається без води.