Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Маячня ті всі компанії, там можуть допомогти витрачати Ваші гроші в пусту, раджу трохи почитати форум і заспокоїтисяДоброго ранку!може хтось звертався до компанії La Consulting?( в допомозі закрити МФО).який результат і чи дійсно потрібний юрист в такій ситуації?
Ні, не потрібен. На досудовому рівні вони нічого не зроблять такого, що ви й самі в змозі зробити безкоштовно.чи дійсно потрібний юрист в такій ситуації?
А не підскажите яка сума є мікрозаймом? У мене борг тіло 20 тис і 29 тис відсотків вони в суд можуть подати?? Тіло можу заплатити зараз а ось відсотки( і може з ними домовитись ?Ні, не потрібен. На досудовому рівні вони нічого не зроблять такого, що ви й самі в змозі зробити безкоштовно.
Результат - минус ваши деньги. На этом все.Доброго ранку!може хтось звертався до компанії La Consulting?( в допомозі закрити МФО).який результат і чи дійсно потрібний юрист в такій ситуації?
Тут не в сумі справа. Займ видається на короткотривалий термін, тому "мікрозайм".А не підскажите яка сума є мікрозаймом?
В суд подавали і з тілом 2000 грн. Вони ж не подають на тіло. Нарахують космос і тоді йдуть. Але не всі і не завжди.У мене борг тіло 20 тис і 29 тис відсотків вони в суд можуть подати??
З усіма майже можно з часом домвитись за тіло або й менше.Тіло можу заплатити зараз а ось відсотки( і може з ними домовитись ?
Є, але він криво працює.А є закон яким можна апелювати щоб вони не дзвонили до рідних..?

Як добре ,що знайшла цей форум,бо мало не вляпалась.Знайома з даною організацією. Лили казки в вуха красиво, але коли надіслали договір здався мені якимось сумнівним. Просили за вирішення мого питання з МФО 4к (2к до надсилання листів-пропозицій і після). Але я їх ігнорила бо не було лишніх коштів. Задовбували що страшне, як прям звонарі МФО. А потім я натрапила на цей сайт і послала їх![]()
Знание сила ) хотя я ещё до форума к таким "юристам" относился с подозрением
Як добре ,що знайшла цей форум,бо мало не вляпалась.