Баллы и трофеи Yurist...Его помощь...

• Автор теми Автор теми Masha2121
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 287
  • Перегляди Перегляди 22K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
данный пользователь писал на сайтах мфо о своем образовании и работе. а мне боится. что тут не понятного
Это Вы, наверное, обо мне)
Скан моего второго диплома, например, висит на этом ресурсе - Андрущак Сергей — СВОБОДНЫЙ ЮРИСТ
Хотя я сейчас там редко бываю.
Что еще нужно? Скан первого? Трудовой? Доверенностей от клиентов? Записи звонков?
Кстати? О записях звонков. Они тут - Sergey Andrushchak

Ок... Попередиш мене, щоб я була готова...
А зараз- час завершувати ці дебати)))
да, и я надеюсь, что могу рассчитывать после, что Вы признаете на форуме, что Ваши подозрения не оправдались.

Это Вы, наверное, обо мне)
Скан моего второго диплома, например, висит на этом ресурсе - Андрущак Сергей — СВОБОДНЫЙ ЮРИСТ
Хотя я сейчас там редко бываю.
Что еще нужно? Скан первого? Трудовой? Доверенностей от клиентов? Записи звонков?
Кстати? О записях звонков. Они тут - Sergey Andrushchak
смешно.. вы вступились за нее. перечитайте. совсем запутались..

Услуги верификации))?
конечно, братик. я оплатил услуги верификации..

ты упустил момент, Монах. Меркато лично передо мной не выполнил оплаченные услуги!!
А вот это уже клевета, неуважаемый.
Услуги были предоставлены. О причинах задержки я вам писал неоднократно. Даже предлагал вернуть деньги, вы отказались.
Хозяин - барин.
Ищите повод полить меня грязью? Вызов принимаю. Потом не плачьте.

Yurist, а судом зачем девушку запугиваете?Мол, если не заплатишь я на тебя в суд подам....

Не знаю за Yurist,врать не буду.Но Mercato,перезвонил и дал консультацию.По делу,бесплатно.Ничего личного.Меня один "юрист" тоже пригрел на оч.большую сумму и д*ун не в тот суд подал.Так и деньги и дело тю-тю.Надо бы разобраться.

А вот это уже клевета, неуважаемый.
Услуги были предоставлены. О причинах задержки я вам писал неоднократно. Даже предлагал вернуть деньги, вы отказались.
Хозяин - барин.
Ищите повод полить меня грязью? Вызов принимаю. Потом не плачьте.
каких причинах?какой грязью? я вас не трогал. вы полезли. вы попросили, вы получили мой ответ.
могу дополнить ответ доказательствами!

В цій темі уже стільки конфліктів переплелось, що навіть неможливо розібратись, хто до кого звертається!!!
Давайте припиняти оффтоп і вислухаємо Yurista...!!!!

romashkovich,

Mercato®,

g00kk,

Не знаю за Yurist,врать не буду.Но Mercato,перезвонил и дал консультацию.По делу,бесплатно.Ничего личного.Меня один "юрист" тоже пригрел на оч.большую сумму и д*ун не в тот суд подал.Так и деньги и дело тю-тю.Надо бы разобраться.
Да у меркатором и вебинары в основном бесплатно. Поэтому респект. А главное понятно и доходчиво

Щодо 190))
Не буду вдаватись в глибокі правознавчі дискусії.
зазначу лише, що для кваліфікації шахрайства необхідні умисел і збиток.
Щодо умислу.
У відзиві ми стверджуємо, що наданий суду договір не містить підпису відповідача. І він його реально не містить!
Те, що Вони можуть потім надати договір з підписом - їх проблеми, і жодного відношення до 190 не має.
Щодо збитків.
Гроші клієнту не передавалися і це підтверджується в позові.
Про яку 190 тут можна говорити?????? зараз включу капслок і мене забанять))
Я офіційно заявляю - готовий на відкритий диспут з будь яким юристом на предмет 190 в нашому випадку!

Мені дуже приємна увага до моєї скромної особистості! Дякую Вам!!!
По суті питання .
1. Ви вже й без мене прийшли до того, що "роботу його замовила, він зробив і вислав, але я не згодна, тому що там 190". Марія сама про це написала, тому вважаю за не потрібне обговорювати чи був у у нас укладений договір на надання послуг.
2. Щодо оцінки клієнтом моєї роботи.
Марія звернулась до мене з проханням допомогти в складній ситуації - грошей немає, але строк на подачу відзиву 2 дні.
Я погодився на роботу з післяоплатою. Підготував документи. Вислав Марії.
Вона їх не подала до суду, аргументувавши, що інший юрист сказав їй, що тут 190.( розбір буде далі).
Я запропонував поспілкуватися всім разом і вияснити в чому проблема. Марія на зв'язок зі мною не вийшла разом з юристом.
При цьому Марія стверджує, що юрист який сидить у неї за стіною, і який дав оцінку моїм документам не займається кредитами спорами.
3. Щодо роботи під копійку.
Mercato® не дасть збрехати.
Всі документи готуються під клієнта індивідуально. А відповідь на відзив або зустрічний позов " під копірку" це в принципі брєдятіна... всі відзиви різні...
Поки що все.
Далі відповіді на питання про мою переписку з клієнтом і про кваліфікацію іншим " юристом" моєї роботи.
Вы не внимательны.Я общаясь с Вами подошла к женщине и поинтересовалась - будет ли юрист сегодня у нее или нет.Это ее муж и за стенкой он не сидит.Я его вижу редко.Только когда его жена на смене.Далее...Почитав переписку,он пришел к выводу,что разговаривать с Вами не будет.Он все понял прочитав о "договоре".Я уже Вам писала,что не хочу мешать Вашему бизнесу и предлагала разойтись по хорошему,но Вы проигнорили мое предложение.Прошу предоставить договор,который по Вашим словам мы заключили.Покажите форумчанам этот договор!Блин,Зеленским себя чувствую)))Давайте договор на всеобщее обозрение,о котором Вы писали в Вайбере.Заранее благодарю.

Меня больше интересует вопрос,какой договор,он собирается в суд предъявлять?Он утверждает ,что таковой у него есть...Что то будет химичить???
Він як і кал , може багато чого стверджувати
У них фантазія ще та :ahaha:

Щодо моєї переписки з клієнтом.
Я виконав роботу і зажадав оплати.
Клієнт відмовив.
Я повідомив, що маю намір подати до суду, тому що вважаю, що виконав роботу і заслуговую на оплату.
В чому проблема?

В цій темі утворився безлад...у кожного якісь до когось притензії:big_boss:ми вже як на базарі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі