Исполнительная надпись нотариуса. Как? что? почему? Что делать? Обсуждение и вопросы

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 157K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вкладення

Як правильно написати в суд, для призупинення цього напису? Що мені для цього потрібно? Дуже прошу Вашоі допомоги,бо сьогодні отримала листа від приватного про накладання цієі штуки,в реєстрі боржників написано стягнення коштів

Як правильно написати в суд, для призупинення цього напису? Що мені для цього потрібно? Дуже прошу Вашоі допомоги,бо сьогодні отримала листа від приватного про накладання цієі штуки,в реєстрі боржників написано стягнення коштів
А від банку чи від МФО?

Хто?

Монетка, а приватний виконавець Ярошенко і Чуловський.
Як написати правильно? Чи є у вас зразок,бачу що вже провірений
М
Монетка
Так по монетці.. я зараз відлучусь. Потрібно домашні вечірні справи зробити. За годину повернусь.

Так по монетці.. я зараз відлучусь. Потрібно домашні вечірні справи зробити. За годину повернусь.
И мне пожалуйста по монетке
народ, у кого есть примерный образец заявления на обеспечение иска на снятие частной подписи нотариуса?
иск шаблоны у меня есть, а вот заявл никак не пойму как писать, форма
поделитесь!
Скиньте мне иск шаблон
И мне пожалуйста по монетке

Скиньте мне иск шаблон
И куда его подавать

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі