Исполнительная надпись нотариуса. Как? что? почему? Что делать? Обсуждение и вопросы

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 157K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
грустно
получается пару месяцев за спасибо поработала.. значит снова в суд, после того как найду работу
вернуть то, что взыскали, после признания инн не подлежащей исполнению, без повторного иска невозможно?
У вас же гражданка по Монетке была ? Дело ещё рассматривается или уже есть результаты ?

Да я не нагнетаю...
Думаю довольно долго будет, если ничего не делать... Нет конечно имущество никто взыскивать не будет и я ничего об этом не говорил... Я ничего не говорил о взыскании имущества... Я имел ввиду только поражение прав... Аресты на имущество, счета, и прочие ИД будут висеть всё время пока есть ИП и даже после этого, так как "забудут" их снять как правило... И человек не сможет ничего купить, продать, подарить, приобрести, унаследовать...
А по поводу вечности, то я имел, что во первых, она может сама распорядиться как захочет, а во вторых, это жизнь и он её наследник...

С каких это пор УБД освобождают от уплаты СС, только что сами придумали...?))

Возможно ещё будет апелляция...

Вообще такое есть, но я сомневаюсь, что бухгалтера сейчас вообще о таком знают...))
По поводу апелляции я не спорю, у меня просто исполнитель Табинский, не видел что бы он аппеляции подавал, но все может быть.
А по поводу судебного сбора

Вкладення

• Screenshot_2020-06-04-00-44-10-817_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-06-04-00-44-10-817_com.android.chrome.webp
    81.9 Кб · Перегляди: 55
  • Screenshot_2020-06-04-00-43-43-095_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-06-04-00-43-43-095_com.android.chrome.webp
    84.2 Кб · Перегляди: 48
Ну и что там с СС и какое это имеет отношение к данному делу...?
Вы какой пункт имеете ввиду? И какое он имеет отношение к данным делам...? С чего Вы так решили...?

Стаття 5. Пільги щодо сплати судового збору

1. Від сплати судового збору під час розгляду справи в усіх судових інстанціях звільняються:

1) позивачі - у справах про стягнення заробітної плати та поновлення на роботі;

2) позивачі - у справах про відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом або іншим ушкодженням здоров’я, а також смертю фізичної особи;

3) позивачі - у справах про стягнення аліментів, збільшення їх розміру, оплату додаткових витрат на дитину, стягнення неустойки (пені) за прострочення сплати аліментів, індексацію аліментів чи зміну способу їх стягнення, а також заявники у разі подання заяви щодо видачі судового наказу про стягнення аліментів;

4) позивачі - у справах щодо спорів, пов’язаних з виплатою компенсації, поверненням майна, або у справах щодо спорів, пов’язаних з відшкодуванням його вартості громадянам, реабілітованим відповідно до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні";

5) особи, які страждають на психічні розлади, та їх представники - у справах щодо спорів, пов’язаних з розглядом питань стосовно захисту прав і законних інтересів особи під час надання психіатричної допомоги;

6) позивачі - у справах про відшкодування матеріальних збитків, завданих внаслідок вчинення кримінального правопорушення;

7) громадяни, які у випадках, передбачених законодавством, звернулися із заявами до суду щодо захисту прав та інтересів інших осіб;

8) особи з інвалідністю внаслідок Другої світової війни та сім’ї воїнів (партизанів), які загинули чи пропали безвісти, і прирівняні до них у встановленому порядку особи;

9) особи з інвалідністю I та II груп, законні представники дітей з інвалідністю і недієздатних осіб з інвалідністю;

10) позивачі - громадяни, віднесені до 1 та 2 категорій постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи;

11) виборці - у справах про уточнення списку виборців;

12) військовослужбовці, військовозобов’язані та резервісти, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори, - у справах, пов’язаних з виконанням військового обов’язку, а також під час виконання службових обов’язків;

13) учасники бойових дій, постраждалі учасники Революції Гідності, Герої України - у справах, пов’язаних з порушенням їхніх прав;

14) позивачі - у справах у порядку, визначеному статтею 12 Закону України "Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту";

15) фізичні особи (крім суб’єктів підприємницької діяльності) - кредитори, які звертаються з грошовими вимогами до боржника щодо виплати заборгованості із заробітної плати, зобов’язань внаслідок заподіяння шкоди життю та здоров’ю громадян, виплати авторської винагороди та аліментів, - після оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), а також після повідомлення про визнання боржника банкрутом;

15-1) органи місцевого самоврядування - за подання заяви про визнання спадщини відумерлою;

16) позивачі - за подання позовів щодо спорів, пов’язаних з наданням статусу учасника бойових дій відповідно до пунктів 19-21 частини першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту";

17) засуджені до покарання у виді довічного позбавлення волі, позбавлення волі на певний строк та до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, а також особи, взяті під варту, - у справах, пов’язаних із питаннями, які вирішуються судом під час виконання вироку відповідно до статті 537 Кримінального процесуального кодексу України, у разі відсутності на їхніх особових рахунках коштів, достатніх для сплати судового збору.

21) заявники - у справах за заявами про встановлення фактів, що мають юридичне значення, поданих у зв’язку із збройною агресією, збройним конфліктом, тимчасовою окупацією території України, надзвичайними ситуаціями природного чи техногенного характеру, що призвели до вимушеного переселення з тимчасово окупованих територій України, загибелі, поранення, перебування в полоні, незаконного позбавлення волі або викрадення, а також порушення права власності на рухоме та/або нерухоме майно;

22) позивачі - у справах за позовами до держави-агресора Російської Федерації про відшкодування завданої майнової та/або моральної шкоди у зв’язку з тимчасовою окупацією території України, збройною агресією, збройним конфліктом, що призвели до вимушеного переселення з тимчасово окупованих територій України, загибелі, поранення, перебування в полоні, незаконного позбавлення волі або викрадення, а також порушення права власності на рухоме та/або нерухоме майно;

23) позивачі - за подання позовів щодо оскарження рішень Національної комісії з реабілітації у правовідносинах, що виникли на підставі Закону України "Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років".

По поводу апелляции я не спорю, у меня просто исполнитель Табинский, не видел что бы он аппеляции подавал, но все может быть.
Тогда может и пронесёт... Хотя вон Юхименко тоже никогда не подавала, а тут взяла и подала первый раз, чего я от неё никак не ожидал...

Останнє редагування:
Ну и что там с СС и какое это имеет отношение к данному делу...?

Вы какой пункт имеете ввиду? И какое он имеет отношение к данным делам...? С чего Вы так решили...?

Стаття 5. Пільги щодо сплати судового збору

1. Від сплати судового збору під час розгляду справи в усіх судових інстанціях звільняються:

1) позивачі - у справах про стягнення заробітної плати та поновлення на роботі;

2) позивачі - у справах про відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом або іншим ушкодженням здоров’я, а також смертю фізичної особи;

3) позивачі - у справах про стягнення аліментів, збільшення їх розміру, оплату додаткових витрат на дитину, стягнення неустойки (пені) за прострочення сплати аліментів, індексацію аліментів чи зміну способу їх стягнення, а також заявники у разі подання заяви щодо видачі судового наказу про стягнення аліментів;

4) позивачі - у справах щодо спорів, пов’язаних з виплатою компенсації, поверненням майна, або у справах щодо спорів, пов’язаних з відшкодуванням його вартості громадянам, реабілітованим відповідно до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні";

5) особи, які страждають на психічні розлади, та їх представники - у справах щодо спорів, пов’язаних з розглядом питань стосовно захисту прав і законних інтересів особи під час надання психіатричної допомоги;

6) позивачі - у справах про відшкодування матеріальних збитків, завданих внаслідок вчинення кримінального правопорушення;

7) громадяни, які у випадках, передбачених законодавством, звернулися із заявами до суду щодо захисту прав та інтересів інших осіб;

8) особи з інвалідністю внаслідок Другої світової війни та сім’ї воїнів (партизанів), які загинули чи пропали безвісти, і прирівняні до них у встановленому порядку особи;

9) особи з інвалідністю I та II груп, законні представники дітей з інвалідністю і недієздатних осіб з інвалідністю;

10) позивачі - громадяни, віднесені до 1 та 2 категорій постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи;

11) виборці - у справах про уточнення списку виборців;

12) військовослужбовці, військовозобов’язані та резервісти, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори, - у справах, пов’язаних з виконанням військового обов’язку, а також під час виконання службових обов’язків;

13) учасники бойових дій, постраждалі учасники Революції Гідності, Герої України - у справах, пов’язаних з порушенням їхніх прав;

14) позивачі - у справах у порядку, визначеному статтею 12 Закону України "Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту";

15) фізичні особи (крім суб’єктів підприємницької діяльності) - кредитори, які звертаються з грошовими вимогами до боржника щодо виплати заборгованості із заробітної плати, зобов’язань внаслідок заподіяння шкоди життю та здоров’ю громадян, виплати авторської винагороди та аліментів, - після оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), а також після повідомлення про визнання боржника банкрутом;

15-1) органи місцевого самоврядування - за подання заяви про визнання спадщини відумерлою;

16) позивачі - за подання позовів щодо спорів, пов’язаних з наданням статусу учасника бойових дій відповідно до пунктів 19-21 частини першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту";

17) засуджені до покарання у виді довічного позбавлення волі, позбавлення волі на певний строк та до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, а також особи, взяті під варту, - у справах, пов’язаних із питаннями, які вирішуються судом під час виконання вироку відповідно до статті 537 Кримінального процесуального кодексу України, у разі відсутності на їхніх особових рахунках коштів, достатніх для сплати судового збору.

21) заявники - у справах за заявами про встановлення фактів, що мають юридичне значення, поданих у зв’язку із збройною агресією, збройним конфліктом, тимчасовою окупацією території України, надзвичайними ситуаціями природного чи техногенного характеру, що призвели до вимушеного переселення з тимчасово окупованих територій України, загибелі, поранення, перебування в полоні, незаконного позбавлення волі або викрадення, а також порушення права власності на рухоме та/або нерухоме майно;

22) позивачі - у справах за позовами до держави-агресора Російської Федерації про відшкодування завданої майнової та/або моральної шкоди у зв’язку з тимчасовою окупацією території України, збройною агресією, збройним конфліктом, що призвели до вимушеного переселення з тимчасово окупованих територій України, загибелі, поранення, перебування в полоні, незаконного позбавлення волі або викрадення, а також порушення права власності на рухоме та/або нерухоме майно;

23) позивачі - за подання позовів щодо оскарження рішень Національної комісії з реабілітації у правовідносинах, що виникли на підставі Закону України "Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років".

Тогда может и пронесёт... Хотя вон Юхименко тоже никогда не подавала, а тут взяла и подала первый раз, чего я от неё никак не ожидал...
А пункт 13 чем Вам не подходит ?
А насчёт апелляции буду ждать..

Ну он не касается всех дел... И к тому же для данного товарища этот пункт не подходит, так как он не является этой категорией вроде... Он ведь ясно писал:
Доброго дня
Підкажіть будь ласка, чи має право Дорошкевич накладати арешт на мої рахунки, якщо я є військовим за контрактом

Якимось магічним чином через місяць після арешту, вона зняла блокування із зарплатного рахунку.

Хотів би дізнатись, чи можливо якось достукатись до неї??
Бо на інших картах також є кошти

Зараз готуюсь до виїзду в зону ООС

І абсолютно нема можливості звертатись до суду
Будем надеяться, что не дождётесь...))

Ну он не касается всех дел... И к тому же для данного товарища это не подходит, так как он не является этой категорией... Он ведь ясно писал:

Будем надеяться, что не дождётесь...))
Спасибо , я тоже буду надеяться )
А насчёт того что Вы пишите , не совсем понял , он написал что служит по контракту и что ? У нас сейчас кроме срочником и офицеров за призовом , остальные все контракники и их посылают в ООС.

Спасибо , я тоже буду надеяться )
Всегда пожалуйста...
А насчёт того что Вы пишите , не совсем понял , он написал что служит по контракту и что ? У нас сейчас кроме срочником и офицеров за призовом , остальные все контракники и их посылают в ООС.
Так он написал, что только готовится... А получить УБД ему ещё надо постараться и не факт, что получит... Не все получают... и не так быстро... И к тому же категория дел должна касаться именно защиты его прав...

Всегда пожалуйста...

Так он написал, что только готовится... А получить УБД ему ещё надо постараться и не факт, что получит... Не все получают... и не так быстро... И к тому же категория дел должна касаться именно защиты его прав...
Ну собирается , может не в первый раз я так подумал)) а насчёт получить , если хорошие офицеры есть которые вовремя подадут документы, это не проблема. Я на своих подавал , все получили )
Я Вам там в личку скинул насчёт СС)

Ну собирается , может не в первый раз я так подумал)) а насчёт получить , если хорошие офицеры есть которые вовремя подадут документы, это не проблема. Я на своих подавал , все получили )
Я Вам там в личку скинул насчёт СС)
Не ну согласен... Шанс есть...) Не буду спорить...)

А кому это заявление подавать?у меня назначен суд по этой надписи на октябрь.Я писала исполнителю заказное письмо о том,что на время суд.разбирательств не предпринимали никаких действий на взыскание.Или нужно в суд?
Только суд
П. 13 не подходит поскольку он касается нарушения прав УБД именно в сфере взаимоотношений между УБД и государством, например незаконно отказали в выдаче путевки в санаторий, или не совершили какой нибудь соцвыплаты. Кредиты сюда не относятся.

Останнє редагування:
  • Подобається
Реакції: Bolt
круто!
а как они это оформляют документально?))
Пишется доверенность. Прошу перевести мою зп такому-то человеку.
Все зависит от бухгалтерии и начальства. Кто входит в положение и понимает,- тот подписывает такой документ.
Это не спасет от 20 %, но спасет от полного замораживаения и слизывания денег исполнителем.

Цікавить запитання. Що необхідно робити після рішення суду, щоб Дорошкевич розблокувала рахунки?

Цікавить запитання. Що необхідно робити після рішення суду, щоб Дорошкевич розблокувала рахунки?
А, в чём у Вас проблема...? Есть решение, а она не разблокирует...? Когда было решение и о чём...?
П. 13 не подходит поскольку он касается нарушения прав УБД именно в сфере взаимоотношений между УБД и государством, например незаконно отказали в выдаче путевки в санаторий, или не совершили какой нибудь соцвыплаты. Кредиты сюда не относятся.
Вот именно... По этому поводу и есть приписка уточнение в пункте... Если бы не было приписки, тогда касалось бы всего... А так именно нарушение прав УБД, касательно именно связанных с реализацией ими этого статуса...

А, в чём у Вас проблема...? Есть решение, а она не разблокирует...? Когда было решение и о чём...?
Так, рішення є вже апеляційного суду, щоб закрити виконавче провадження. Суд був 27.05.2020. Рахунки звісно, ще заблоковані. Ось і виникло запитання, вона на основі цього рішення має розблокувати, чи мені необхідно в виконавчу звертатись. Дякую

Суд був 27.05.2020. Рахунки звісно, ще заблоковані. Ось і виникло запитання, вона на основі цього рішення має розблокувати, чи мені необхідно в виконавчу звертатись. Дякую
Ну ещё мало времени прошло... Она могла ещё не получить постанову апелляционного суда... Но вообще апелляция вступает с силу в день вынесения и поэтому уже набрала законной силы... Исполнить она её должна сразу как получит, но она конечно же будет думаю дурочку валять... Да тут не в выконачу надо обращаться, а в полицию с заявой о преступлении...

Л
Ну ещё мало времени прошло... Она могла ещё не получить постанову апелляционного суда... Но вообще апелляция вступает с силу в день вынесения и поэтому уже набрала законной силы... Исполнить она её должна сразу как получит, но она конечно же будет думаю дурочку валять... Да тут не в выконачу надо обращаться, а в полицию с заявой о преступлении...
Ок, дякую

Відмінити. Я в адмін подавала
Вот правильно... Это очень важно... У Вас не закрывается ИП, а отменяется... Закрыть его нельзя, так как закрыть можно то что открыто, а у Вас оно не открыто получается, так как постанова об открытии ИП отменена... Это важно и не дайте ей его закрыть, она должна именно отказать стягувачу в открытии ИП...
Всегда пожалуйста...

Стаття 382. Невиконання судового рішення

1. Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню -

карається штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років.

2. Ті самі дії, вчинені службовою особою, -

караються штрафом від семисот п'ятдесяти до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

3. Дії, передбачені частиною першою або другою цієї статті, вчинені службовою особою, яка займає відповідальне чи особливо відповідальне становище, або особою, раніше судимою за злочин, передбачений цією статтею, або якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам і свободам громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам юридичних осіб, -

караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

4. Умисне невиконання службовою особою рішення Європейського суду з прав людини, рішення Конституційного Суду України та умисне недодержання нею висновку Конституційного Суду України -

карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі