Интересно вышлют соседям или не дойдет?

• Автор теми Автор теми catherine7
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Скажите а как узнать подали на меня в суд?А то прописан в не большом городе

Меня вон угрожают в соцсетях разослать. Чёрный пиар

Kameli, А моїми фото обіцяли обклеїти на Новий рік всі зупинки.Я так чекала ,а вони цього не зробили .Це тепер виходить ,що вони мене ввели в оману?

Степан7,
Судова влада України

Добрый вечер всем я мама четверых детей тоже по глупочти набралась в 14 мфо ,теперь сижу боюсь,хорошо что вас нашла ,а то жизнь совсем не мила.

Пока только пишут симку отключила кредит касса письмо бумаж
ное прислали

Добрый вечер всем я мама четверых детей тоже по глупочти набралась в 14 мфо ,теперь сижу боюсь,хорошо что вас нашла ,а то жизнь совсем не мила.
А я мама двоих детей, у меня 13 МФО! Будем знакомы! Бояться не стоит, бороться надо!

Как бороться что то не получаеться родителей у меня нет навредить никому не могут, для мужа брала а он теперь сказал что это мои проблемы,работать не могу самому мелкому 1 год и 9 мес.

Kameli, Клоуни !!!

@Танюша,Забийте і живіть заради дітей!

Спасибо народ за поддержку,может я потом попривыкну ,но пока в жутком эмоциональном состоянии.

Всем привет! Ребята сегодня 55 день просрочки с 3000 набежало 12000! Сегодня прислали письмо на электронику

Дело в том чту у меня таких МФо больше 20 И в некоторых просрочка пошла 70 дней!
Я не знаю что будет дальше но еще не разу ни с кем не разговаривал из Этих мфо так как просто симка сломалась а нет времени востановить и купил новую!
КТО ЗНАЕТ ЧТО ГРОЗИТ МНЕ ЕСЛИ Я НЕ БЕРУ ТРУБКУ И ВООБЩЕ НЕ КАК НЕ ЗВОНЮ ИМ! и ПОКА ЧТО ТОЛЬКО 1 МФО НАШЛО ОДНОГО МОЕГО РОДСТВЕННИКА

Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"

І Н Ф О Р М У В А Н Н Я

И.Ф.О, Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ" готує матеріали справи в органи прокуратури та митну службу України стосовно захисту своїх прав за договором №

Якщо Ви не маєте бажання, через невиконання забов’язання

назавжди отримати негативні відмітки в посольстві –

терміново сплатіть суму простроченого боргу:

Відповідно до

Застерігаємо Вас: навіть тимчасове обмеження у виїзді за кордон в подальшому буде мати вплив на дозвіл (отримання візи) в’їзду в іноземну країну.

11 009,00грн.

Доступен до: 20.01.2019 23:39:59

Якщо у Вас є проблеми зі сплатою всієї суми простроченого боргу, Ви маєте можливість сплатити тільки пеню та суму за користування позикою, щоб припинити зростання боргу та подовжити строк користування позикою. В такому випадку сума становить:

8 011,00грн.

Реквізити для сплати заборгованості:

ЄДРПОУ – 40858239

р/с – р/р 26504055700155 в Філ.КБ "Приватбанк" Зап.Рег.Управ, МФО 313399

Призначення платежу: 3363807258, 181015-082656
Телефон для зворотного зв’язку: 0931703974

Електронна пошта:

Всем привет! Ребята сегодня 55 день просрочки с 3000 набежало 12000! Сегодня прислали письмо на электронику

Дело в том чту у меня таких МФо больше 20 И в некоторых просрочка пошла 70 дней!
Я не знаю что будет дальше но еще не разу ни с кем не разговаривал из Этих мфо так как просто симка сломалась а нет времени востановить и купил новую!
КТО ЗНАЕТ ЧТО ГРОЗИТ МНЕ ЕСЛИ Я НЕ БЕРУ ТРУБКУ И ВООБЩЕ НЕ КАК НЕ ЗВОНЮ ИМ! и ПОКА ЧТО ТОЛЬКО 1 МФО НАШЛО ОДНОГО МОЕГО РОДСТВЕННИКА

Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"

І Н Ф О Р М У В А Н Н Я

И.Ф.О, Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ" готує матеріали справи в органи прокуратури та митну службу України стосовно захисту своїх прав за договором №

Якщо Ви не маєте бажання, через невиконання забов’язання

назавжди отримати негативні відмітки в посольстві –

терміново сплатіть суму простроченого боргу:

Відповідно до

Застерігаємо Вас: навіть тимчасове обмеження у виїзді за кордон в подальшому буде мати вплив на дозвіл (отримання візи) в’їзду в іноземну країну.

11 009,00грн.

Сплатити
mxqiZJyyLC0etwwEP-gNCgZRiNUzsHDxECSftZfvd3-FWoiuxMZrdb3nY7ivpzt9jtsCbzXLDZKUSbf2YhXlrqwVpkK1NBHV5SMWoSo=s0-d-e1-ft

Якщо у Вас є проблеми зі сплатою всієї суми простроченого боргу, Ви маєте можливість сплатити тільки пеню та суму за користування позикою, щоб припинити зростання боргу та подовжити строк користування позикою. В такому випадку сума становить:

8 011,00грн.

Пролонгувати
OZ6_xWcpT1Ayv0r3Wz67ydMzLYcibWn1nPo804liK-y_GVdKOmDApJRGeMB8M7IQ7tVbQTxdjI_ZqqCpLOD6_gOhtbarNyQojJTDj6s=s0-d-e1-ft

Реквізити для сплати заборгованості:

ЄДРПОУ – 40858239

р/с – р/р 26504055700155 в Філ.КБ "Приватбанк" Зап.Рег.Управ, МФО 313399

Призначення платежу: 3363807258, 181015-082656

Телефон для зворотного зв’язку: 0931703974

Електронна пошта:

[email protected]
У меня тоже такое приходило.. И чё???

Как бороться что то не получаеться родителей у меня нет навредить никому не могут, для мужа брала а он теперь сказал что это мои проблемы,работать не могу самому мелкому 1 год и 9 мес.
У мене теж чоловік так каже(у мене 18мфо+приват,на даний момент відключила сімку то почалась дуже активна атака на родичів та знайомих ..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі