имею много микрозаймов к сожалению все с просрочкой

• Автор теми Автор теми ленкаК
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Сам себе видав, що бот продовженням нікчемної розмови. Адвокат - це не юрист? ))))) Звичайно, що адвокат, він є юрист)))) Будь-яка справа потребує індивідуально підходу. Кожен випадок індивідуальний. Лист до Нацкому також можна писати по-різному... тут в кожного своя тактика й мета. Розписувати не буду.
Post automatically merged:

є тут на форумі спеціальний розділ для тих, хто хоче полаятись.

В вас нема прострочок, то навіщо вам дзвонять?

де велося про листи в Нацком? Ви не уважно читали. Йшлася мова про листи конторам. Потім вже в Нацком. А там вже все індивідуально. Може, людина взагалі нічого не брала, а її підставили. Вона буде писати, що взяла?

Ви працюєте на мфо? Чому вам дзвонять без прострочок?

тому що ви і є з мфо. Я відмовляюся продовжувати розмову з ботами. Сто відсотків, без сумніву. В мене юрист.
Цей бот,як Ви виразилися, чомусь витягує людей з темряви..... Ви одна людина,яка так виразилась про нього.
Боти не протягують руку підтримки, навіть якщо спіткнувся.....

Якщо ви некомпетентні в юридичних справах - помовчіть, будь ласка. Там вже вказано чому. Перечитайте знову. Дійде до суду, будь-яке слово буде використане проти вас. Вони повинні самі довести, що є докази того, що людина (реально ця людина) взяла в них гроші. Й чому ця людина повинна виплатити з такими відсотками. Посилання на закони. Все залежить від того, яку тактику обере людина.
А ви компетентні в юридичних справах?

Сам себе видав, що бот продовженням нікчемної розмови. Адвокат - це не юрист? ))))) Звичайно, що адвокат, він є юрист)))) Будь-яка справа потребує індивідуально підходу. Кожен випадок індивідуальний. Лист до Нацкому також можна писати по-різному... тут в кожного своя тактика й мета. Розписувати не буду.

А Ваш юрист,это Mercato® ?

мене цікавить ще таке питання бачу та читаю що у багатьох є за 10 мфо та більше як так вийшло.ЯК так нас затягнула в таку халепу?( я просто думала що такої дурочки більше немає)
Некоторые истории есть в теме - Как долго Вы на просрочке? Часто также встречается с названием - Моя история. Поищите в поисковике форума. Очень полезно читать опыт других, понимаешь, что не одинок и может даже, через чужую историю, начинаешь больше понимать свою.

Читать форум. Запасаться силами. Быть готовым ко всем гадастям фотоколажем. Закрыть соц сети. И включить режим снежинки. И усееее.

Предупредить родственников
Заодно и соседей..Хотя в моем случае позвонили даже тем кого я не знаю)

Апатию отключить,на звонки не отвечать, благодарна этому форуму я,ибо имею 3 МФО,а имела бы больше,нашла вовремя.У меня просрочки от 1-1,5 месяцев.Динеро уже предложили тело оплатить,Монейвео согласны на оплату частями(я не согласна с суммой),а кредит+ успешно идут на ...й,вот и все проблемы.А то что они вам пишут,вообще не читайте,я тоже кипишная,почитав здесь инфу, найдете ответы на вопросы.
Да,форум хороший,мне тоже помогает )

нет, не Меркато и не Андрущак. У меня женщина адвокат.

Цей бот,як Ви виразилися, чомусь витягує людей з темряви..... Ви одна людина,яка так виразилась про нього.
Боти не протягують руку підтримки, навіть якщо спіткнувся.....
Мені це не цікаво, знаєте. Бо не має такого з ним досвіду.

Листи писати всім конторам треба. Рекомендовані листи з повідомленням. Подивіться зразки на сайті, тут повинні бути. Головне - вказати адресу та ім'я власника контори. Нічого складного немає, насправді. Що до листів до Нацкому теж є тут інформації дуже багато. Головне - не визнавайте, що ви взяли кредит. Нехай самі доведуть. А якщо не підписували нічого - їм нічим буде довести. Будуть якісь запитання, пишіть в о.п.
А як дiзнатись iм' я власника контори? ?

мене цікавить ще таке питання бачу та читаю що у багатьох є за 10 мфо та більше як так вийшло.ЯК так нас затягнула в таку халепу?( я просто думала що такої дурочки більше немає)
Поверьте есть .У меня больше 20 ,всё уходило на пролонгации, если бы раньше нашла этот форум, всё было бы по другому.Не ростраивайтесь, забейте на них.Я два месяца как под гипнозом,беру отдаю,потом думала ,форум почитала,и забила на них.почти всё время читаю форум ,много наружной инфо.,и поддержка

Поверьте есть .У меня больше 20 ,всё уходило на пролонгации, если бы раньше нашла этот форум, всё было бы по другому.Не ростраивайтесь, забейте на них.Я два месяца как под гипнозом,беру отдаю,потом думала ,форум почитала,и забила на них.почти всё время читаю форум ,много наружной инфо.,и поддержка
Извините нужной,

І не буде звісно. Треба перед своїм бестолковим "агренням" для початку навчитися поваги. Проте шо не дано від природи - ніякий травматолог не нарівнЯЄ))

нет, не Меркато и не Андрущак. У меня женщина адвокат.

Да уж...ну тогда я совершенно не понимаю ни Вашей позиции,ни агрессивного отношения к Людям с форума,у которых есть не только опыт,а ещё и желание конструктивно !помочь другим.
У Вас позиция странная,если не по Вашему значит не прав? (.Но Вы глубоко ошибаетесь, да и скажу так ,Вы сперва выиграйте! Чтоб так разбрасываться "ярлыками" и нравоучениями.

А що таке бот? )) Розтлумачте як компетентна простим смертним ))

Подскажите как нашли ваших родственников? Вы при оформлении их телефоны давали или они как сами? И есть те которых родственников не нашли?

Подскажите как нашли ваших родственников? Вы при оформлении их телефоны давали или они как сами? И есть те которых родственников не нашли?
прочитайте немного, хотя бы, форум.
находят через соцсети,приват и соцслужбы. все продается.

а вообще хочу верить в чудеса...что однажды проснешься утром - и весь этот кошмар окажется сном...как было хороши жить без всех этих кредитов..............
С этим террором и не помнишь жизни без МФО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі