имею много микрозаймов к сожалению все с просрочкой

• Автор теми Автор теми ленкаК
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Апатию отключить,на звонки не отвечать, благодарна этому форуму я,ибо имею 3 МФО,а имела бы больше,нашла вовремя.У меня просрочки от 1-1,5 месяцев.Динеро уже предложили тело оплатить,Монейвео согласны на оплату частями(я не согласна с суммой),а кредит+ успешно идут на ...й,вот и все проблемы.А то что они вам пишут,вообще не читайте,я тоже кипишная,почитав здесь инфу, найдете ответы на вопросы.
я сподіваюсь що все зможу за допомогою форумчан
Post automatically merged:

Повірте,тут Ви знайдете все...))))) Підтримка супер))) просто спілкуйтеся більше
Коли я сюди потрапила,то ожила.....
Тепер я тут ,як вдома...
Ми тут радіємо всі разом навіть першому зубчику....
.....сумуємо разом..... все разом.....))))

Я теж платила всім підряд, минулого тижня форум знайшла. Почала читати, спочатку була налаштована сплачувати тіло+%, десь на 4ий день читання форума була готова сплачувати тільки тіло, а сьогодні готова НЕ СПЛАЧУВАТИ НІКОМУ!
Вхідні з не відомих заблоковано!
Наярують як дурні, сьогодні прямо аншлаг!
Видалила з телефону всі додатки, типу Приват24 і т.інше
Вчора вперше за останній рік витратила 470 грн ( ті, що мала б поставити на лонгацію) витратила їх на себе і на дітей! Ніхто не отримає ні гривника від мене!

Повірте,тут Ви знайдете все...))))) Підтримка супер))) просто спілкуйтеся більше
Коли я сюди потрапила,то ожила.....
Тепер я тут ,як вдома...
Ми тут радіємо всі разом навіть першому зубчику....
.....сумуємо разом..... все разом.....))))
дякую бо я читаю слідкую вже аж другий день(пару день як знайшла форум та зареєструвалась) Хочу щоб допомогли скасти листи і тд і тп.Босама в цьому не розбираюсь.Єдине шо тішить другий день себе краще трохи почуваю якесь відчула полегшення.Сподіваюсь з вашою допомогою вирішити питання і комусь допомогти

Я теж платила всім підряд, минулого тижня форум знайшла. Почала читати, спочатку була налаштована сплачувати тіло+%, десь на 4ий день читання форума була готова сплачувати тільки тіло, а сьогодні готова НЕ СПЛАЧУВАТИ НІКОМУ!
Вчора вперше за останній рік витратила 470 грн ( ті, що мала б поставити на лонгацію) витратила їх на себе і на дітей! Ніхто не отримає ні гривника від мене!
я зараз користуюсь звичайним телефоном стареньким тому там жодних додатків нема

З почином Вас.)))) Вертаєтеся до життя і це тішить))))) Бажаю Вам. Ще більше грошей витрачати на сім'ю)))))

дякую бо я читаю слідкую вже аж другий день(пару день як знайшла форум та зареєструвалась) Хочу щоб допомогли скасти листи і тд і тп.Босама в цьому не розбираюсь.Єдине шо тішить другий день себе краще трохи почуваю якесь відчула полегшення.Сподіваюсь з вашою допомогою вирішити питання і комусь допомогти

я раніше намагалась відпоовідати на дзвінки але після них дуже нервувала зараз на беззвучному.але дурна прийняла декілька звоночків і знову зазмутилась

я раніше намагалась відпоовідати на дзвінки але після них дуже нервувала зараз на беззвучному.але дурна прийняла декілька звоночків і знову зазмутилась
Висновок???
Живіть Для себе)))

Лучший способ самозащиты - нападение. Начните на них наезды. В письменном виде, культурно, со ссылками на законы. На форуме есть все, что нужно, как, что и куда. Письма с уведомлением. И в Нацком. Номера на телефоне поменять. Принимать только письменные блеяния. Иначе я их ответы не назову. Не удивляйтесь, если вместо документов с мокрыми печатями будут слать ерунду. Им просто нечего больше слать. Они вообще вне закона работают. И легко проигрывают суды.

мене цікавить ще таке питання бачу та читаю що у багатьох є за 10 мфо та більше як так вийшло.ЯК так нас затягнула в таку халепу?( я просто думала що такої дурочки більше немає)

В
мене цікавить ще таке питання бачу та читаю що у багатьох є за 10 мфо та більше як так вийшло.ЯК так нас затягнула в таку халепу?( я просто думала що такої дурочки більше немає)
В кожного своя історія)))) на форумі і про це є..... Поцікавтеся,почитайте))))

Лучший способ самозащиты - нападение. Начните на них наезды. В письменном виде, культурно, со ссылками на законы. На форуме есть все, что нужно, как, что и куда. Письма с уведомлением. И в Нацком. Номера на телефоне поменять. Принимать только письменные блеяния. Иначе я их ответы не назову. Не удивляйтесь, если вместо документов с мокрыми печатями будут слать ерунду. Им просто нечего больше слать. Они вообще вне закона работают. И легко проигрывают суды.
ви допоможете з листами просто немаю досвіду ніколи нікуди неписала як правильно і т.д

В

В кожного своя історія)))) на форумі і про це є..... Поцікавтеся,почитайте))))
я бачу тут багато чому є повчитись. всім дякую

Я теж відчула підтримку, легше стало ,тільки 4 день на форумі, чому незнала про нього раніше((( стільки грошей віддала на ці пролонги....страшно самій! Просрочки з 18.09 найбільш дістає сслоун та е кеш, думаю пора писати листи або дзвонити в урядову бо дуже дістають мою маму, попереджена мною то говорили тільки 1 раз з е кеш.

всем привет! имею много микрозаймов к сожалению все с просрочкой от двух недель и больше.незнаю что делать. На звонки почти не отвечаю.Начинаю падать в ступор спать немогу,апатия полная
Хай! Имеют много микрозаймов меня ввиду.Я не имею их ввиду.Просрочек нет, Апатии на звонки есть.Ступор немогу. Сплю как убитый.Аппетит шо у младЕНца.
К чему я это - кушайте вкусно, спите крепко, работайте продуктивно ... МФО - Мне Фиолетово Оно :dirol: :spiteful:

ви допоможете з листами просто немаю досвіду ніколи нікуди неписала як правильно і т.д

я бачу тут багато чому є повчитись. всім дякую
Листи писати всім конторам треба. Рекомендовані листи з повідомленням. Подивіться зразки на сайті, тут повинні бути. Головне - вказати адресу та ім'я власника контори. Нічого складного немає, насправді. Що до листів до Нацкому теж є тут інформації дуже багато. Головне - не визнавайте, що ви взяли кредит. Нехай самі доведуть. А якщо не підписували нічого - їм нічим буде довести. Будуть якісь запитання, пишіть в о.п.

Листи писати всім конторам треба. Рекомендовані листи з повідомленням. Подивіться зразки на сайті, тут повинні бути. Головне - вказати адресу та ім'я власника контори. Нічого складного немає, насправді. Що до листів до Нацкому теж є тут інформації дуже багато. Головне - не визнавайте, що ви взяли кредит. Нехай самі доведуть. А якщо не підписували нічого - їм нічим буде довести. Будуть якісь запитання, пишіть в о.п.
Не ображайтесь, проте ви самі розумієте, що пишете ?))
Писати листи ... в НКФУ - і "Головне - не визнавайте, що взяли кредит" :facepalm::facepalm::facepalm:

Не ображайтесь, проте ви самі розумієте, що пишете ?))
Писати листи ... в НКФУ - і "Головне - не визнавайте, що взяли кредит" :facepalm::facepalm::facepalm:
Якщо ви некомпетентні в юридичних справах - помовчіть, будь ласка. Там вже вказано чому. Перечитайте знову. Дійде до суду, будь-яке слово буде використане проти вас. Вони повинні самі довести, що є докази того, що людина (реально ця людина) взяла в них гроші. Й чому ця людина повинна виплатити з такими відсотками. Посилання на закони. Все залежить від того, яку тактику обере людина.

Останнє редагування:
Якщо ви некомпетентні в юридичних справах - помовчіть, будь ласка. Там вже вказано чому. Перечитайте знову.
ОкеЙ :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: Помовчу :rofl::rofl::rofl:
Листи в НКФУ і невизнавати договір ))) Ви зробили мій веЧІР , компетентна ))

Хай! Имеют много микрозаймов меня ввиду.Я не имею их ввиду.Просрочек нет, Апатии на звонки есть.Ступор немогу. Сплю как убитый.Аппетит шо у младЕНца.
К чему я это - кушайте вкусно, спите крепко, работайте продуктивно ... МФО - Мне Фиолетово Оно :dirol: :spiteful:
В вас нема прострочок, то навіщо вам дзвонять?

ОкеЙ :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: Помовчу :rofl::rofl::rofl:
Листи в НКФУ і невизнавати договір ))) Ви зробили мій веЧІР , компетентна ))
де велося про листи в Нацком? Ви не уважно читали. Йшлася мова про листи конторам. Потім вже в Нацком. А там вже все індивідуально. Може, людина взагалі нічого не брала, а її підставили. Вона буде писати, що взяла?

Ви працюєте на мфо? Чому вам дзвонять без прострочок?

тому що ви і є з мфо. Я відмовляюся продовжувати розмову з ботами. Сто відсотків, без сумніву. В мене юрист.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі