Європейська агенція з повернення боргів подали до суду

Ні ні, не «звʼязуватись». Я мала на увазі, коли документи можуть зʼявитись онлайн.

Поясню на рахунок «потягнути час».
В мене позов на 76 000 по двом договорам. Я дзвонила в єапб, мені запропонували 56 000. Звісно, то захмарні кошти, яких я не маю.
Я хочу заплатити тіло +% до прострочки і сплатити це без виконавця, тому що ніяк не можна допустити блокування рахунків. А для цього мені треба 3 місяці, щоб відкласти необхідну суму.
Ви не перша далеко хто з ними хоче розрулити "досудово" коли вже є по факту подча в суд.
Хз... я б дочекася таки доків і пішов до адвоката/юриста... можливо там і не буде навіть 56
Але ви робіть як вам краще... просто не забувайте про гарантії.

Ви не перша далеко хто з ними хоче розрулити "досудово" коли вже є по факту подча в суд.
Хз... я б дочекася таки доків і пішов до адвоката/юриста... можливо там і не буде навіть 56
Але ви робіть як вам краще... просто не забувайте про гарантії.
З юристом я 100% буду працювати, про те щоб не захищатись в мене навіть в думці не було. І навіть якщо потрібна буде апеляція - теж погоджуюсь, бо то справді захмарні апетити.
Єдине питання час.
В мене ніколи не було судів, тому я взагалі не обізнана щодо цього питання і не знаю, як те все відбувається.

З юристом я 100% буду працювати, про те щоб не захищатись в мене навіть в думці не було. І навіть якщо потрібна буде апеляція - теж погоджуюсь, бо то справді захмарні апетити.
Єдине питання час.
В мене ніколи не було судів, тому я взагалі не обізнана щодо цього питання і не знаю, як те все відбувається.
Отримуєте позов або укрпоштою на адресу реєстрації,або особисто в суді,або в електронному суді. З документами звертаєтесь до форумних юристів, підписуєте договір, оплачуєте гонорар і на тому все. Далі тільки чекати результату

Отримуєте позов або укрпоштою на адресу реєстрації,або особисто в суді,або в електронному суді. З документами звертаєтесь до форумних юристів, підписуєте договір, оплачуєте гонорар і на тому все. Далі тільки чекати результату
В принципі, все так і заплановано)
Страшно тільки, але я маю надію, що все пройде нормально

Доброго дня.
Які документи потрібні, щоб проконсультуватись з юристом? В мене є лише повістка та ухвала про відкриття провадження.

Доброго дня.
Які документи потрібні, щоб проконсультуватись з юристом? В мене є лише повістка та ухвала про відкриття провадження.
позовна заява та додатки до неї.

якщо вони вам не прийшли укрпоштою, зареєструйтесь в електронному суді, можливо там будуть документи.

якщо немає, то напишіть там же, заяву про дистанційне ознайомлення.
в електронному суді є відповідний шаблон

позовна заява та додатки до неї.

якщо вони вам не прийшли укрпоштою, зареєструйтесь в електронному суді, можливо там будуть документи.

якщо немає, то напишіть там же, заяву про дистанційне ознайомлення.
в електронному суді є відповідний шаблон
Зіштовхнулась з складнощами у вигляді ключа підпису. Не маю файлового носія і хмарного теж. Можна цю заяву зберегти і надіслати на електронну пошту суду? Чи так не будуть розглядати?

Зіштовхнулась з складнощами у вигляді ключа підпису. Не маю файлового носія і хмарного теж. Можна цю заяву зберегти і надіслати на електронну пошту суду? Чи так не будуть розглядати?
дія підписом підпишіть.
носій у складі сервісу

Доброго вечора всім.
Ухвала про відкриття провадження надійшла 9.12, з того моменту 15 днів на подання відзиву. Але. Документи я досі не отримала. Заяву написала в ЕС, дзвонила в суд мені сказали, що суддя в нарадчій кімнаті до 17.12. Вчора подзвонила, сказали що «завтра мають бути документи, треба щоб суддя розібрала електронну пошту», сьогодні досі нічого немає.
Час йде. До юриста не можу звернутись, бо немає документів.
Поясніть, будь ласка, якщо не подати вчасно відзив, які дії мають бути далі.
Засідання на 14.01, спрощений розгляд.

Поясніть, будь ласка, якщо не подати вчасно відзив, які дії мають бути далі.
Засідання на 14.01, спрощений розгляд.
Доброго вечора.
15 днів на відзив вам дається з дня отримання належним чином копії позову з додатками.
Коли отримаєте, тоді і почнеться термін подання.

Доброго вечора.
15 днів на відзив вам дається з дня отримання належним чином копії позову з додатками.
Коли отримаєте, тоді і почнеться термін подання.
Ага, зрозуміла, бо я вже в паніці. Тобто, засідання може перенестись, якщо дата подачі відзиву вже зміщається?

Назад
Угорі