Європейська агенція з повернення боргів подали до суду

У меня суд через несколько дней с ними. Как раз есть кредит 7 в их списке.
Я лично не собираюсь им платить их хотелки нарисованные с потолка. С xepa ли???
Через який термін вони подали?

Могут ли обьеденить 4 договора на суму 100000 и подать в суд.пока не звонят и ничего не предлагают

А могут что то предложить более менее ?
За 2 тела люди часто закрывают иногда и меньше недавно чел за 12000 закрыл при теле в 9000
Вы им предлагали например за тело с процентом закрыть?

2 тіла, ну дехто домовлявся на трохи менше, але це теж не тіло. В ме не е наприклад з 6к тіла хочуть 20к. Нещодавно пропонували за 14к закрити. Я навіть і не рипалась щоб домовлятися. Чекаю або бажання в себе їх закрити, ну або коли вони в суд підуть

2 тіла, ну дехто домовлявся на трохи менше, але це теж не тіло. В ме не е наприклад з 6к тіла хочуть 20к. Нещодавно пропонували за 14к закрити. Я навіть і не рипалась щоб домовлятися. Чекаю або бажання в себе їх закрити, ну або коли вони в суд підуть
А интересно на части могут разбить платежи
Или им выгодней в суд подать чем на части разбить платежи

Останнє редагування:
Єапб подали до суду, хочуть 55тис. Я військовослужбовець, учасник бойових дій, строк кредиту в 3 роки пройшов. Скажіть будь ласка як мені діяти щоб не заблокували рахунки та розібратися в даній ситуації? Суд призначено на 15.08. , я в іншому місті і не можу виїхати на засідання з зони бойових дій.

Єапб подали до суду, хочуть 55тис. Я військовослужбовець, учасник бойових дій, строк кредиту в 3 роки пройшов. Скажіть будь ласка як мені діяти щоб не заблокували рахунки та розібратися в даній ситуації? Суд призначено на 15.08. , я в іншому місті і не можу виїхати на засідання з зони бойових дій.
Мотивация идти в армию зашкаливает конечно после такого.
Обратитесь к нашим юристам, они сделают все удаленно, вам не нужно никуда будет выезжать.

До
Доброго дня, можете написати в особисті, або за контактами нижче
Viber/Telegram - 0663016527
Е-mail: [email protected]

Добрий день, був призначений суд 09.07 жодних документів нема ні в дії, ні в есуді, тиждень пройшов
Нема інформації перенесли, чи яке рішення прийняли
Було в когось таке?

Назад
Угорі