Європейська агенція з повернення боргів подали до суду

Добрий день, був призначений суд 09.07 жодних документів нема ні в дії, ні в есуді, тиждень пройшов
Нема інформації перенесли, чи яке рішення прийняли
Було в когось таке?
Так.
Інформація може з'явитись на сайтах мін'юсту з затримкою.
І ще й заднім числом)

Нічого. Дочекатись поки з"явиться інформація.
А через сколько могут подать в суд или могут вообще не подать?уже как месяц купили 3 моих МФО и никаких предложений от них.на судова влада тоже пусто

Добрий день, був призначений суд 09.07 жодних документів нема ні в дії, ні в есуді, тиждень пройшов
Нема інформації перенесли, чи яке рішення прийняли
Було в когось таке?
А написати заяву на ознайомлення з матервалами справи не пробували?

А через сколько могут подать в суд или могут вообще не подать?
50/50
Але якщо скуповують борги, то щось таки думають з ними робити.
Останній рік а то і більше вони дуже пожвавились з позовами.
Але... є і позитивна сторона : наші хлопці і дівчата ( ті що юристи ) теж не сидять на одному місці і помалу дають защеканів прикурити єапебрасам.

50/50
Але якщо скуповують борги, то щось таки думають з ними робити.
Останній рік а то і більше вони дуже пожвавились з позовами.
Але... є і позитивна сторона : наші хлопці і дівчата ( ті що юристи ) теж не сидять на одному місці і помалу дають защеканів прикурити єапебрасам.
Лояльные условия у них я так понимаю 1.5 тела .на части разбивают платежи

Доброго вечора. ЄАПБ подали до суду. Підкажіть будь ласка, як новачку, як мені захищатися, що казати? І як скоро вони можуть заблокувати картки? Я тільки вийшла на роботу, і зразу ж позов. Дуже переживаю. Роз'ясніть будь ласка 😔

Доброго вечора. ЄАПБ подали до суду. Підкажіть будь ласка, як новачку, як мені захищатися, що казати? І як скоро вони можуть заблокувати картки? Я тільки вийшла на роботу, і зразу ж позов. Дуже переживаю. Роз'ясніть будь ласка 😔
вам нічого не казати)))
зверніться за юридичною допомогою, та адвокат все зробить самостійно

Обратитесь к юристу

А большая сума долга у вас через сколько подали в суд

А большая сума долга у вас через сколько подали в суд
Я брала з Селфікредит 7000 в 2021 році. Продали ЄАПБ, вони дзвонили в січні, а тепер позов в суд.
треба бачити справу.
ви отримали позовну заяву, з додатками?
Ні, але суд 02.08. Боюсь що заблокують дитячу карту, так як я дуже хворію і діти живуть з свекрухою, і картка в них. Якщо заблокують картку, то великі проблеми будуть з свекрухою😢

Я брала з Селфікредит 7000 в 2021 році. Продали ЄАПБ, вони дзвонили в січні, а тепер позов в суд.

Ні, але суд 02.08. Боюсь що заблокують дитячу карту, так як я дуже хворію і діти живуть з свекрухою, і картка в них. Якщо заблокують картку, то великі проблеми будуть з свекрухою😢
А ви працюєте ? чи у декреті?

Вы сможете на 2 мин зп разблокировать пока действует военное положение.

А ви працюєте ? чи у декреті?
Я працюю, але виплата йде на дітей так як багатодітна сім'я.
Я працюю, але виплата йде на дітей так як багатодітна сім'я.
І працювати я вийшла на 2 місяці, так як зі здоров'ям дуже погано

Назад
Угорі