Потеряшка
Форумчанин
- Дописи
- 28
- Реакції
- 8
- Бали
- 3560
Потеряшка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так 03,07У вас с ними суд?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так 03,07У вас с ними суд?
Через який термін вони подали?У меня суд через несколько дней с ними. Как раз есть кредит 7 в их списке.
Я лично не собираюсь им платить их хотелки нарисованные с потолка. С xepa ли???
Через годЧерез який термін вони подали?
Звісно можуть. Вони з декількома договорами в суд ходятьМогут ли обьеденить 4 договора на суму 100000 и подать в суд.пока не звонят и ничего не предлагают
Да, могут а могут и по отдельности иски подать как захотятМогут ли обьеденить 4 договора на суму 100000 и подать в суд.пока не звонят и ничего не предлагают
А могут что то предложить более менее ?Звісно можуть. Вони з декількома договорами в суд ходять
За 2 тела люди часто закрывают иногда и меньше недавно чел за 12000 закрыл при теле в 9000А могут что то предложить более менее ?
Вы им предлагали например за тело с процентом закрыть?А могут что то предложить более менее ?
2 тіла, ну дехто домовлявся на трохи менше, але це теж не тіло. В ме не е наприклад з 6к тіла хочуть 20к. Нещодавно пропонували за 14к закрити. Я навіть і не рипалась щоб домовлятися. Чекаю або бажання в себе їх закрити, ну або коли вони в суд підутьА могут что то предложить более менее ?
А интересно на части могут разбить платежи2 тіла, ну дехто домовлявся на трохи менше, але це теж не тіло. В ме не е наприклад з 6к тіла хочуть 20к. Нещодавно пропонували за 14к закрити. Я навіть і не рипалась щоб домовлятися. Чекаю або бажання в себе їх закрити, ну або коли вони в суд підуть
Можуть розбити, але я не бачу сенсу платити їм більшеА интересно на части могут разбить платежи
Или им выгодней в суд подать чем на части разбить платежи
Могут, но не перед самим судом это уже не имеет смысла для нихА интересно на части могут разбить платежи
Или им выгодней в суд подать чем на части разбить платежи
А в суд подают через сколько.Могут, но не перед самим судом это уже не имеет смысла для них
У каждого по разному бывает через год а бывает и через 4-5 лет в суд не идутА в суд подают через сколько.
А предложения от них поступают на почту или в смс.чи звонят простоУ каждого по разному бывает через год а бывает и через 4-5 лет в суд не идут
СмсА предложения от них поступают на почту или в смс.чи звонят просто
Мотивация идти в армию зашкаливает конечно после такого.Єапб подали до суду, хочуть 55тис. Я військовослужбовець, учасник бойових дій, строк кредиту в 3 роки пройшов. Скажіть будь ласка як мені діяти щоб не заблокували рахунки та розібратися в даній ситуації? Суд призначено на 15.08. , я в іншому місті і не можу виїхати на засідання з зони бойових дій.
Доброго дня, можете написати в особисті, або за контактами нижчеЄапб подали до суду, хочуть 55тис. Я військовослужбовець, учасник бойових дій, строк кредиту в 3 роки пройшов. Скажіть будь ласка як мені діяти щоб не заблокували рахунки та розібратися в даній ситуації? Суд призначено на 15.08. , я в іншому місті і не можу виїхати на засідання з зони бойових дій.