Євроколект Плюс 2026

• Автор теми Автор теми Yarka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 99
  • Перегляди Перегляди 13K
Добрий день, появилися сьогодні в мене , просрочка по міфічному боргу в бітів ±1.5 роки .
Підкажіть як довго надокучають якщо повний ігнор

Доброго дня, у мене теж два роки ,телефонують мені ,рідним, чоловіку дзвонили . Стоїть блокування невідомих . Ви спілкуєтеся з ними ? Бо я ігнор повний , знайомі поки нічого не казали
І як у вас зараз ?

Всім привіт , мав декілька позик в бітів закривав все вчасно . Минулого року дізнаюся що маю ще одну міфічну позику в них . Цілий рік ігнорив можливо і більше ±1.5 роки. Пережив терор , колажі та підміну номера . Найбільше турбувати близьких родичів . Тепер забув за них, і тут проявляються ці мудодзвони і говорять що вони по договору бітів і як будемо вирішувати питання😅ніби за півтори року в мене появилося бажання оплатити їх міфічний борг , ну клоуни страшне .

Підкажіть в кого як з ними , і скільки часу турбують якщо ігнорити.

Тільки телефоні дзвінки по 50 разів в день?
Чи смс?
І знову вся телефонна книга ?
Як у вас з евроеолектом ?

спамлять автодозвоном і смс бомберами оточення, всіх хто минулого разу з ними йшов на контакт. Поки що так.
Як у вас справи?

Всім привіт, сьогодні прийшла смска від цих єбобо при чому не мені а на батьковий номер але адресовано повідормлення мені отже за 1.5 роки хочуть з 200$ -10 720$ норм да?)

Всім привіт, сьогодні прийшла смска від цих єбобо при чому не мені а на батьковий номер але адресовано повідормлення мені отже за 1.5 роки хочуть з 200$ -10 720$ норм да?)
До цього часу була тиша ?

Підкажіть якщо сім'ї змінити номера телефонів це припиниться ?

Сьогодні постапиво після 8 години десь дзвінків 100 за 20 хв до рідних

Теж терор влаштували. Ще й наркоманкою обзивають. Написала заяву до кіберполіції, НБУ та на Урядову лінію президента
І так, терор продовжується! За 3 дні обдзвонили всіх колег, понадсилали фото з паспортом, при чому 10 річної давності. Дізналися, що я маю сина, його ім'я і дату народження. Чого очікувати дальше? Заяву в поліцію написала. Завтра йду додавати докази, бо спілкуються вони дуже вульгарно. В кого з ними я

Теж терор влаштували. Ще й наркоманкою обзивають. Написала заяву до кіберполіції, НБУ та на Урядову лінію президента
Скільки прострочки?

Звʼязалася з ними в грудні 24 року. Тиждень назад зʼявилися. Тіло - 175. Готова віддати максимум 200, щоб позбутися їх, але немає гарантії, що позбудуся. Вчора якийсь готовий приступати до примусового стягнення))
То Євроколект з'явились аж за два роки прострочки?

Добрий вечір, підкажіть яка у вас з ними ситуація і скільки часу телефонують вже і через який термін зникають ( ну звісно якщо зникають)

Назад
Угорі