Євроколект Плюс 2026

• Автор теми Автор теми Yarka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 8K
Нервові які , бурундучки злі

Вкладення

• Screenshot_20260429-111806.webp
    Screenshot_20260429-111806.webp
    30.9 Кб · Перегляди: 285
Активність сьогодні у них зашкалює!!!
Кінець місяця, премія треба

А про "розум" аж обидно ))
На одноклітинних важко ображатися, їх же тільки під мікроскопом толком видно . Так що прапор їм в руки та потяг на зустріч

Дівчата, які писали ще з лютого про дзвінки Євроколект і мають протермінування 1,5-2 роки. Було щось крім дзвінків? Цікаво, що вони після сплячки чудять
У мене в них протермінування 1,5 роки, почали спочатку мені розривати телефон, потім вже людям з котрими я вже не спілкуюсь років 7, але не проблема, що вони їм писали чи дзвонили за мій борг. Вони почали їх закидувати дзвінками та спам повідомленнями, нібито хтось намагається зайти в акаунти різних сайтів.

У мене в них протермінування 1,5 роки, почали спочатку мені розривати телефон, потім вже людям з котрими я вже не спілкуюсь років 7, але не проблема, що вони їм писали чи дзвонили за мій борг. Вони почали їх закидувати дзвінками та спам повідомленнями, нібито хтось намагається зайти в акаунти різних сайтів.
Та зараз того спаму і без них багато, адекватні люди зрозуміють що то шахраї

Дівчата, які писали ще з лютого про дзвінки Євроколект і мають протермінування 1,5-2 роки. Було щось крім дзвінків? Цікаво, що вони після сплячки чудять
Звʼязалася з ними в грудні 24 року. Тиждень назад зʼявилися. Тіло - 175. Готова віддати максимум 200, щоб позбутися їх, але немає гарантії, що позбудуся. Вчора якийсь готовий приступати до примусового стягнення))

Вкладення

• IMG_6345.webp
    IMG_6345.webp
    130 Кб · Перегляди: 108
Звʼязалася з ними в грудні 24 року. Тиждень назад зʼявилися. Тіло - 175. Готова віддати максимум 200, щоб позбутися їх, але немає гарантії, що позбудуся. Вчора якийсь готовий приступати до примусового стягнення))
Вони не відлипають. З березня. Протермінування 2 рокі .
Теж була така смс ,потім ще,ще.
Дзвонили начебто тім ,кому і перший раз.
Особо ніхто не скаржився, дехто змінив номер за них.

Вони не відлипають. З березня. Протермінування 2 рокі .
Теж була така смс ,потім ще,ще.
Дзвонили начебто тім ,кому і перший раз.
Особо ніхто не скаржився, дехто змінив номер за них.
Тільки дзвінки? Чи було ще щось?

Знаю що дехто закриває їх ,начебто даже якісь гарантійни лісти дають.Я не хочу принципово.Поки блокіровка норм,потім можливо номер поміняю

Дзвінки, тім самим кому і раніше.Щось воно намагалося мені в Вайбер писать,заблокувала ,стерла ,даже не читала,підключила Преміум ,тепер можуть писать тільки контакти.Мені здається що тільки зміна номера допоможе позбутися

Якщо пережили перший терор,нічого нового не буде.

Останнє редагування:
Пишуть що пройдуться по родичам та знайомим

І у мене также

Скоріше за все. Потрібно попередити.
Трохи більше двох років тому викладав скрін із труколлера, "департамент стягнення х*їв у кошик". Але то була установа, яка теоретично могла діяти у правовому полі. А у Вашому випадку саме цих самих))

І у мене также
Вони дзвонять постійно.Зникають ,потім знову.Паралельно усім ,які номера у них були спочатку (у мене це ті хто був в телефонній книзі записан з поміткою донька,сусідка,сусід)Ще відкупали десь номер першої свекрусі.Все,нікого нового у них не додалося .Моя порада,якщо не готови віддавати,не спілкуйтеся,не читайте смс,повний ігнор.З рідними по мірі поступлення,вирішуйте.Запропонуйте змінить номер,бо все одно будуть періодично шукати спілкування з ними.Кажить шахраї і все.В ідеалі змінити номер.Я поки не готова змінить номер,бо багато контактів треба оповістить .

Вони дзвонять постійно.Зникають ,потім знову.Паралельно усім ,які номера у них були спочатку (у мене це ті хто був в телефонній книзі записан з поміткою донька,сусідка,сусід)Ще відкупали десь номер першої свекрусі.Все,нікого нового у них не додалося .Моя порада,якщо не готови віддавати,не спілкуйтеся,не читайте смс,повний ігнор.З рідними по мірі поступлення,вирішуйте.Запропонуйте змінить номер,бо все одно будуть періодично шукати спілкування з ними.Кажить шахраї і все.В ідеалі змінити номер.Я поки не готова змінить номер,бо багато контактів треба оповістить .
Мої родичі взагалі не відповідають на дзвінок з невідомого номера. Тим паче 063 та 073 зразу блокують

Скоріше за все. Потрібно попередити.

Трохи більше двох років тому викладав скрін із труколлера, "департамент стягнення х*їв у кошик". Але то була установа, яка теоретично могла діяти у правовому полі. А у Вашому випадку саме цих самих))
Вже два тижні пройшло, ще ніхто нічого не казав. Так як часто з номерів 063 та 073 якісь пропозиції дурацкі то взагалі ніхто не піднімає слухавку і зразу ж блокують

Добрый вечер 🌇 помогите мне пожалуйста наяривает этот евро кодеки плюс давят на меня моих людей сил уже нет помогите пожалуйста

Добрый вечер 🌇 помогите мне пожалуйста наяривает этот евро кодеки плюс давят на меня моих людей сил уже нет помогите пожалуйста
Вам в 12 ночі телефонували?

Мені чьогодні наснився сон, що біти це Гра в кальмара і що я в ній перемогла🤣

Не звонят только тогда когда я расчехляюсь они как будто в голове сидят и ипут мне мозги 🧠😔
Ну вам ніхто не допоможе. Тут або забить і морозиться, або ігнорить і збирать суму 1,5 тіла, щоб закрить

Назад
Угорі