Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Доброго дня, у мене теж два роки ,телефонують мені ,рідним, чоловіку дзвонили . Стоїть блокування невідомих . Ви спілкуєтеся з ними ? Бо я ігнор повний , знайомі поки нічого не казали
Всім привіт , мав декілька позик в бітів закривав все вчасно . Минулого року дізнаюся що маю ще одну міфічну позику в них . Цілий рік ігнорив можливо і більше ±1.5 роки. Пережив терор , колажі та підміну номера . Найбільше турбувати близьких родичів . Тепер забув за них, і тут проявляються ці мудодзвони і говорять що вони по договору бітів і як будемо вирішувати питанняніби за півтори року в мене появилося бажання оплатити їх міфічний борг , ну клоуни страшне .
Підкажіть в кого як з ними , і скільки часу турбують якщо ігнорити.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.