Євроколект Плюс 2026

• Автор теми Автор теми Yarka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 2K
Доброго дня, у мене теж два роки ,телефонують мені ,рідним, чоловіку дзвонили . Стоїть блокування невідомих . Ви спілкуєтеся з ними ? Бо я ігнор повний , знайомі поки нічого не казали
Вітаю!
Рік так точно не заходила ,даже пароль забула)У Вас теж біти «відкопалися»після майже 2 х років тиші ?

А ці євроколекти, вони тіло просять, чи більше?
Вони «готові» надати лояльні умови погашення заборгованості,даже в декілька платежів)Тільки тіло кредиту було 800 ${2 років тому)зараз вказують борг 26860$,готові зробить 70% зрижку,це все в смс від європолект +.
Спочатку даже не зрозуміла хто це і що за сума)Вже забула за них.

Останнє редагування:
Вони «готові» надати лояльні умови погашення заборгованості,даже в декілька платежів)Тільки тіло кредиту було 800 ${2 років тому)зараз вказують борг 26860$,готові зробить 70% зрижку,це все в смс від європолект +.
Спочатку даже не зрозуміла хто це і що за сума)Вже забула за нихних
Логіка в них залізна, в принципі як і в більшості мфо. Якщо не сплатила меньше суму, то більше буде сплатити.

А калькулятор так і продовжував рахувати ці 2 роки

Логіка в них залізна, в принципі як і в більшості мфо. Якщо не сплатила меньше суму, то більше буде сплатити.

А калькулятор так і продовжував рахувати ці 2 роки
Ну спілкування змінилося за 2 рокі)Смс якось «ввічливо написано»Вже немає «чекай на виїздну групу», « увага!Група виїхала,готуйся до наслідків!»
А це ж було в 2024 )Причому усім)Як шаблон)Ми тут дружно усі обсуждали.

Ну спілкування змінилося за 2 рокі)Смс якось «ввічливо написано»Вже немає «чекай на виїздну групу», « увага!Група виїхала,готуйся до наслідків!»
А це ж було в 2024 )Причому усім)Як шаблон)Ми тут дружно усі обсуждали.
Без надії таки сподіваються)

Дівчата, які писали ще з лютого про дзвінки Євроколект і мають протермінування 1,5-2 роки. Було щось крім дзвінків? Цікаво, що вони після сплячки чудять

Вітаю!
Рік так точно не заходила ,даже пароль забула)У Вас теж біти «відкопалися»після майже 2 х років тиші ?

Спочатку даже не зрозуміла хто це і що за сума)Вже забула за них.
Так, Але у мене блокування стоїть , я не спілкуюся з ними

Дівчата, які писали ще з лютого про дзвінки Євроколект і мають протермінування 1,5-2 роки. Було щось крім дзвінків? Цікаво, що вони після сплячки чудять
Теж цікавить у кого з'явилися євроколект на початку року,які їхні дії ?
Розкажіть будь ласка 🙄

Та можна забити на них болт. Побісяться кілька тижнів, і знову на рік-два затихнуть.
Ви можете на увазі, не віддавати їм борг ? Бо я сплатила рік назад. От через рік пишуть, що 8юсдт боргу. Брала 300. Повернула після терору.

Назад
Угорі