Ольга Петрівна
Читач
- Дописи
- 4
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Ольга Петрівна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене з тіла 50 USDT просять 150
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вітаю!Доброго дня, у мене теж два роки ,телефонують мені ,рідним, чоловіку дзвонили . Стоїть блокування невідомих . Ви спілкуєтеся з ними ? Бо я ігнор повний , знайомі поки нічого не казали
Вони «готові» надати лояльні умови погашення заборгованості,даже в декілька платежів)Тільки тіло кредиту було 800 ${2 років тому)зараз вказують борг 26860$,готові зробить 70% зрижку,це все в смс від європолект +.А ці євроколекти, вони тіло просять, чи більше?
Логіка в них залізна, в принципі як і в більшості мфо. Якщо не сплатила меньше суму, то більше буде сплатити.Вони «готові» надати лояльні умови погашення заборгованості,даже в декілька платежів)Тільки тіло кредиту було 800 ${2 років тому)зараз вказують борг 26860$,готові зробить 70% зрижку,це все в смс від європолект +.
Спочатку даже не зрозуміла хто це і що за сума)Вже забула за нихних
Ну спілкування змінилося за 2 рокі)Смс якось «ввічливо написано»Вже немає «чекай на виїздну групу», « увага!Група виїхала,готуйся до наслідків!»Логіка в них залізна, в принципі як і в більшості мфо. Якщо не сплатила меньше суму, то більше буде сплатити.
А калькулятор так і продовжував рахувати ці 2 роки
за 8к типу закрити? нічо собі акція)))Тільки тіло кредиту було 800 ${2 років тому)зараз вказують борг 26860$,готові зробить 70% зрижку
Теж так вважаю)Але пишуть чемно…за 8к типу закрити? нічо собі акція)))
Без надії таки сподіваються)Ну спілкування змінилося за 2 рокі)Смс якось «ввічливо написано»Вже немає «чекай на виїздну групу», « увага!Група виїхала,готуйся до наслідків!»
А це ж було в 2024 )Причому усім)Як шаблон)Ми тут дружно усі обсуждали.
Робота у них такаБез надії таки сподіваються)
борг 26860$,

Так, Але у мене блокування стоїть , я не спілкуюся з нимиВітаю!
Рік так точно не заходила ,даже пароль забула)У Вас теж біти «відкопалися»після майже 2 х років тиші ?
Вони «готові» надати лояльні умови погашення заборгованості,даже в декілька платежів)Тільки тіло кредиту було 800 ${2 років тому)зараз вказують борг 26860$,готові зробить 70% зрижку,це все в смс від європолект +.
Спочатку даже не зрозуміла хто це і що за сума)Вже забула за них.
Теж цікавить у кого з'явилися євроколект на початку року,які їхні дії ?Дівчата, які писали ще з лютого про дзвінки Євроколект і мають протермінування 1,5-2 роки. Було щось крім дзвінків? Цікаво, що вони після сплячки чудять
Ви можете на увазі, не віддавати їм борг ? Бо я сплатила рік назад. От через рік пишуть, що 8юсдт боргу. Брала 300. Повернула після терору.Та можна забити на них болт. Побісяться кілька тижнів, і знову на рік-два затихнуть.