Galahad
Форумчанин
- Дописи
- 48
- Реакції
- 11
- Бали
- 853
Galahad не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шукаю,але знайти не можу...Так, можна в ПП на сайті
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шукаю,але знайти не можу...Так, можна в ПП на сайті
переписка на аватаркеШукаю,але знайти не можу...
Там тільки підписка або скарга.Може це в мене,та треба щось підтвердили?переписка на аватарке
Там тільки підписка або скарга.Може це в мене,та треба щось підтвердили?
Там тільки підписка або скарга.Може це в мене,та треба щось підтвердили?
Чомусь немає.
Ні.Знайшли?
Можливо тому що я з мобільного?
Сам недавно на сайті, не розібрався. Спробую сам написатиШукаю,але знайти не можу...
В мене теж. Можливо в кого статус "новачок" та "читач" обмежені в таких діях як особисті повідомленняТака сама ситуація.
Ні. Це тому що правилами форуму вам першому ще не дозволено писати в особисті.Чомусь немає.
Ні.
Можливо тому що я з мобільного?
Саме так.В мене теж. Можливо в кого статус "новачок" та "читач" обмежені в таких діях як особисті повідомлення
Багато у вас МФО та іншого добра?В принципі в цій темі вище я вже написав, як зробив я. Ніяких зайвих питань і вимоги УБД ні у кого не було. Тільки Є-гроші смерділи, але після крайньої переписки з ними притихли. Хоча робот ще намагався додзвонитись, але антиспам спрацювавЧекаю відповіді від НБУ на скаргу. Взагалі інформацію по списанню відсотків знайшов за допомогою гугла. Деякі мфо можуть фонити, але є офіційна консультація НБУ у телеграм. І, очевидно, є скарги в НБУ.
Добре, дякую за відповідь.Ні. Це тому що правилами форуму вам першому ще не дозволено писати в особисті.
Трохи згодом з'явиться автоматично.
Саме так.
На даний час 9, але там в основному маленькі тіла і 2 кредитні карти, які я періодично поповнюю, тому з ними траблів не маю. Деякі МФО мені відмовляли ще коли не мав жодних позик та прострочок. Можливо через те, що я ВПО з 2014р. Але це не точно. Можливо колись накатаю щоденник, як знайду час та натхненняБагато у вас МФО та іншого добра?
От зарази!За що і за кого військові стоять га стражі дня...Ганьба такій державіДоброго дня, хотів би поцікавитись надіслав для цієї компанії документи що підтверджують що я є військовослужбовцем, вони надіслали лист що прийняли рішення скасувати всі нараховані проценти, потім заходжу на їхній сайт а там тіло кредиту 27200 а там пише що маю віддати 46904, подзвонив на гарячу лінію мене з’єднали з фахівцем, а вона вже мені каже що сумма яке пишеться на сайті є правильною, але якщо я згоден закрити їх сьогодні то може поговорити з керівництвом щоб трохи скинули, но точно не тіло кредиту для закриття. Підзкажіть чи правомірні їхні дії, що маю платити більше самого тіла
Тут проблема не в державі, а в самій шаразі. Хоча те, що ця шарага постійно порушує чинне законодавство і при цьому працює - викликає питання. Хоча і штрафують їх доволі часто, але хотілося б закриття цієї дірявої конторки.От зарази!За що і за кого військові стоять га стражі дня...Ганьба такій державі
А кто им позволяет так работать?Тут проблема не в державі, а в самій шаразі.
Так, тут погоджусь. Скоріше за все хтось таки кришує цю погань, хоча якщо знати свої права- то питання з ними можна вирішити в свою користь. Почекаю відповіді НБУ і дам їм почитатиА кто им позволяет так работать?
З Біт кепітал справи не мали?На даний час 9, але там в основному маленькі тіла і 2 кредитні карти, які я періодично поповнюю, тому з ними траблів не маю. Деякі МФО мені відмовляли ще коли не мав жодних позик та прострочок. Можливо через те, що я ВПО з 2014р. Але це не точно. Можливо колись накатаю щоденник, як знайду час та натхнення![]()
Навіть не намагавсяЗ Біт кепітал справи не мали?
Це ви вірно зробили.Навіть не намагавсяВзагалі вони поза правовим полем і тому їм, скоріше за все, класти на законодавство ще більше, ніж ліцензованим шарагам.