Єгроші борг 90 к

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 3K
Підскажіть любі друзі , що робити з ними , тіло 40к нарахували вже непонятно за що 90к протермінування 5 день пока дзвонить тільки менеджер один раз в день , типу кажуть в них все чотко по закону , що від них чекати ? Платити нема чим , як вони зараз себе ведуть? Нехочу щоб знало оточення , можу кожен день по частині платити , платіж 23к
забейте и ждите пока ваш кредит продадут, потом с коллекторами можна договорится за тело, собирайте короче деньги

Сьогодні прийшло смс, що передали КРЕДИТПРОМІНВЕСТ, вчора пропонували тіло закрити 7000 але в мене не було таких коштів. Думаю чи телефонувати самому їм, чи чекати від своїх контактів смс з тим, що їм наярюють. Платити планую це тіло. Може хто підкаже як ці Кредитпром діють?
сами обычно пишут, как на связь выйдут говорите что готовы тело оплатить, откажутся, маринуйте их до согласия

забейте и ждите пока ваш кредит продадут, потом с коллекторами можна договорится за тело, собирайте короче деньги

сами обычно пишут, как на связь выйдут говорите что готовы тело оплатить, откажутся, маринуйте их до согласия
договорился о теле до конца месяца, с первым платежем в понедельник 13.10

Не знаю, как у них там заведено по внутреннему распорядку, но не исключено.
Основано на реальных событиях. Все персонажи вымышленные, совпадения случайны))))

Душещипательные подробности биографии КАЛлектора

Цікаво, якщо почали дзвонити в першу чергу крім матері, тільки людям яких я давним давно не знаю і не маю контактів в телефонній книзі, то не змогли достатньо інфо дістати про мої контакти в телефонній книзі чи що?

Цікаво, якщо почали дзвонити в першу чергу крім матері, тільки людям яких я давним давно не знаю і не маю контактів в телефонній книзі, то не змогли достатньо інфо дістати про мої контакти в телефонній книзі чи що?
скорее всего, ну или они сначала начали по родственникам звонить

скорее всего, ну или они сначала начали по родственникам звонить
Ну это колега с маминой работы, с которой она ещё два года назад ушла. Моим никто незвонил, ни девушке, ни на роботу

Підскажіть любі друзі , що робити з ними , тіло 40к нарахували вже непонятно за що 90к протермінування 5 день пока дзвонить тільки менеджер один раз в день , типу кажуть в них все чотко по закону , що від них чекати ? Платити нема чим , як вони зараз себе ведуть? Нехочу щоб знало оточення , можу кожен день по частині платити , платіж 23к
Кажуть що третім особам тільки контактним дзвонять , вони працюють в рамках чинного законодавства
Скажіть, все ж таки на який день набрали? Та чи набирали третіх осіб взагалі?

Ненабирали , нікого кроми мене , якщо ви на звязку то дзвонять тільки вам
а можна домовитись розбити по частинам борг? та на звʼязку Ви маєте на увазі по телефону чи в вайбері/телеграмі?

Ненабирали , нікого кроми мене , якщо ви на звязку то дзвонять тільки вам
Як Ви все ж таки їх закрили? За тіло? У вас з вересня наче почалась прострока, в мене ось вже як 7 днів , поки мені ніхто з них не пише особисто, чи треба самій виходити на контакт?

Як Ви все ж таки їх закрили? За тіло? У вас з вересня наче почалась прострока, в мене ось вже як 7 днів , поки мені ніхто з них не пише особисто, чи треба самій виходити на контакт?
почитайте предыдущие темы, ну или то, что сверху написано☝️. На ваш вопрос уже кто только не отвечал. Зачем спрашивать одно и то же :rolleyes:

Останнє редагування:
Мій схематоз по єгроші:
єгроші-->кредитпромінвест-->вердикт капітал.
За...бали знатно, але не мене, дружину. По мені особливих дій не вчиняли.
Тіло - 20к було, в 2022 році, десь весною зв'язалися вердикти і я закрив питання по собі та дружині. Тіло розбили на 2 платежі 2 міс, по мені, і 15к по дружині, з такою самою розбивкою, сплатив виключно під гарантійні, хоч і хотіли затягнути з їх наданням, я чітко дав зрозуміти, поки не буде гарантійного, не буде коштів. Одразу знайшли час, можливість, все підготували.

Не знаю, как у них там заведено по внутреннему распорядку, но не исключено.
а скажіть на який день продали колекторам там чи вони «жестили»? бо я також чекаю продаж колекторам але не маю представлення яке в мене тіло , є гроші пишуть що в договорі 80.000 грн тіло , по факту приходило 55))) і я платила кожні два тижні по великій сумі а-ля щоб збивати тіло, яка сума зараз - не маю поняття , як це вирахувати? вони готові за 35к грн закрити але одним платежем , отже сплатила я більше 50.000) бо за тіло вони б не пішли)

а скажіть на який день продали колекторам там чи вони «жестили»? бо я також чекаю продаж колекторам але не маю представлення яке в мене тіло , є гроші пишуть що в договорі 80.000 грн тіло , по факту приходило 55))) і я платила кожні два тижні по великій сумі а-ля щоб збивати тіло, яка сума зараз - не маю поняття , як це вирахувати? вони готові за 35к грн закрити але одним платежем , отже сплатила я більше 50.000) бо за тіло вони б не пішли)
У євошей "повний цикл виробництва". Їх колектори - кредитпромінцест та преміум актив. Умовно кажучи, сусідні кабінети, так що цей "продаж" - поняття вельми умовне. Теоретично за тіло колись можливо буде закрити, але є суттєва вірогідність того, що спочатку відбудуться не досить приємні речі з їх боку. Особисто я після такого відправив їх у далеку подорож з еротичним нахилом, але це було чотири роки тому. Раджу почитати свіжіші пости форумчан про цю дніпровську лінійку.

У євошей "повний цикл виробництва". Їх колектори - кредитпромінцест та преміум актив. Умовно кажучи, сусідні кабінети, так що цей "продаж" - поняття вельми умовне. Теоретично за тіло колись можливо буде закрити, але є суттєва вірогідність того, що спочатку відбудуться не досить приємні речі з їх боку. Особисто я після такого відправив їх у далеку подорож з еротичним нахилом, але це було чотири роки тому. Раджу почитати свіжіші пости форумчан про цю дніпровську лінійку.
дякую! хтось пише що з ними через два тижня вже за тіло можна буде домовитись , але щось мені здається що за ці два тижні вони такий треш влаштують)

дякую! хтось пише що з ними через два тижня вже за тіло можна буде домовитись , але щось мені здається що за ці два тижні вони такий треш влаштують)
Це рулетка із значним перекосом у бік цих, як я їх ще не називав, потрібно буде подивитись, щоб не повторюватись. Може комусь і повезло. Треба бути готовою до негативного розвитку подій. Але ненадовго.

Назад
Угорі